Someone once told me....

Var just inne på min BFF Saras blogg och såg att hon skrivit ett inlägg som jag tyckte var skit bra ville bara copy it så att alla s to the ingels out there tar sig en funderare.

Så här löd hennes filosofiska inlägg:

Jag avskyr katt-och-råtta-leken. Man vet att båda vill, men om den ena personen tar ett steg framåt backar den andra, bara för att en oskriven regel säger att man ska göra så, man ska vara svårfångad. Därför placerar man sig själv på en piedestal som är svår att nå och jag hatar det.

När jag läste det här ville jag bara skrika TRUE STORY.

This word of wisdom was brought to you via superflorence after copying it från trerrormat ( the next deepak chopra)


Ge mig brickan!

Kom just hem från repetition med heaven and pancakes ( bandet jag sjunger i). Det var menat att mötet var till för att lägga upp ett schema eller planering inför våren, nu när bandet mist två medlemar.
Men det hela slutade med att vi snackade bort allt. Jessi berättade diverse historier om de kundsuportrar hon mött när hon ska köpa elektronik prylar.
Sedan började vi snacka om hur awesome  the 90ies var: vi fick back street boys, spice girls etc. It was epic.

Nu ska jag ut med hercules, så ni får hare bra.

Toodles

/superflorence

Dr Susse who?

I morse när jag vaknade hade jag så jäkla skarpa buksmärtor. AJ, vad det gjorde ont, pappa D fick come to the resque och hjälpa mig.Ringde till och med mammi på jobbet och bad om hjälp.
Fick ta alvedon och pimpiran och vänta på att vårdcentralen skulle öppna. När vi väl kom dit sa sjuksköterska att man tagit bort drop-in motagningen. Pappa och jag var inte så glada över det, om vi hade vetat hade jag ju inte legat med smärtor i tre tim för att vänta på att de skulle öppna. Vi hade ju åkt till akis på en gång, jäkla skit.

Men aja något possitivt är i alla fall att jag slapp ta blodprov, är nämligen skit rädd för sprutor och nålar. Så nu sitter jag och väntar på att jourhavande distriktsjuksköterska ska ringa och ge mig en tid. Så I can gett out of my missery. Har så ont, kan heller inte äta något för att det gör mig illamående.* sade face*

Nu ska jag fortsätta läsa min tidnig och försöka komma på ett bra uppläg till mitt brottsfall som jag ska redovisa på tisdag. Måste göra en pp och hitta info om fallet Engla.

/superillamåndeflorence

Akward

HAHAH, en liten pinsam sak hände nyss när jag var ute och gick med hercules. Måste bara berätta att innan jag gick ut satte jag på mig det jag hitta, det fick bli mintgröna små hotpants över mina svarta tights och ett persikofärgat linne med en grå mini munkjacka över. Sedan satte jag på mig min blåa evrestjacka som får mig att se ut som en michelingubbe, en skitrosa halsduk och mina hallonrandiga gummistövlar. Då var jag donne.

Efter att ha gått lite på området väljer hercules att bajsa mitt på en snöhög och som den goda hundägaren jag är måste jag ju plocka upp efter min kära hund. Så jag bestämmer mig för att klättra upp haha, that was stupid för att snön är mjuk så jag sjunker lite. Sedan out of the blue kommer en kille och en tjej och jag vill var snäll så jag ropar på hercules så att han ska komma  så att han inte stör dem. Och fortsätter att klättra för att ta upp the poo men då märker herkcules att paret har en hund ocoh han drar mig....
Och jag som redan hade sjunkit ner lite i snön faller och ramlar på my hiney.  Fasen va akward och killen och tjejen ba oj gick det bra och där ligger jag som en regnbåge mitt i snöhögen ( p.g.a. alla färgglada kläder) med benen rak upp i luften och ba ja hahah det gör inget.* med min pipiga röst* 

Just wanted to die....

/ superclumsyflorence


Ångest

Sitter här och tittar på diverse modebloggar och modemagasin och ser att shorts över leggings verkar ha kommit tillbaka detta ger mig ångest. Såg även att Josefin Crafoord hade det igår på VAKNA. OCh jag har länge hatat det modet, det känns bara så 2000 and late. Men nu börjar jag tveka.  Jag tycker själv att det är gö fult men, har börjat vekna lite för tanken. Ett  plus är ju att det kan dölja mina feta lår så att jag kan börja bära short. Men vet inte om jag är mogen nog att anamma detta mode.

Så min fråga är ska man eller ska man inte?

Home

När jag kom hem mötes jag av en underbar doft, MB hade bestämt sig för att laga mat från skratch. Idag blev det korvstroganoff å ris och sallad (oki jag gjorde salladen MB.)Sedan hade hon gjort eftrerätt och som den stora chokoholic som hon är blev det någon form av chokladtårta. Tror att den kommer bli delicious fast att jag inte gillar choklad så mycket ( I know what girl dusent like choclate?)

Sedan märkte jag en annan rolig sak när jag kom hem...... HM tidningen har kommit, awesome har någo förutom twilight böckerna att läsa ikväll. Det slutar säkert med att jag beställer något.

Aja,skoldagen var mycket seg. Idag började halv nio och slutade kvart i fem efter att ha genomlidit sex lektioner. blä I hate tisdagar. Fast sista lektionen var okej då den ängnades åt att spela hängagubben.

Nu ska jag iaf äta chokladtårta och plugga till mitt samhällskunskapsprov.

Adios amigos...

/Superflorence

Är bara sååå trött

Då är helgen över efter att ha vart på läger hela helgen är min kropp helt slut. Jag & Barbie( aka nicklas) var bara allt för sköna. HAHAHA.

Lördagen var en mindre lyckad dag då jag skulle sjunga the rose och glömde texten. Gah vad jag skämdes, alla som känner mig vet att jag tycker att typ ALLT är jätte pinsamt. Det här var typ det mest pinsamma som har hänt mig.

Idag hade vi studiedag så jag har typ bara sovit bort dagen, ätit jordnötsringar, målat naglarna och läst så länge vi båda andas ( för femhundrasextioelfte gången).

Måste låna om hela Harry Potter serien( det var så länge sedan jag läste den). Cuz jag börjar bli crazy av att läsa the twilight saga. Om någon har hela serien kan jag väl få låna den PLZ.


/ superflorence

I'm back..

Dagen har varit awesome, började som sagt med sovmorgon+ lunchbuffé. Sedan lite shopping vilket resulterade med ett par latex tights.

Sedan när jag kom till Bålsta såg jag en skylt "tag två betala för en" så jag gick in i affären och kom ut med två par gummistövlar, ett par rosa rutiga ( so florence) och ett par hallonrandiga (so cute.) Har länge letat efter söta gummistölar så är mycket nöjd med mitt köp.

Sedan gick jag och skulle sjunga för på lördag smäller det, med det blev lite ändringar var ju först tänkt att skulle sjunga colors of the wind. Men efter att ha sjungit den ett par gånger kände vi inte att det was the right song, så på lördag blir det the ROSE, min favorit låt när jag var 13.

Men när jag kom hem mötes jag först av en mycket glad MB men efter att hon fått veta att det inte blir någon colors of the wind, blev hon inte så glad. Det är en av hennes favorit låtar. Men nu är hon glad igen och talar med mig igen.Och gissa vad jag har hittat muffins MB har bakat muffins (aha aha doing the dance aha aha.)

/Superflorence

Sovmorgon

I dag hade jag sovmorgon till kl 13.25 så vi bestämde oss för att äta lunchbuffe idag. Mycket trevligt, fast till Sofias besvikelse åt jag inte sushi. Har försökt två gånger förut och ingen av gångerna sluta särskilt lyckade fick kväljningar och spottade ut den. Så jag ville inte förstöra min aptit den här gången så jag stod över sushin.

Efter att ha ätit mig proppmätt bestämde jag mig för att fördriva tiden med min favorit syssla, SHOPPING. Så jag införskaffade ett par nya latextights, är mycket nöjd. Sedan gick jag till HM, då jag såg en annons i tidningen att de hade hundra kr rabatt på jackor och kavajer, så jag ska ditt efter skolan och köpa en av de jag prövade.

Nu sitter jag på matten och försöker räkna i kapp.


Over and out

/ superflorence

I like it organized

Har en lite konstig/ rolig sak att berätta. Som det lilla OCD barn jag är bestämde jag mig i fredags efter allt mammas tjat att organisera mig garderob.
Så i helgen gick jag in på Youtube och hittade en video där de lär en att göra det så att det ser proffsigt ut. Nu är både jag och mamma nöjda med resultatet, alla kläder är indelade i kategorier typ jackor och då går de från mörkast till ljusast och sedan saker med tryck typ rutig randig osv. HAHA, är så nöjd. Och alla t-shirts ligger i högar och de är också färg indelade. Hoppas bara jag orkar ha det så.
Ni kanske undrar varför jag lät garderoben bli så crazy ( om jag hittar en bild kanske ni kan se före och efter pix):

1) Har shoppat a little to mutch den senaste tiden och har inte rensat garderoben, som Oprah sa att man skulle göra. Enligt henne ska man ta bort ett gammalt plagg varje gång man köper ett nytt. But who does that?
2) Har inte orkat, it takes som mutch time.
3) Trodde/ hoppades att om jag inte gjorde det kanske the wardrobe fairy would come and organize it for my.( Other wise known as my mother)

Men nu när jag har gjort det och rensat lite ser jag att det får plats ännu med kläder, so ya'll know what that intalles MORE shopping. Aha aha.


/superflorence


Personbeskrivnig

Kom just från lunchen idag bjöd skolan på ännu en kulinarisk läckerhet. Det blev fiskpinnar, potatis veg quorngryta. Det var yum yum yum delicious. NOT mår alltid lika illa av den dära filsåsen som skolan alltid gör. Saken blir inte bättre av att jag hatar fiskpinnar, det är fasen lika illa som korv det är fan fiskögon och andra avfallsprodukter.Blä, men som alla andra elever tuggar jag glatt i mig maten och går därifrån.

Sedan när jag kom upp mötes jag av min svensklärare som ville informera mig att det fanns en uppgift jag ännu inte hade gjort så det blir till att göra den nu, tror att jag ska skriva om Twilight. Just love the Twilight saga.

Det var allt för nu toodels.

/superflorence

It's the end of the day

Då börjar dagen lida mot sitt slut för min del. Dagen har varit jobbig och rolig, jag har fått en riktig work-out idag då jag hjälpte pappa att skotta snö (thats the way we do it on landet.) Kommer ha ont i armar och rygg imorgon.

Nu sitter jag och försöker komma på ett ämne att argumentera om på fredag, Pappa D tror att det kommer att gå bra då jag alltid argumenterar om något (my way or the high way.) Men vi får se.

Och som jag sa var dagen även rolig, har övat på låten färger i en vind (på engelska) som jag kanske ska framföra på lördag. Om allt går som jag vill, är verkligen skit glad över att jag börjat sjunga igen. Även om det inte är så jätte big deal så är jag endå superglad.
För innan jag gick med i bandet hade jag typ inte sjungit på två år. OCH alla som känner mig vet att sång är mitt liv, så nu har jag åter fått en bit på mitt pussel som min knasiga fysik lärare hade sagt. And I'm so happy I'm so glad..... 

Mm, men det är nog bäst att jag avslutar detta inlägg, så good night sweden.C ya 2 morro.. Har idrott på morgonen( inte kul, INTE.)

/supertröttflorence

Kriminalteknik

Morgonen började så där, jag ville inte vakna. Mej jag var tvungen, har varit borta alltför många lektioner redan. Så det var bara att ställa sig i duschen och göra sig redo. Sedan kom dagens andra problem, VAD skulle jag ha på mig?  Det fick bli en blå dag, Jeans, blått linne, och en blå randig kofta.

Efter att ha suttit och valt käder i en halvtimma kom jag på att jag ingte gjort mig take away frukost så då fick jag springa ner till köket och börja med det. Idag blev det skinka smörgås och apelsinjuice, säger bara f... dieter I eate what I want when I want.

Aja så nu är jag i skolan efter bussresa på en timma och en kvart. Och har kriminalteknik. Läraren går igenom hur man skriver en labrapport.

Aja, tudels

/superflorence

The first day.....

Då var dag ett i period tre avklarad. Kändes mycket jobbigt i morse nar jag vaknade kl 06.06( ja, jag ställer alltid klockan på 06.06 inte noll fem eller noll sju) och jag visste att jag inte skulle var hemma fören halv sju.

Men det visade sig att dagen inte blev så jobbig så precis som i period ett ser jag fram emot måndagar och fredagar då man har individuella kurser. Denna period har jag småföretagande och det känns lovley. Just lovley. Lite tråkigt att ingen annan i min klass går på kursen men jaja, sad story.

Men nu måste jag åter gå till min trissta vardag och börja plugga. Tydligen så fuckade min dator upp sig igår så vissa delar av min rescension av candide blev erasade so I gotta gett working like a bi wright now.

Har'e

/superflorence



Ett tal till nationen!

Då sitter man i skolan på svenskan och går igenom hur man lär sig att bli en bra talare. Så som mr Obama eller Martin Luther King.

På fredag har vi redovisning i en liten grupp och man skall då hålla ett argumenterande tal i fem min. Ja, du läste rätt fem min, visst går det bra att  prata i fem min om man argumenterar men sina förälldrar om att få mer pengar. Eller om att slippa städa sitt rum. Men nu ska vi argumentera för stora viktiga saker. And I have'nt gotta clue vad jag ska prata om.

Det slutar nog med att jag berättar om mina nya skor ( som bye the way är helt amazing att gå i, trodde att de skulle vara jobbigt då de är högre än de jag brukar ha men säger bara, modells of the runway watch out superflorence is going to hit the runway soon.)

Medans alla andra berättar om hur man skall hjälpa sina medmänniskor eller att man inte ska ät kött eller något.

Aja, det var iaf allat för nu..

/superflorence

RSS 2.0