Walk with pride

I dag börjar inget mindre en PRIDE, ett av årets top 10 viktigaste veckor.  Så kvällen till ära drar jag till sthlm för att börja stöttandet med ingen mindre än min honey Barbie.. vi är fixade till tänderna å är redo att bjuda sthlm på något kul och galet.. Bjusare på bilder senare!

Sååå walk with pride ppl!

hur sjukt är det egentligen inte?

Som många av er vet är jag en stor supporter av the gay comunity men jag har kommit på mig själv med att slägga mig med ett uttryck som enligt mig själv är lite små kränkande. Jag säger alltid I LÖÖV gay ppl, å vid första tanke så kanske det inte sticks i öronen men efter en stund funderande så görde nog fan det ändå. Jag tänker om man skulle jämföra det med att folk sprang runt å ba åå i lööv black ppl eller I lövv hetrosexual ppl, det hade ju varit såå wierd inte sant? För vi är ju alla människor lixom genom att säga att man lööv gay ppl har man ju lixom lagt dom i ett fack som om de vore en sak/ sort,de är ju ppl i allmänt..

Å ni vet ju hur jag gillar att fundera, så jag har kommit på varför jag använde frasen to beguin with, de var bara för att jag ville vissa mitt stöd till mina vänner som är gay. Ville bara sprida den kärlek jag kände in the first place.. men det blev lite konstigt sådär vid närmare eftertanke.

Så här med tänker jag sluta slänga mig med det uttrycket.. Jag är ju ett fan of the human comunity å då kan man ju inte hålla på att skilja på ppl, eller vad säger ni?

back in sweden

Landade i mitt kära hemland igår eftermiddag å ingen var gladare en moi av att beffinna sig på solid mark igen. Jag visste att jag hade en liten inneboende räddhare när det gäller att flyga men denna gång var det on a whole nother level. Tror att det hela berodde på Turkish airelines alltså fy farao vad planet skakade vad start å landning varje gång, det var inte trevligt alls! Nu är jag hemma iaf å känner mig superlättad, tror at jag ståröver flyg ett tag...

Resan i sin helhet var bra, fick lite kvalitetstid men the lovely family så det gjorde resan ännu mer värd, men det bjöd även på sina nackdelar, haha vi är nog lite små trötta på varandra atm. Nu gäller det bara att njuta av den sista tiden här nere i söder innan det bär av för 2a året i solle. Fick även veta att en av mina barndomsvänner ska börja läsa programmet, hur sjukt liten är inte världen? Ska bli kul att ha en chat up när båda landar i sollet, för vi har typ inte setts på några år.

Nu nanna kudden C ya!

up dates form the motherland

Befinner mig i skrivandets stund hos morfar, vi kom hit för en timma sedan och nu är det en hederlig omgång yatzy kvar innan vi nannar kudden för imorgon kan vi med stor sanorlikhet vara en man kort när vi kommer tbx då vi ska hoppa bunjijump.. Im soo affraid but I just have to do it känner jag.. Sinnesstämningen bland mina medresenärer ( syskon) denna trip har varit YOLO/ challange accepted . Vilket har reulterat i en del sjuka grejor ex har haft ett lokalt booty shake battle på landet Eller att en utav oss drack chillisås med sugrör hahah.ba små saker som har gjort att dagarna rullat på med mycket skratt..

men som sagt nu blire yatzy.. Ciao

RSS 2.0