17 år!!! woho

Då var den sjusjätte maj som jag brukar säga ( är norrlänning) avklarad, dagen firades med familj och goda vänners sällskap. Synd bara att mamma är i Uganda men sånt får man leva med. På grund av det så blev innehållet i presenterna minst sagt lite annorlunda. Pappa och Mb köpte dem, de lyckades få ihop ett hälsokit, accessoarer och två tunikor som var jätte söta Im lovi'n it. 

Dagens stora supris var att min lille bror Danne  gått och köpt egna presenter till mig det blev ett par örhängen och en schampo som luktar blommor. Schampot tror jag bara han köpte för att han använt allt mitt (Hahah). Örhängena däremot tror jag kanske han köpte bara därför att han ville vara en snäll liten bror. Eller så kanske det beror på att hans B-day är om typ två veckor och då vill han att jag ska köpa den där parfymen han har tjatat på sedan jul. Men vi får se vad det blir.   


Juste roligast idag var att mb höll vad hon sa förra året och sa grattis för sjutton. In side joke, men damn its funny.

 And wish me many more.   

/superflorence


Bootcamp med mb

Idag börjar mb's bootcamp hon ska  få mig att komma i form, man kan ju inte vara heffa hela livet. så det är bara ligga i.
Iaf idag är första dagen får se hur det går för jag har bestämt att jag ska bli cheearleader i höst, så vi får se hur det blir.  Kommer upp bilder sedan efter vårt täningspass. Damn är fett rädd :/ men dte går nig bra, ska lära mig att göra en hurkie eller vad det heter. har velat bli cheearleader ända sedan jag var lite så nu är det bara görat, som jag brukar säga flippare kör ba.
 

Over and out 

/superflorence

RSS 2.0