Expedition vildmark!

Gårdagen inehöll som sagt en översakning, jag och MB fick biljetter av min bror och hans tjej att gå på en föreställning som hette afrosvenska. DEt var intressant och hade mycket flavor. Tack davve och Jossi!

Idag ska jag up tå en expediton, det är nämligen första gången jag tillbringar en natt i ett tält, vi får se hur det går. Är nämligen rädd för allt som är småkryp. Oh, lord. Så jag ska sätta min rädsla på prov. Som tur har jag B vid min sida så och dett kommer en svär av diverse småkryp kan han nog hjälpa mig: HAHAH.

Önska mig lycka till bitches, så hörs vi på söndag( om jag fortfarande är vid liv)

/superflorence

Sing your heart out!

Så idag var dagen D. Jag har förberett mig länge för denna dag. Det var idag jag skulle våga anmäla mig till att sjunga inför hela skolan. Eller i alla fall de som stannar för att höra mig sjunga.

Det hela började med att en vän till mig sa att man ska göra sådant man inte vågar. För att sen när man väl har gjort det så är det inte så farligt. Och som sara brukar säga vad gör det om man gör bort sig det är ändå ingen som kommer ihåg det om hundra år. Så I did i. Jag gick till kårrummet med mitt entourage och bestämde mig för att jag skulle sjung. Men när jag väl kom dit var det lite mer akward en jag hade tänkt mig. trodde atrt jag skulel vara lugn som en filbunke men icke. Mitt hjärta ick i hundraåtti.

Sedan efter mycket om och men valde jag att sjunga colors of the wind min vän Mahtia gillar den så jäkla mycket och det var den ända låten som jag komihåg texten på just då, så jag gjorde. jag sjöng.

Så nu ska jag göra det, sjunga inför hela skolan, på blå dagen tror jag att de sa att det skulle vara. Men nu är problemet bara det att jag inte vet VAD jag ska sjunga.

Jag behöver hjälp!


Over n' out

/ en mycket konfunderad superflorence.


Sthlm

Då ska man till stockholm och titta på teater med en massa lovley people.

Dagen har vart great, en slapp fredag hade bara tre lektioner. Okej, man kan väl säga att det mer var som två. Då NK lektionen mest gick ut på att jag ställde massa stupid questions out of boredome. Tex när läraren fråga varför dog mamutarna ut svarade jag kanske för att det inte fanns några papputar. HAHAH, you gett it? HAHA, jag tycket att jag var skit rolig, fast det tycket ingen annan.

Any who, nu ska jag bounce lovely people, so have a good friday.

Ciao

Smidigt florence smidigt!

HAHA, imorse när jag satt spillde jag ut mitt te i sättet berdvid. Det var skit pinsamt, alla som känner mig vet att jag inte är så värst smidig. MEN det här tar priset, fasen vad pinsamt det var och det var fasen iste så alla trodde säkert att jag hade pissat på mig eller något. För det började till och med droppa ner på golvet.
Och eftersom att de inte har hushållspapper på bussarna var jag tvungen att komma på något. Jag fick ta några tidtabeller, det är bra att vara smart.

Nu sitter jag ialla fall på naturkunskapen och lyssnar på något om Celcius.

Ciao

Lech Walesa has been found

Idag var en myckelt händelserik dag han bli nekad medlemskap i ett projekt inte så roligt.. men life goes on.

Sedan bar det av till mina vänner i studierum två, där det alltid händer något. Oftast håller jag, Barbie och andra kidz hov, it's awesome. Jag och barbie han sy klart fållen på min klänning, jag kommer vara ( som bruce den allsmäktiga säger) Be-a- utiful. Bara bälte kvar och knappar sedan är prefektione. En annan rolig ska var ju att B och jessi hittade the true leswowenska ( med tingelings hjälp). HAHAH, de blev så glada. I think their going to make pins with his face on, but im not sure.

Any who, that was my day. Hoppas att er varit lika wonderbar.

C'ya


Fäjkit till yu mäjkit

Dett var ett tag sedan jag såg andra hälften av schizopolish, menar alltså schizo i miss her * gör ett sad fejs*.
Minns sista gången vi träffade och vi satt och försökte klura ut en av livets STORA gåtor.

Dett började som vanligt med att jag försökte få Tara att gå med i ett kloster med mig. Men det gillades icke. Har typ försökt sedan vi gick i åttan, butt no luck. Har velat gå med där enda sedan jag insåg att jag mostlikely kommer die alone, cuz when I'm around anybody who has a Y-kromosom. My brain runs out of my ear.

Men då sa tara något smart (...vilket inte händer allt för ofta, hihi) hon sa att jag tänker för mycket, det är fan true. Så hädan efter ska jag sluta överanstränga mina små stackars hjärnceller, det är synd om dem.

So I'm gonna fäjkit till aj mäjkit.

Ovah n' outh
 


I'v been away for to long

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, det beror mest på brist på ämnen att skriva om. Plus att jag varit lite lower then before.

Var hos doktorn under påsklovet och fick veta att jag har magsår och att de skulle vilja göra en gastorkopi på mig. But I say hell no. Det var ett under att jag ens gick med på att ta ett blodprov. Så jag knaprar piller och avaktar istället. Sedan fick jag veta att det kanske var något problem med mina njurar, men vi får se vad som kommer ske på den fronten.

För som jag har förståt det hela så är njurarna vitala organ som man ska granska ganska snabbt om det uppståt något fel, men what the hell do i know?


XOXO
It's superflorence


RSS 2.0