Up to date

Länge sedan man skerv här men det är bara för att jag lever min dröm just nu! Har bara bara tagit det chill sedan sist vi hördes av.  Har hunnit färga håret, I now go by the name rouge! Sedan har jag shoppat och bara varit med de närmsta. Sedan hade vi fin besök från nordland, det var hur underbart som helst att träffa bror och jossi. Sommaren har flutit på som jag velat, massa chill häng och mys stunder. Har även hunnit stucka eller vricka foten( kan inte skillnaden.) Det var inte så nice, men nu är den ok tror jag.
Juste det, viktigaste imorgon kommer miss turkey hem! Hon har varit borta en månad och jag saknar min kära vapendragare.Jag kanske får mitt efterlängtade exotiska djur You never know asså, hoppas på en nernilson apa eller en chimpans eller en mini flodhäst:D
Nu ska jag ut och ha ett träningspass med mb. Tränar helst när ingen ser!

Bön till Oslo

Jag ber för alla som miste någon under gårdagens hemska attacker jag vill att de finner frid. Att deras  vän/ barn/anhörig finner frid i himlen.Amen

Det som hände igår ar mycket hämskt och om jag kunde bestäma framtiden skulle jag aldrig vilja att någon människa behövde genom gå den fasa som dessa individer kännde sista stunden i sina liv.


Bön

Ibland är det svårt att själv finna ord som beskriver hur man känner. Därför lånar jag ett par rader från chris medina.
What are words

If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

Precis som han sjunger i sin sång what are words: ber jag för att vi alla en dag finner någon som vi kommer leva med och hålla varmt om hjärtat även när det är mörkt och tufft ute i världen. Jag ber för att alla finner någon som man vågar vara sig självmed och som älskar en för just den man är. Jag ber även för kärlek bland medmännsikor och familj. Amen

Haga parken

Sitter här och försöker avsluta dagen var ute med mb på promenad idag, städade rummet och bara chillade. Imorgon bär det av till haga parken, vi ska visa moster vart sessan bor och sedan kanske ha en picknik om vädret tillåter. Annars blir det nog bara en snabb prommis till centrum och elljusspåret, de ska ha en eldstade med vindskydd där. Då kankse vi kan grilla korv och mysa som man gjorde i nooordland när man var liten. Det var mutcho trevligt. Plus får miss flowrence visa sina nya scoutskillz;p

Ska som sagt ska man börja runda av dagen, hoppas ni gjort massa roliga saker så hörs vi imorgon

shop part tre

Ännu en dag av shoping, fast idag var det med min moster. Efter att vi varit på söndagsgudstjänst bar det av till kista. Där inhandlades nya tofflor, en maxiklänning( ja jag har fallit för grupptrycket) leggings och lite annat smått  och gått. Man kan väl minst sagt säga att mina syskon inte var förvånade över att jag kom hem med en massa saker fast jag bara skulle visa moster runt i sthlm.

Har varit lite små trött idag eftersom att jag vaknade tidigare än jag velat efter b-day partyt hos cissi igår men det var bara att rise and shine imorse. För har man lovat så har man, visst?
Imorgon dock blir det nog bara chill, fixa lite mer i mitt rum och sedan kanske färga håret. Har ju köpt rödhenna då jag är små känslig mot kemikalierna man har i vanliga hårfärger. Tror att det kommer bli mutcho nice, har alltid velat ha rött hår. Typ ända sedan man såg pippilångstrump för första gången.  

Talat ut slut!

over

Hemma fårn shopping tur med mb och Elin i b-by. Först gick vi till onoff men p grund av rådande omständigheter inomföretaget så var det helt jäkla tomt på hyllorna. Kändes fett akward. Mb fick sin eftrelängtade systemkamera hon är mutcho nöjd så hon sitter här och läser igenom manualen med min padre.Asså poo varför är man inte teknikintresserad, sitter här och drömmer mig bort. När vi gick i affären brydde jag mig bara om de saker som var söta. Haha, jag är typ en säljares bästa kund, så länge de viftar med en söt grej framför mig så köper jag typ den. Men nu ska jag plantera mina blommor  i mina krukor som jag köpte igår. Mitt rum kommer bli mutcho cute. Men nu ska jag till förådet och hämta jorden

Shop til u drop, eller?

Igår var jag hos doktorn för en regular check up det gick bra, eller det har iaf inte blivit värre. Sedan gick jag och de närmsta och tog en subway late lunch i los uppsala. Min moster hade tydligen aldrig käkat där så det var någe nytt. Visste ni att det tydligen inget finns några snabbmatskedjor i landet Africa. Typ ingen mackidonken, subway mAx eller burger king :O..

Idag gick vi till vårt lokala köpcenter, kände mig mutcho köpsugen så det blev lite saker, ett par skor, lite nagelgrejor, underkläder mm. Mer blir det när löningen kommer, trodde att jag skulle fått min lön från tandläkaren men nope, fast att de sa att det bara skulle ta typ en vecka. People det har gått typ en och en halv.Är inte glad för jag skulle behöva pengarna för att köpa en gift till en vän som fyller år imorgon...



Nu ska jag gör mig i ordning för att möta mb i stan hon ska köpa sin systemkamera som hon drömt om i typ ett decenium. Så nu bär det av, sedan ska jag försöka övertyga henne att gå på bio med mig så att vi kan se sista delen av Hp. Serri it's going to be legendary!


Kärlekens tunga

Asså mörp sitter här hemma och har små ångest över en confession som flög ur munnen igår. Men vad ska man göra man är bara mänsklig.

Det är bara som jag har sagt förut att jag har en väldigt väldigt låg akwardness tröskel, serröst. Om jag kunde bli röd i facet skulle jag typ vara det varannan min. Plus att man har kvar lite hjärnspöken från grundskolan när man fick höra dittan och dattan om sitt utseende och ens personlighet, didn't even know that the scares were still there.. Men det verkar så, även fast man har växt up, och insett hur jäkla underbar man är som person och att man får det bekräftat från sin omgivning typ varje dag.  Så finns äret visst kvar där på mitt lilla hjärta och spricker när man som minst annar det.

Jäkligt jobbigt när man har ingått en pakt med sig själv om att man ska leva livet fullt ut... Men att jag har nått denna självinsikt är väl ett sunt tecken på att jag  är medveten om vad ärren finns och vad som gör att man handlar lite som man gör ibland.

Bara man vet varför man handlar som man gör så är det väl ok än så länge.. Vi får se men jag får inte deppa ner mig i det här..Asså poo detta sommarlov som skulle bli legendary..


Slappar!

I lördags kom jag hem från lägret med sjöscouterna wow asså, miss florence satte ihop ett stromkök och pissade i ett dass. Asså you wouldent belive, jag har nu 4 scoutmärken. Känner mig fett duktig azzå.

I söndags var det dags för dannes konfirmation, han var mycket stilig i sin kostym, sedan kom halva africa hit och firade. De stannade  in på små timmarna så vi fick sovmorgon igår och jätte brunch american style.

Just nu ligger jag ute på gräset läser i kapp allt skvaller, målar naglarna och lyssnar på spotyfi. Detta är min andra lediga dag på sommarlovet så jag njuter.För btw kom min moster i morse från africaland och ska bo här i en månad Oh how lovley.




Juste bara en sid notice, måset få ur mig det här.JAG  PALLAR INTE GÅ RUNT OCH HA TVÅ SAMMVETEN NÄR JAG ÄR ME DIG!. Gaska upp dig ffs!

Over and out form your fabulöös flow;)

step by step

Dagen började med att lämna lill bro sammi på city term han ska hälsa på min big bro davve i norrlaaand. Sedan bar det av till b-by skulle köpa en ny telephone men ska tänka över det hela lite till. Tror dock att det blir antingen sonny erikssons arc eller en iphon 4. You näver know. Men tomhänt kom man inte från b-by.Nope, köpte en sovsäck, och nya shoes. Ska nämligen på läger imorgon, drar till öland, asså peopel vad har de för valuta där montor? Övärldar brukar ju vara lite backword, Haha. Tar de ens kort eller kör de med byteshandel? You näver know, I have to google it.

Skorna jag köpte var av kilklacksmodell men dessa sak inte med på lägre,t de ska jag ha på sönag. Danne konfar sig and I gots to look good;)

Hej påre nu ska jag mother och padre dra ut på middag jag bjuder på kina!

sitting here in my desert of joy

Jäklar vad varmt det har varit de senaste dagarna, var är det efterlängtade regnet som vi hört ska komma? Idag stack mb och baggis på läger och på tisdag sticker jag med. Men just nu ekar hemmet av tomhet, man är ju så van att ha rörelse här 24/7. Så nu är det ju nästa så att man skulle kunna höra en nål som tappades. Men tystnad kan också var skönt, det är nog något som jag inte kommer få så mycket av under veckan.

Något som har stört mig idag när jag försökt packa inför resan, är att jag inte vet vad jag ska packa. Jag har ju en tendens att packa FÖR mycket. Men nu är jag lite osäker, asså tänk om de regnar, pooie har försökt kolla smhi. Men de har ju lovat regn de senaste dagrana och inte en vattendroppe, vad ska man tänka då?
Kommer det regna eller vara solsken nästa vecka?

You näver know.... Murp, och det som gör det hela ännu mer jobbigt är att jag ska åka på läger med hardcore scouter. Då är väl grejen att man bara ska packa det mest nödvändigaste? Men vad är det, om det regna måste man ju typ ha trippelt så mycket kläder/ skor med sig. Jag orkar inte gå runt med blöta fötter!

Men man måste nog bära sitt suff själv, det är nog inte som på vanliga läger när man kan fråga någon krallbjörn om de skulle kunna bära extra värskan.. Hum, ett dillema...Jag ska chattra lite med mother så får hon hjälpa mig att komma på en lösning.






 


Hoppas ni haft en bra dag


Who rule the world ? GIRLS

Sitter här och tänker ännu en gång på hur jäkla wonderful jag är! Asså serriöst, det är få som känner så om sig själva och det tycker jag är synd. Ex igår så möttes jag av en verbal slap in the face när en person kom fram och ville placera mig i ett " fack" bara för att den trodde att den visste allt om er kära florance. And I say NO YOU don't, kan låta klyschigt men döm inte en bok för dess omslag folks. You might get disapointed when you get to read it. 

Nej men people asså calm dow and stop thinking that you know me..Det är jäkligt få människor som känner the real florence, men det är så kul när folk går runt och " tror sig" ( som en viss newby) hade uttalat sig. Folk tror att de vet men grejen är att de inte gör det. HAHA så kommiskt att se/ höra på. Men ibland kan man bli så sur när folk går runt med sina förutfattade meningar. Är det tänkt att varje människa ska gå runt och försöka motarbeta dessa? Då säger jag NEJ TACK. Folk får gärna gå runt och tro sig, My real friends and my family know who I am.

Men lite kul är det ändå när folk lever som om det vore medeltiden och de förväntar sig att jag en civiliserad kvinna av dagens samhälle ( jo det är så att året är 2011, flickor få ha på sig byxor och styra sitt liv på ett målmedvetet sätt!) Ska leva som om året vore trettonhundra nånting.

People plz.


RSS 2.0