End of the day

Då börjar dagen lida mot sitt slut, jag är så himla trött vill bara lägga mig i min säng! Vad har jag gjort idag montro? Jo, dagen började med sovmorgon och lite chitchatt med min mother. Sedan bar det av till mitt älskade uppsala, eh vi skippar kanske älskad va? Jag har så mycket som jag måste få gjort denna vecka, blä idonno how i'm gonna doit. Efter skola skulle det ha blivit shopping, men jag hitta de inget ( ja det är sant). Det var helt sjukt, jag var fasen bestämd med att jag skulle ha ett par byxor och någon fin tröja. Men icke istället spenderade jag 45 min inne på skopunkte, utan att köpa något. ( Byte i alla fall skor en tredje gång) Tror fasen att jag växtifrån den affären.

Nu ska jag som sagt sova, men först kan ni få veckans bok tips. Den heter tretton skäl, började läsa den idag den verkar bra.


Natti natti.

Monday morning!

Livet är allt bra konstigt ibland. Gårdagen  spenderades på KU först med pulkaåkning och sedan musik och gossip. Säger bara let the cookie hunt begin. Men först kanske en liten make over? Huh, ska man ta och färga håret. Tror dock att jag måste prata med en frisör för och höra om rester från cellgiftsbehandlingarna finns kvar i  håret efter att man slutat. För jag vet att det ibland finns rester kvar från mediciner man tar och sen när man färgar håret så blir det inte som man  tänkt sig. Vi får se… Alltså jag känner verkligen att jag vill förändra något, men vad?

 

Any who nu står jag i mitt rum har miss Christina Aguliera på högsta volym och dansar my ass off. Känner att denna vecka kommer bli AWESOME!

Hoppas att din vecka börjar bra!


Saturday has come to an end

Då var lördagen slut. Kvällen spenderades som sagt hos Emmy. Där det som vanligt bjöds på mycket gossip. Det så himla kul, jag hade ju inte sett min smulleplutt sedan nyår så vi hade rätt mycket att prata om.

På tal om ingenting, jag tror att jag ska genom gå en make over. Är så himla trött på min stil.  Jag och mina vänner har ju som måtto/mantra att fashion first. Men nu på senare tiden känner jag att jag inte hänger med. Jag liksom bara kör på auto pilot, visst det är sött med leggings och tunnika. Fast inte 340 dagar om året, dude. I need to change my style or at least up grade it.  För det här är inte ok. Som tur är får man ju lite cash på måndag så det kanske blir en shopping tur efter skolan. Men någon förändring måste ske!

Saturday saturday

Ska alldeles strax göra mig iordning för kvällen, ska hem till emmy. Kära lilla smulleplutt är även här från norrköping så kvällen kan sluta nästan hur som helst. Vi kommer börja med buzz och gossip och sen får vi se hur det hela slutar. Är så taggad, har inte sett smullplutten sen nyår, så vi har verkligen mycket att tala om. It's gonna be fashion. Men nu måste jag gå och byta kläder, man kan inte gå ut i hotpant i januari heller.

Vad ska du göra ikväll?


tro,tro,tro,vad tror du?

Jag tror på en gud. Ibland kan det vara lite läskigt att faktiskt säga att man är troende. Men Det är jag i alla fall, det är väl mer under det senaste tre åren som jag verkligen har börjat tro på riktigt. För att jag minns att när jag konfirmerade mig egentligen inte hade någon aning alls om var jag stod i den frågan. Är jag troende eller inte?

Vad innebär det då att tro? För mig är det en trygghet exempel vis när jag har vart sjuk har det varit skönt att ha någon att vända sig mot som inte var mina föräldrar. Visst är det så att jag delat med mig av mina rädslor och ångest som denna tuffa period har fört med sig med mina föräldrar. Men det har ändå varit skönt att veta att det också finns någon som tar hand om mina föräldrars tankar och rädslor. Jag har kunnat lita på att någon kommer hjälpa mig, även om jag kanske inte blir helt frisk. Så finns jag i alla fall, jag är tillräkligt frisk för att orka med min vardag.

Men det här med att tro det kan vara svårt. Man får ju ofta frågan, hur kan du tro på något som du inte kan bevisa finns? Alltså inte ta eller känna på. Då tyckte jag att  min kompis Lena svarade på den frågan jätte bra. Hon formulerade det såhär:

” Tror du på kärlek? Om ja, hur kan du göra det, hur kan du veta att du är kär i någon? Hur kan du veta vad kärlek är, att det finns? För du kan ju inte ta på kärlek. Du kan ta på en person du är kär i, med du kan inte ta på kärlek.  Ändå vet du att du är kär.”

Det är så jag tror att det är med tro, det räcker att jag vet att jag tror på gud. Jag behöver inte försöka bevisa hans existens hela tiden för att jag ska tro

Onsdags...

Då var det onsdag, visste ni föresten att det är australiens nationaldag idag? Det visste jag, aha aha. Nej men nu sitter jag i mitt kök och pratar med min mamma. Jag har precis ätit frukkost och försöker redogöra för en skit scary dream jag hade i natt. Jag har börjat drömma läskiga drömmar allt oftare, det är ganska jobbigt faktiskt. Det är typ alltid någon maniac som ska jaga mig. Det kanske beror på att jag läst så mycket vamyr böcker. But I can't stop de är så bra. Läste för övrigt ut den första true blood boken, den var väl bra fast jag fattar inte allt i den. Som den där karaktären Bubba. Seröst ska han vara, king of rock? Om ja, fett skevt varför är han med? En till fråga är han med i  serien? Jag har ju bara kollat på ett par avsnitt, så jag vet inte.Men det skulle kännas konstigt om mr elvis P bara dök upp sådär. I dono, kanske bara jag som tycker det. Any ho ska ta och kolla upp det där.


Nu måste jag gå och duscha men hoppas att du får en bra dag!


Nana whats my name?

Nanna whats my name? Haft denna låten på min hjärna hela dagen. Dagen har ändå flutit på i en ganska behaglig takt även fast att jag inte har min kära kalender vid min sida. Jag har nämligen tappat bort den, like stop my life. Jag håller på att dö, jag vet inte vad jag ska göra, hela mitt liv finns i den! Seriöst behöver hjälp. Om du möjligtvis har sett den hör av dig till personen vars adress är antecknad i pärmen! Dude I need my älmenäcka.


6/6 behandlingar genomförts WOHOO!

Behandling 6 av 6 genomgick i fredag. Då har man genomlidit sex stycken cellgiftskurer. Nu återstår bara att se om kroppen gillade det eller inte. Måste nu vänta i två veckor och se om kroppen ger med sig efter alla dessa kurer. Hoppas så in i bomben på att den gör det, för som jag har sagt tidigare så hatar jag sprutor. Och i och med denna kur har jag blivit stucken fler gånger än du kan säga KOM IHÅG ATT ANDAS. Nu får det vara nog, heheh. Känner mig alla fall mäkta duktigt som pallat att sitta där med dropp i armen och illa mående och allt vad cellgiftrena för med sig. Efter som att det vare en ganska låg dos cytostatika tappades här inget hår.* pustar ut av lättnad* Det hade varit enorm jobbigt med tanke på hur lite hår jag har. Men kuren har haft andra biverkningar, ex må jag illa så fört jag tänker på kött eller äter något med mjölk, får extremt lätt blå märken m.m. Men det är bara att härda ut för det som inte döda gör en starkare?  Det sa i alla fall en mycket klok man vid namn Kanye West i någon låt.

Men nu får  ni hare bra för jag ska till stan och byta ett par skor. Hej påre.


Percy Jackson

Precy Jackson var ska man börja?  Serien handlar om Percy, ett halvblod som är son till havsguden Poseidon. Vi får Följa honom under ett par somrar när han krigar mot andra halvblod och grekiska gudar. Det hela utspelar sig i nutida USA, och är väldigt intressant för den som gillar att läsa om grekisk mytologi, fantasy. Eftersom att serien skrivits av en historia lärare så antar jag att stora delar av den fakta som anges om de olika gudarna är sanna. Men att man har valt att ”hitta” på lite för att göra det mer intressant.

 

Serien är lättläst, jag har även sett den första filmen i serien. Den var väl sådär och om jag inte minns rätt så fick den inte så höga betyg av kritikerna. Så jag vet inte om man kommer göra fler filmer. Något som är mycket synd då de är jäkla bra. 







Let's gett organized!

Dagen har spenderats med att städa vår tvättstuga. Imorgon kommer rörmokaren eller vad han heter och ska fixa vår tvätt manskin, den la av i fredags. Jag tog detta som ett tillfälle att möblera om vår tvättstuga, jag och mamma har länge försökt komma på något att göra med den men vi vet inte.  Brist på insperation, så igår satt jag och kollade lite på nätet och tycket mig finna lite insperation. Vi vill ha så mycket förvaring som möjligt det ska även finnas möjlighet att arbeta där, typ vika, stryka tvätt. Om ni har några tips på bra inredningsbloggar eller någe så kan ni ju alltid skriva en kommentar.

Just gettin started!

15 Januari

För sex år sedan befann jag mig i en kyrka i uganda  vid den här tiden. Mina föräldra skulle nämligen gifta sig.( Eller jag låg däckad i en av brudkortegetsbilar pga feber. ) Any who det var den 15 jan 2005 och mina päron skulle äntligen gifta sig, det var över 150 gäster inbjudna till bröllopet. Det var helt spektakular asså. Jag minns att jag och mina mostrar vaknade tidigt för att gå till salongen och fixa oss. och sedan vid typ tolv kom hyr bilarna och skulle köra oss till kyrkan. Det var sååå fashion.

Det har nu gått 6 år och mina föräldrar är stil in lööv( hoppas jag) haha. Det är så sött... Any who anlednigen till att jag började skriva detta inlägg var att att jag ville önska dem många pussar och kramar. Och hoppas att resterande år är lika wonderbara.

Löööv you mammi and pappa D!

Eftersökes!

Juste innan jag glömmer. Jag söker någon som kan hjälpa ett tekniktard som mig med min blogg. Den känns så B, inte ok. Everything I do has to be fashion. OCH just nu är min blogg inte det. Känner du dig manad? Skriv något i kommentarsfältet alt skicka ett mess vetja.
I NEED HELP DUDE!


The blind side

Tror mig bestämt att jag håller på att bli sjuk, inte ok. Har så jäkla ont i kroppen, vet knappt vad jag ska ta mig till. Dagen har varit ganska tråkig, började med att italienska läraren kände at det var nödvändigt att outa min frånvaro för hela klassen, i min frånvaro dessutom. Så jag hade ingen chans att försvara mig. Inte ok. Så jag var tvungen att ta hand om det de första jag gjorde. Hade även vår fösta religionslektion idag, just nu känner jag att det antingen kan gå helt smooth elller så skiter allt sig, för att en viss person vill leka superman. Man kan inte göra hundra saker perfekt på samma gång ( om man inte är min mother).


Hade tänkt att avsluta veckan med att umgås med min smullplutt. Men ibland måste man bara vara alone. Så det avslutas med The blind side med Sandra bullock istället. Intressting intressting.......

Hoppas att din dag var toppen!

Shall you have a bath?

Jag och MB duschade nyss mr hercules, det var ett riktigt tränigspass. Han hatar nämligen att bada, men det gick bra. 1-0 till oss WOHO. Jag ska aldelles strax gå och lägga mig men först ska jag skriva klart den efter längtade recensionen av Percy jackson serien som jag läste klart strax innan jul. Så keep awake a little while longer, så kanske ni får ett boktips? You näver know!

 


LÖÖVLY torsdag

Tro mig bestämt att torsdagar kommer bli min favotite day o the week. Slutar kl tio så jag är hemma vid tolv, woho. Vad ska man göra nu? Laga lunch, sen organisera min kalernder, kanske bege mig till biblioteket och låna nya böcker,Shoppa? Hum nä plånboken är nästintill empty så jag får skippa det sista.

Nä men det finns mycket att göra när man slutar så här tidigt, for real. Måste bara komma på något vettigt, jag har  iaf redan plockat upp mina kläder från min andra garderob( golvet) bäddat min säng. För tillfället sittet jag här och försöker komma på vad man kan käka till lunch? Är jäkla sugen på en macka med fetaoströra, men vi har ingen feta hemma så w00t to do? Sedan har jag tänka att ge mig in i ändra header välden hittade en bra blogg igår där de går igenom step by step hur man gör. För ett tekretard som mig är det helt fabulöös, måste bara hitta några töta bilder på mig själv..

Hoppas att du får en lika trevlig tordagsförmiddag! 

Snögubbar

Blev inspererad av att det snöade idag så jag valde att måla naglarna efter att jag hade pluggat. De blelv turkos bakgrund med vit rand högst upp oche sen en snögubbe på pekfingret och ringfingret. SÅ sött men men min mamam tyckte att dte var lite för skrikiga färger. MEn jag tycket att det var jätte sött. kanske visar bild om jag pallar, men ni har väl vant er vi det har laget att jag suger på att lägga upp bilder.


Fysikenslagar

Det är fösta gången i trean som jag sitter på en fysiklektion.  Som det lilla sällskapssjuka djur jag är pallar jag inte sitta vid skåpen när all andra har fysik. Så idag följer jag med sara, de fick just tillbaka sitt prov, och hon klarade siig galant. Som vanligt.

Idag ska jag inte göra något speciellt förutom att dega, mamma bakade i går. Kanelbullar, och kärleksmumms. Så det får bli en fika när jag kommer hem och ett par avsnitt vamp. Säger bara murm,  Ian Sommerholder.

 

Juste om någon söt person vill gå på promenad med mig i eftermiddag kan man väl skicka ett sött mess! Hej påre


vill till kc

Åh, ångest idag börjar skolan, något possitivt är dock att jag inte börjar fören tio över ett. sedn i eftermiddag ska jag börja sy på min 1700-tals korsett. It's gonna be fashion!

Ha en bra dag!

In need of a change

Näst sista dagen på jullovet och jag inte gjort så mycket, borde ha städat mitt rum men pallade icke, det får bli en annan dag. Har i alla fall organiserat min garderob under jullovet och det är fasen något med tanke på den mängd kläder som ska få plats i min garderob. For real I need a bigger worderobe! Äny whoo jag var på kc idag, ku kickades igång med pizz-/ filmkväll, gud vad mätt jag är.
Sedan kom jessi med ett förslag på s.k.u.l.d som också började idag. Hon tyckte att jag skulle skulle sy en korsett i 1700-tals stil( ni vet pirats of the caribian). Säger bara murm den kommer bli snygg asså, den kommer kännas så lyxig. Sedan tittade vi på casanova och där fan vi mer insperation.
Nu ska jag sova ska bara titta på ett avsnitt av vamps, i need my weakly dose of Ian summerholder. Murm
Natti natti

One to go

Denna vecka genomgick jag min näst sisita behandling woho. Efter nästa får vi se om mina värden blivit bättre eller om vi måste hitta ett nytt behandlings alternativ. Just nu känns det bra i alla fall, förutom illamåendet.

Det var väl allt för nu  säger baar WOHO!


2011 is mine for the taking!

Det nya året firades in med mina raringar, även om det inte blev exakt som jag hade planerat( är lite av ett kontrollfreak) så var det fabulös. Vi dansade alla ha de klätt upp sig, it was so fashion.

Så vad är mina planer  för det nya året?  Jo, jag ska bara köra på förtsätta bejaka mitt inre fabulös, pass it foward, ha kul, bara vara den bästa Mizz cocobutter in the world, ta studenten. Och sist men inte minst bli frisk!

Kommer inte på något mer, nu ska jag ut och möta sara och hennes aussie.Vi ska åka pulka för det hade han aldrig gjort.


RSS 2.0