It's the end of a decade

Superflorence tar en paus för till fället, prövar lyckan på andra breddgrader!

Men jag uppmara mina torgan följeslagare, något som jag hoppas ni tar med er från min epok, Ta ingen shit!

God must spend a little more time on you!

Lilla barn jag ser ditt desperata rop på hjälp, jag ser hur du gör vad som helts för att jag ska kolla på dig. Hur du beter dig mot dina med människor, sättet du är på. Jag vill bara säga till dig att när du går med mig som vän måste du aldrig göra dig till, för att jag ska se dig. Jag vara själv där en gång och vandrade på en väg som trampade en stig i mitt härta som ännu inte har försvunnit.
Den ända skillanden är att jag nu kommit till en plats i mitt liv då jag vet vad jag ska göra av den ilska jag samlat. Mendans du lilla barn bär med dig det.
Jag vill att du ska veta att jag ser dig även när du låtsas!

Hockey monkey v.s Music monkey

Gick och tittade på daniels a-lags match. Man kan inte vara mer stolt över att var hans stora syster när man ser honom på isen. Dock förlorade de matchen 3-0 mot järfälla. Men det är bara den andra matchen denna säsong så det visar inte på något.
..........................................................................................................................................................................

Sedan var det hem och ta en kopp te och kolla på true talent och idol om vartannat. Jag gillar ju musiktävlingar, då musiken betyder mycket för mig.Tror till och med att jag ska börja sjunga igen. Det är då jag är som lyckligast här i livet när jag har musiken i mitt liv...Kanske inte på scen, får då skakar jag some ett höstlöv på en lönn. Men övning ger färdighet. And btw I'm not trying to be the swedish awnser to Miss Knowls. I sing to make my heart happy, and my soul calm.


Above anything else make sure to find something that makes your heart sing!

Cocktailtomater och helvetes jävlar

Rubriken är tage nfrån någen rekalm som jag såg i morse. Det är självaste Per Moberg som slänger ur sig denna fras. Asså man kan väll inte annat än att älska snubbens egna lilla sätt att vara på. När jag ser så frisläppta människor, kan jag inte sluta le åt att det.
Word to the wise, be a little moberg some times!

Vaknade och var förkyld!

Murp, precis som min avslutningsfras igår, så var morgondagen oundviklig. Vaknade med en huvudvärk som gjorde att jag ville allt annat. Men nope här sitter jag ny duschad, med en filt och en kopp grönt te. Den värsta delen av huvudvärken börjar av ta... så vi får se om jag orkar ta mig till uppsala och plugga. Annars blir det självstudier, men jag är organized så jag tror att det kan funka.

Ska strax försöka få i mig föda av det fasta slaget, börjar bli less på att inta näring i smoothie form. Även fast den är helt underbart delicious.



Thank God I found the 'good' in goodbye

Skönsate frasen man hört på länge eller?

Varit lite ner de senaste veckan men det är ju så på hösten, det blir mörkare både ute och inne. Det bästa jag vet när man känner sig lite low är att krypa upp i soffan, alternativt ligga kvar i sängen, gosa ner sig riktigt mycket, läsa en bra bok, sätta på lite musik med lite umf, typ beyoncé eller någon annan power diva. Sedan sitta där och deppa lite ( det får man faktiskt, gräva ner sig riktig mycket och bara sitta där och tycka synd om sig själv.) Varför inte gråta lite, it might help you! Men jag kan garantera att man snappt out of it  när man kommit till det fjärde spåret. Och börja sjunga med, kanske till och med bust ett elller annat move. 

Thats what I do on a realy bad day. Om det inte funkar, så kan man bara ligga kvar och göra samma ska dagen där på, becaus I'm shure babe, någon gång kommer du bara ställa dig upp ta tag i dig själv och ba. Nä nu räcker det! Om inte har man säkert någon vän eller ett syskon som kryper ner i sänge och ber en att gaska upp sig. Ingen kan vara så brutalt onest som ditt syskon.

Be certain Tomorrow is inevitable!


Hemma aaa aaa ahaha

Det blev en hemma chill kväll, efter en tuff arbetsvecka. Har fått mycket gjort dock så det är nice. Blev ombedd av min syster MBää att skriva i denna underbara blogg så det gör jag.. HAHA carro hoppas du är nöjd nu. 

Veckan har varit jätte rolig, vi har gått runt på de olika skolorna i kommunen och promotat konfaläsningen som vi erbjuder och det har gett jätte bra gensvar så vi håller tummarna att alla grupper blir av i år. Sedan har jag bara genomgått lite allmän soul searching( haha ni vet mig och stavning don't kill me) Nä men jag kände att jag behövde det.. Man måste börja med sig själv för att kunna granska andra och det är precis det jag har gjort. 

Jag kände att om jag ska dela med mig av min tro till de blivande konfisarna så måste man ju själv vet vad man står där vad tor jag på osv. Hatar sånna där vänder-kappan efter-vinden-troende. Ain't my style...


Avsluta dagen med en lite quote form the holy book,                                                 Mer än allt annat - vakta ditt hjärta, ty hjärtat styr ditt liv.






RSS 2.0