Shopping

Sitter i skolan och har mäkta ont i min rygg. Men det ska inte förstöra min dag, för efter skolan ska jag shoppa. Det är mitt favorit tidsfördriv in the world. Woho, jag ska köpa en höst jacka till min bror och kanske ett par skor till mig själv( nähä). Jag vill ha ett par kängor but I dono…. Ska de ha klack eller inte det är the billion dollar question.

Sedan måste jag köpa lite smink, behöver en ny kajal, använder för tillfället antingen en grön eller en svart med glitter i och det känns lite för party när jag ska till skolan. Men nytt smink måste det bli, ska jag köpa ett läppstift? För jag ser alltid ut som en wannabe eller en prostituerad när jag har det på mig, så vi får se.

Men jag hatar att köpa smink, bara för att personalen på de flesta smink ställen, inte är kunniga. De har typ aldrig Foundations i min hudton, eller så vet de inte vad de ska ge för tips. Slutar alltid med att jag går där ifrån med något skit täckstift som sedan ändå inte matchar min hudton. Men en stor eloge går till tjejorna på mAc i Stockholm. De kan sin grej, dit ska man gå om man som jag har en  annan hudtyp en skandinavisk och behöver hjälp. För där får du verkligen hjälp.

 

Nu börjar biologin men I’ll talk to you later!


Good morron

God morgon världen säg vad som står på, jag tror jag svävar i det blå..... na na nanananana na. Har vaknat på ett strålande humör. Och känner att jag kan ta mig an vad som helst.

Önskar alla mina läsare en bra dag, så hörs vi senare.

Talk to you later!

New beginings

Detta inlägg får gå i samma anda som det förra, kom just hem från KC, där årets första konfirmadmöte ägde rum(för min del). Och jag fann det mycket givande, det är så kul att vi kommit igång! Det betyder att hösten är här. I vanliga fall brukar man ju bli lite små depp på hösten, det blir mörkt och alla börjar vistas inne allt fler timmar på dygnet.
I för sig är det något jag gillar, för på hösten kan man sitta och dricka te och läsa böcker i timmar. Utan att känna någon press på sig, för att man inte är ute och fångar de få soltimmar som dagen har att erbjuda.(Hey, I'm brown I don't need any more sun!). Eller så kan man samlas ett gäng och käka home-cooked soulfood och bara sitta och jäsa i timmar.(I'm a oldpersone locked in a adulecentbody, save me now). HAHA.

Nej, men seriöst, jag älskar att hösten är här och att den börjat så himmla bra för min del. Önskar det samma för mina läsare. Nu måste jag läsa lite biologi eller psykologi. I, dono it ends with -ologi hursomhelst.

How was your day? (Tänk på burger king jingeln när du säger det)

Talk to you later!

NU KÖR VI!

Sitter i här och känner att jag vill dela med mig av något som jag tänkt på ett tag. Den här veckan har börjat helt underbart bra, jag har gjort många saker som jag annars inte hade gjort och jag har klivit ut ur min comfortzone. Och det har fått positivrespons, så jag ska köra på det här ett tag till.

Och jag vill uppmana alla mina läsare att göra det samma, inte för att jag är utbildad psykoterapeut men jag kände att jag kunde dela med mig till den som är villig att lyssna.

Jag har länge levt med mottot flippare kör ba! Eller jag har gått runt och predikat det med inte gjort det. Jag önskar många gånger att jag hade vågat, men på grund av osäkerheter och andra små saker har jag många gånger valt att ta avstånd från vissa möjligheter. Men nu ändras detta, jag säger JA, till livet, så nu kör vi!

Man hör ju hela tiden gamla som säger att det ända som de ångrar här i livet, är allt de inte gjort. Och så är det väl? Att det är värre att ångra något som man inte vågade göra, än att tänka tillbaka på något som man gjort. Även om det man gjorde inte slutade som man ville. Det kan ju bli en rolig historia att berätta för barnbarnen eller någe..  Jag vet inte?   

Nu blev det grått i huvudet, känns som att jag bara babblar. Så jag lämnar er med ett Word of wisdom, JUST DO IT!

 

Talk to you later!


Go for it!

Sitter här och har just avslutat mitt svenska prov det gick bättre än förväntat. Woho.

Nu sitter jag här och känner mig on top of the world i alla fall. Så jag kände att jag ville dela med av denna under bara känsla.

Talk to you later!

PASTA! MAAH vad gott det är

Står och lagar middag, idag blir det pasta med ost och skinksås men med en twist (spenat) som miss rachel ray lärde mig. Min läkare håller hela tiden på att tjata om att jag måste få i mig er näringsämnen, och rachel kom på ett sätt att gör göra det. Detta funkar även ocm man har folk i familjen som är kräsna när det gäller mat.

Så här gör du: Om du lagar något med en ostsås kan du alltid lägga i typ spenat eller blomkål, ja vad som helst egentligen för osten kommer dölja smaken. Woho. SÅ, nu prövar jag ett av hennes pasta och ostsåser med spenat vi får se hur det smakar, det ser i alla fall skit gott ut !

Talk tou you later!

Your sex is on fire!

Sitter i skolan och tänker på världens typ skönaste xfactor auditon.  Kände bara att jag måste dela den med världen. Han har så jäkla skön utstrålning att det inte är sant. Han har det där man inte kan ta på, det är så här man ska vara när man entertainar people.

Lyssna och njut!




YOUR THE GREATEST!

Talkt to you later!

Wake up wake up

Sitter och äter frukost och tittar på rachel ray, hihi i love that girl. Hon är så avslappnad och crazy. Har egentligen inget att säga, eller jo.

Hope you have a great day!

Talk to you later!

Hallon/jordgubbssorbet

Jag lovade ju att jag skulle lägga upp mitt sorbet recept igår, here it comes:

Basic bärsobet:                                             
                                                                 Gör såhär:
1 dl socker                                                1. Koka socker och vatten till en sockerlag. Låt svalna i 5min.
1dl vatten                                                  2. Mosa bär till den konsistens du vill ha, jag föredra en ganska slät
3dl bär                                                          sorbet. Så jag mosade mina bär ganska mycket.
2 äggvitor                                                   3. Blanda sockerlag och bär, ställ in i frysen i 1 1/2 tim.
2 msk socker                                                4. Vispa äggvitor och socker till ett skum.
                                                                     5. Blanda äggviteskumet och bärmoset. Ställ tillbaka i frysen i 2-3
                                                                         tim.                                                                       
                                                                      6. Jag ansåg att sorbeten blev lite för söt. Nästa gång kommer
                                                                          nog tillsätta lite lime eller citron för syra. Bon apetit!

                                                                      

Oh, I'm sorry

Får be så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdaten, men so mutch to do so little time. Gårdagen spenderades i alla fall på KU som vanligt, det var så fab. Vi hade fotosession med jessi och Barbie, haha får lägga upp bilder när Annika skickar dem. För gud vad kul vi hade, vi är bara för crazy.  
Sedan planerade vi ett girls night, det kommer bli fab det med. Men det är ett tag dit, så vi får klämma in en Harry potter kväll emellan, måste ju se alla innan den nästa sista delen kommer ut. Som förövrigt kommer ut den 19: e inte den 14: som MB sa.* so sad*

Dagen spenderades i skolan, hade italienska prov, det gick sådär, hoppas på Mvg, but you näver knåw. Svarade på allt och det är bra det med. Med tanke på att jag öppnade min italienskabok typ en timma innan vi skulle ha prov. Woho.

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och lägga mig på min spikmatta och bara chilla för i need to relax. Juste min trogna vän kryckan fick stanna hemma idag. Kändes lite vemodigt när jag lämmnade honom hemma idag men , what to do, pallar inte vara handicapable any more. Så om någon undrar varför jag går jag lite speciellt, så är det inte för attention, det är för att jag har ont.

Go'day mate, talk tou you later!





En dag full av möjligheter

Klockan är bara halv två och jag har hunnit med så mycket. Känner mig jätte duktig. Yey me som M bukar säga!

Jag har hunnit med följande sedan morgonens inlägg:

* städat hela nedervåningen + mitt rum.
* bytt sängkläder+ bäddat min säng.
* skickat och svarat på mail.
* skrivit klart Engelska läxan (som förövrigt ska vara inne på torsdag).
* Gjort hallon och jordgubbssorbet.(kvällens efterrätt).
* skrivit klart ett liv i fem akter( denna jäkla uppgift har hauntat mig i typ två veckors tid).
* pluggat lite Italiano.

Hur som helts måste åter gå till plugget, men jag lägger upp bilder och recept ikväll.

Talk to you later!


She works hard

Är upp och håller på och planerar veckan och skriva klart uppsatsen. Sedan måste jag börja plugga till italienskan för imorgon har vi vårt första prov. Alltså jag tycker att man borde kunna lägga till fler timmar på dynet typ som ett kontatkort när man har använt upp sin tid kan man  bara tanka på mer. Jag hade önsakat att man kunde lägga på typ 6 timmar till. För det kännes som att dynget bara rinner iväg. Men anataratt folk har önskat det i urminnes tider, att man hade mer tid.

Så kära läsare vad ska du göra en skön söndag som denna?



Talk to you later!


Girls your the greatest

Då var kvällen i uppsala avslutad, det var så jäkla kul. Jag har ätit så jäkla mycket att det typ kommer ut genom näsan när jag andas. (oh, sensitivreaders look away). Det är så det blir när en allt för bakglad libanes och ett sockermonster får bestämma kvällens meny. Men det är bara att tacka och ta emot, för nej kan man väl heller inte säga?

Det bjöds på dans, nopning av ögonbryn, hot cocoa med polkagris och massa annat. Det här måste göras om! Vi skulle ha sett letters to juliet, men efter alltför många avbrott bestämde vi oss för att skippa det och övergå till dancebattles och gossip. ( Y'all know that i löööv gossip!). Jag tror att sara kammade hem danchallpriset ikväll, men jag kräver en re-challeng när min höft är bättre.HAHAH



Visa IMG_1733.JPG i bildspel  Bjuder på denna flumbild på mig och sara.


Talk to you later!


Girrrrrrrrrls just wanna have fun

Om drygt en timma bär det av till uppsala, sara ska hålla myspys hemma hos sig. Det kommer bli helt wonderbar vi ska ha massa snacks och bara sitta och proppa. (I eat to fill the holein my heart, eh not!)Sedan blir det spa och film, letters to juliet.

Any who, så nu måste jag välja kläder men jag vet inte vad jag ska ha på mig. För sara har en tendens att vilja vara paparazzi, och jag känner mig inte på humör för att klä upp mig men man vill ju inte se ut som ett heffa heller.

What to do? Det får bli leggings och tunika, bekvämt but casual.

Talk to you later!

Beautiful saturday

Vaknade på ett strålande humör, har dock fortfarande ont i höften så kära kryckan får följa med till Sara ikväll.

Nu ska jag ta hand om min kära mammi som har ont i halsen, vi får se om hon vill ha kycklingsoppa eller svampsoppa till lunch. HAHA, det känns bra att ta hand om mammi, men jag vet inte om jag är så bra på det. Jag ger henne bara vatten och smärtstillande var fjärde timma. I donno, but i'll do it any way.* saying it with an indianaccent*

Kycklingsoppa la Florence 2 pers:

1st gul lök (hackad)                                            1. Hacka lök, morötter, paprika, vitlök och kyckling.
1 vitlöksklyfta                                                   2. Fräs alla ingredienser i olivolja, eller annan som finns hemma.
200g kycklingfilé                                                3. När grönsakernahar blivit så mjuka som du vill ha dem
1 st morot ( hackad i tärnigar)                                 tillsätter du vatten och kycklingfond. Låt koka några min.
1/2 rödpaprika                                                    4. Önskas tjockare soppa tillsätt lite mjöl löst i vatten. Och låt
2msk kyckling fond                                                  koka upp igen. Salta och peppra efter egen smak.
5dl vatten                                                            5. Smakling måltid!









Talk to you later!

Dagens tube

Jag tittar typ alltid på sköna klipp på tuben. Så jag tyckte att det borde bli ett återkommade inlägg i min blogg.  Dagens kilpp innhåller en av mina brödersfavorit komiker, nämligen Björn Gustavsson. De har typ kollat på detta klipp en gång om dagen hela den här veckan och skrattat så att de gråter.




Enjoy WoW Joke

Tu parl Italiano?

Då var italienska lektionen över, de är alltid så ja, i can't find the words. De är intressanta, minst sagt.  Nu har jag hål till halv tre. What to do? jo jag ska på läkarbesök( big suprise) sedna ska jag skriva klart ett liv i fem akter.

Är så jäkla hipad, kan inte sluta tänka på idén som jag kom på imorse. Det kommer bli så fab om det går att genom föra. Jag hoppas att jag får igång bollen någon gång i höst. För det skulle var så revolutionerade. HAHA, här är vi inte ödmjuka.

Ha en fortsatt trevlig förmiddag så hörs vi om ett tag.

Talk to you later!


Wake up in the morning fellin' like P. Diddy

DÅ var man uppe med tuppen igen,men jag har hunnit kläcka många ideérnu på morgonkvisten. HAHAH,did  you gett my birdjoke? Vad det är tidigt då får man dra sånna där tråkiga små vitsar.

Any who sitter och äter frukost och gör mig redo för en jäkla kång dag slutar nämligen halv fem. På en fredag..

Kom även på en ny liten grej som jag ska göra varje dag i bloggen för att skapa variation. Det får komma ett sådant inlägg senare.

Hoppas att din dag börjat lika bra som min.

Talk to you later!

Have you got talent?

Avlslutar dagen med ett tubeklipp som fått mig att le under dagen. Älskar typ alla former av Talang. Här är ett klipp på en dam som jag fann när jag sökte på den amerikanska versionen.( Hon är förövrigt mamma till den där tjejen som spelar precious). De visar att det aldrig är försent att försöka, so go for it!




Talk to you later!

A small step for tecnologi

Då har jag lärt mig byta design på bloggen. Woho, A small step for tecnologi a lage step for Florence. KAn jag få en applåd eller?
 
Känner att det börjar lukta nobelpris 2025, you näver nåw.

TTYL!

My body hurts

Missade mitt sista skolfoto ever för att jag  hade läkarbesök i morse. Skulle få reda på varför min vänstar ansiktshalva är bortdomnad. Det visade sig att det inte var något farligt, att nerver i ansiktet bara kan " somna" så där ibland men att det kommer gå över av sig självt. Mycket bra för i can't handel any more illnesses. Är typ alltid sjuk. Har förövrigt fått tillbaka min kära kompanjon krykan, vaknade med världens smärta i höften, så nu går jag och runt med min favorite accessoar.  Tror fasen att jag ska blinga ut den om jag ska ha den i skolan ett tag. I donno.

 Hoppas att ni haft ett stört skön dag. Nu ska jag försöka hitta på något som MB kan laga till middag. Jag vill inte äta köttbullar eller falukorv. Kycklingwarps kanske? Hm, vi får se eller en gryta.


Talk to you later! 


The day

Dagen började anant än trevligt, hade problem att sova vaknade kl halv fem  och bara låg och stirrade i taket. Ansåg att detta var det utmärkta tillfället att tvätta kläder och dricka te.Jag har så jäkla ont i halsen har haft det i en dryg veckan nu tror även att jag har bihåleinflamation eller infektion.( har aldrig fattat skillnaden). För min vänstraläpphalva har domnat bort plus min vänstar näsvinge.Känns mycket konstigt. 

Sedan gick jag till bussen som förövrigt var sju min för tidig så, jag missade den. Inte en bra start på morgonen,speiellt när man ska hålla tal första lektionen. Yeye, shit happens. Fick i alla fall sällskap ner av en mycket trevlig tjej som också missat bussen. Det fick bli dagens gympa pass.

Hade min första modersmålslektion idag. Det vara väl ja? Jag hittar inte ord för att beskriva lektionen. Kan inte bestämma mig om det var givande eller inte.

Ska åka och handla med pappi nu.

Talk to you later!


Väntar på lene...

It’s your favorite girrrl Florence here. Jag sitter och har tråkigt alla andra har fysikprov. Jag väntar på att en mycket seg Lena ska komma och hålla mig sällskap.( I’m like that girl from glee I need attention to survive). Vi har valt bort fysik B, så dagens håltimma ska gå åt att planera vårt projektarbete ”Älskade mage”.

Vi har ju valt att göra en kokbok, för mat är något som ligger oss båda varmt om hjärtat. Så nu måste vi sätta igång att göra en tidsplanering. Eftersom att jag och lena lider av tidsoptimism, kan det här sluta, ja lite hur som helst. Men laga man kan vi så det måste vi inte oroa oss för.

Nu sitter jag i alla fall här och väntar på henne hon ska vara här vilken minut som helst.

Juste innan jag glömmer bort, talet som jag skulle hålla i svenska C gick väl sådär tror att det bara blir ett Vg. Hade hoppats på ett Mvg men detta försvann då jag spenderade större delen av talet med att stirra på mitt manus. Jag borde ha övat mer på att tal och interagera med mina åhörare. Any who I learnt something for the next time.

Talk to you later!


Då var man hemma

Dagen har varit sådär jag är så stressad, det känns som att jag har hundratusentals saker att göra.  Är i alla fall klar med mitt tal som jag ska hålla imorgon på svenska C det fick bli ett om tobak. Inte så interssant men what the hell, allt kan inte vara det. Sedan har jag två uppsatser som ska vara klar innan helgen, för då ska skillz hålla i någon film kväll, for all the depressed ladys in Nv08c, we need it. 


Juste lagade för övrigt världens godaste middag, lövfbiffsrullade med ris. It was yumminie!




Nu sitter jag bara och ordbajsar som jag brukar. But you don't need to read everything stupid!





Talk to you later! 

Oh, is that me?



hahah bild från ku igår  det var så jäkla kul vi hade smoothie-kväll.


I'm not a tecnicalretard any more!

Gårdagen på KC var mycket givande cassie, lärde mig hur man lägger upp länkar och hur man gör massa annat tekniskt på på sin blogg. Alla som känner mig vet att jag är tenkniskt handkappad så det har är a large step for florence, kanke inte för tecnologi.

I donno.

Här kommer iaf min fösta youtube länk, woho!


Den här tjejen dödar mig. HAHAH

Blueberry pankakes?

Vaknade för drygt en timma sedan av att mamma påminde mig om att vi ska rösta idag, har lite ångest. Men tror att jag vet vad jag ska rösta på.

Nu ska jag göra brunch det får bli american pankakes, oh so yummie. Undrar om vi har chocklad och blåbär hemma? Det skulle vara skit gott i, hum får kolla.

Dagen kommer förövrigt att spenderas framför datorn har tre uppsatser som jag måste bli klar med. Och ändå har jag inte skjutit upp skolarbetet som jag brukar.

Talk to you later!

Myspys del 2

Jag och mammi känner oss lite små frusna och sjuka efter att ha spenderat dagen i ishallen. Så vi valde att fortsätta kvällen i samma anda som igår med mys. Det är inte så ofta mamma är ledig över helgen, så det får bli en mor och dotter helg. Mb är inte med hon spelar basket( det lilla träningsfreaket) men hon kommer var med och titta på film. Vi har hyrt tre st: Kick ass, the last song och någon med Steven segal( mamma älskar honom).

Jag och mamma har förövrigt varit skit duktiga idag vi har storstädat, nu återstår bara tvätten. Men det får bli imorgon.

Ska jag måla naglarna, känner att de behöver ett nytt paint job, men orkar jag?

Nu ska jag, förbereda dip och äta middag.

Talk to you later!

Go sammie go!

Nu ska jag iväg till bålsta ishall, my home away from home. Not. Samme ska spela bålsta cupen, och jag ska heja på honom, han var så exalterad igår.Tror knappt att grabben sov inatt, han fick  en ny klubba som han ska köra med idag.Vi får se om det blir en guldklubba. Tydligen ligger allt i klubban, I donno.


Jag har i alla fall klätt mig varmt har, dubbla par leggings,två koftor, tjocksockor och mina rosa gummistövlar. I hope I'll be warm. If not i hope there is hot cocoa.

Tror förövrigt att jag håller på att bli sjuk,vaknade med halsont och en lite tingeling sensation in my throat( i donno, how it's spelled).

Any who talk to you later!

Fredagsmys med mammi

Var hemma från uppsala halv åtta i kväll, hade tänkt gå ut med på grund av hosta och lite övertalning från mammi blev det fredagsmys här ist. Det är typ första helgen på evigheter, som hon inte jobbar och jag är hemma. Så det fick bli en girls-night.

För övrigt har mamma och pappa köpt en ny bil, den stod på parkeringen när jag kom hem. (I sommras var vår bil med i en olycka och vi har bara haft en bil sedan dess). Känner oss så handicapable med bara en, det blev någon blå familjebil, mycket söt. Om bilar nu kan vara söta, i donno.? 

Morgondagen kommer spenderas i Bålsta ishall, samme ska spela bålsta cupen. Ni finner mig i läktaren hejandes som en idiot, brigin' some africanflavor to the crowd!

Talk to you later!


god natt

Ligger i min säng och kollar på avsnitt två av jane Eyre,det är så bra! Även fast karaktärerna inte ser ut som jag hade föresällt mig.

Ska sova snart, börjar tidigt imorgon.  I morgon blir det förövrigt kina buffe till lunch smaskens!

Talk to you later!

Debatten är över

Då var debatten över det var mycket givande. Jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska rösta men ye yeh, i värsta fall blir det ole dole doff. Har förövrigt ett problem vet inte var man går och rösta och hittar inte min valsedel eller vad det heter. Kan man skriva ut dem på internet, i donno?



Nu sitter jag här och har rast om tjugo minuter börjar biologilabben. I hate that room, det känns som att det är bakterier överallt där inne. Måste typ alltid tvätta mina händer när jag är där inne och jag hatar när sakerna i rummet nuddar mig det är so Nuckigt! BLÄ, alla mina små hårstrån reser sig bara vid tanken av att vistas där.

Talk to you later!

Dagens viktigaste mål

Sitter här och äter frukost idag blir det yoghurt med linfrön, skit gott. Sedan bär det av till valdebatten i skolan, det ska bli mycket intressant.Vi hade ju besök från de lokalapolitikerna förra året, och jag tycket att de föll platt då. Kändes mest som att de stod och pekade finger och inte kom med konkreta svar, som jag sa i min tv4 intervju. De talar för mycket smörja ibland. Hoppas på förbättring, det är ju val nu på söndag, gå och rösta mina vänner det är mycket viktigt även om man bara rösta blankt! 

Är lite nervös för att rösta, det är ju första gången. Men va fan vi kör ba. Tänka på alla människor som än idag kämpar för att få rösträtt i sitt land och så sitter jag hemma och pillar mig i navel. Och gnäller i fyra år om att den regering som styr inte håller var de lovar. Då får man skylla sig själv. Get your fingers out of your ass and go and vote people!




Talk to you later!

I'm so fab

Som rubriken tydligt talar om har jag just insett hur fab jag är. Haha, jante vadå? Jag kom just hem från KC efter att ha spenderat en alldeles underbar onsdagseftermiddag med världens underbaraste gäng. Och insåg då hur fab mitt liv var och kände bara att jag ville säga det.


Lista om varför mitt liv är så fab:

* Mina njurvärden har blivit bättre.
*Jag är typ helt n-n-nöjd med livet, det bara rullar på.
* Jag är nöjd med mig själv, satt nyss och proppade ost och kex utan att drabbas av ångets för att jag skulle bli TO FAt. Sedan insåg jag att jag redan var det fast as in PHAT( pretty hot and thick) and i lurv it.

Jag är så nöjd nöjd nöjd, mannen här är jätte nöjd. Eller hur den där låten går.


Talk to y'a later!

Home at last

Då var man hemma efter en ja lång och slitsam dag. Dagen började med att jag vaknade halv 6 och inte kunde sova mer. Bestämde att det var ett utmärkt tillfälle att välja kläder och locka mitt hår. Så det fick bli så.

Sedan var jag i skolan vid åtta hade redan somnat på bussen två gånger innan vi var framme, oh så pinsamt.Men vad ska man göra när ögonlocken tynger? huh.

Och nu sitter jag här, egentligen ska jag sitta på bussen hem från hemspråket, men som resultat av tidsoptimism och dåligt lokalsinne. Hittade jag inte dit i tid så det fick bli en over and out.

Har förövrigt bara femtio sidor av Jane Eyre kvar, oh vad bra den börjar bli. Blev lite sur i mitten där på mr Rochester.. men nu har de känslorna lagt sig och över gått till nyfcken het hur kommer denna bok sluta? Maah.

Talk to ya later!

Dialekter

Sitter på svenskan, med sara. Det har precis nått hennes uppmärksamhet att folk har stört sig på sättet vi eller hon pratar på. HAHA. Vi har gått i samma klass i tre år och nu kommer det fram! Grejen är att hon älskar det så himmla hår att vara jordens mittpunkt.

Nu sittter vi i alla fall här och funderar över diverse dialekter, jag själv är väldigt svag för norrländskan. Då jag växte upp i Umeå. Maaah, det är så hett. Och brittiskan hahah. Står däremot inte ut med skånskan, i can't handel it.

Nu måste jag åter gå till lektionen. Hej påre!

Tacopaj? Ja, tack!

Nu sitter jag och äter middag, det blide tacopaj och sallad. Oh so yummie. ( började skriva detta inlägg kl 19.00 men sammie tog datorn så jag får publicera det här nu istället) Dagen har väl bara rullat på ,började som sagt med rygg ont...Slutade med tacopaj, nya skor till min mammi och lite hårgrejor.

Any who, nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink, och byta om till mjukisar. Dagen ska avslutas med några avsnitt Jane eyre på tuben. Mahtia tipsade om dem, så det blir ett utmärkt slut på en bra bok.


C' ya


Aj, min rygg gör ont,

Vaknade med världens ryggsmärta, inte ok. Mamma föröker ringa vårdcentralen och boka en tid, men vi får se hur det slutar. Bålsta vårdcentral här för täskiga telefontider. Annars får jag knapra lite voltaren och åka in imogon i stället. Men det gör så ont!  Jag ska i alla fall läga mig på min spikmatta och läsa klart Jane Eyre. Har typ hundrafemtio sidor kvar. Sedan måste jag skriva något om boken, what to do? A prolog or a letter?


Juste på tal om letters, är det någon som har sett letters to julite. Såg trailern för ett tag sedan och filmen verkar vara helt gulligull. Jag befinner mig för tillfället i ett state of mind där man ser världen med ett par rosaskimmrande love specticles( glasögon). Lite jobbigt för min omgivning då större delen av min tid går ut på att plåga dem med lovesongs, böcker, filmer. But I like it or shuld I say love it? HAHA. 
 
Aja hoppas i alla fall att den är bra Amanda seyfried ( i donno how to spell her name) är huvudrollsinnehavaren. Och jag gillar det flesta lovestroys som hon är med i.


Dagens todo:

* boka tid på vårdcentralen...
*läsa klart Jane Eyre.
* Laga mat tror att det blir tacopaj. Eller vanlig köttfärspaj.
* Välja kläder. Ska man lockahåret?
* Skriva klart ett liv i fem akter.

Have a nice day!

Make you feel my love

Sitter och läser Jane Eyre( nähä) oh den är så bra. Har på Adeles make you feel my love i bakgrunden den är är så himmla bra.

I know you haven't made your mind up yet but I would never do you wrong
I've known it from the moment that we met
No doubt in my mind where you belong

I'd go hungry
I'd go black and blue
I'd go crawling down the avenue
No
There's nothing that I wouldn't do to make you feel my love




Getting my gameface on!

Vaknade kl 7 fast att jag har sovmogon till kvart över ett. Why you maight ask? Cuz I can. Nu sitter jag här färdig sminkad och mätt, här ätit en kontinental frukost all alone... Har även läst mer Jane Eyre, I love that girl, but mr Rochester is starting to gett on my nervs Why all this jedi mind games? Why, I hate the game...


Any who nu börjar Rachel ray måste få lite insperation till veckans middag. Sedna bär det av till uppsala och luncha med girrlsen ramadan är över så det är bar att proppa flickor!


Dagens att göra:

* köpa diadem, och läppstift till, mammi. Kanske några örhängen.
* Köpa make-up, tror det blir maskara och ögonsbrynspenna.
* Försöka hitta en söt ring eller ett halsband.
* Lunch med girrlsen.


Hoppas att din dag börjat lika bra som min. Have a nice day!

Guitar hero

Sara (aka, terrormat) är här och kör guitar hero. Det var så länge sedan hon var här och körde, så nu har vi laddat med snacks och ska spela. Måste värma upp fingrarna först, så att man inte få kramp.

Säger bara Sara I demand a duell. And I will win, mohahah. Alla vet att jag äger på guitar hero!


Anmärknig

Team uppland kommer spela om 13-16 plats i tv pucken. De komm 4 i sin grupp.

Ovah and out!


Heart to heart

Kom hem för en halvtimma sedan, spenderade eftermiddagen med Sara och Lena. Vi hade en heart to heart över lite fika, det behöveds verkligen. Det känns bra att man har vänner man kan tala med när livet är lite små tufft.  Det var i alla fall ett välbehövt snack, så hjärtat kännes genast mycket lättare efter fikat. 


Om en timma kommer Barbie och Marie över och kvällen kommer förhoppningsvis fortsätta i samma goda anda som dagen. It would be so great.  Jag är hellt ensam hemma, de andra är i karlstad och tittar på tv- pucken. Team uppland ska spela om fjärde eller femte plats tror jag, go uppland go.

Tills dess att mitt sällskap kommer ska jag titta på lite idol och måla mina naglar.

Have a nice evening....

Im gonna make a change...

Sitter i skolan med sara, hon håller på att quiza mig. Enligt quizen styrs jag av en förmanande Frans eller vad hon sa. Detta betyder att jag inte litar på mina instinker och för litar mig på Frans allt för ofta. I don' think so.. I am my own boss, hahah.


Nu sitter jag och nynnar på Man in the mirror, en tjej i väntrummet på sjukhuset satt och lyssnade på den så nu har jag fått den på hjärnan. Det är så jobbigt, går alltid runt och nynnar på låtar. Varför kan jag inte för leva i en musikal? Det hade varit mindre akward när jag bara brister ut i sång helt plötsligt. Any who ni får leva med det, för jag kommer att göra det för ever. Mohaha. Mamma säger att jag alltid har gjort det, why fix something that aint broken?

Sök på james morrisons verson av man in the mirror. Den är så jäkla bra.

I had a nightmare about the boogieman!

Vaknade nyss, hade tagit en powernap. Men den var inte av det slag jag hade önskat, för det första blev den för lång skulle varit en halvtimma och för det andra slutade med att någon försökt döda mig. Inte ok asså.

Detta fick mig att tänka på en konversation som min lille bror danne och jag hade för ett par veckor sedan. Han kom hem från skolan och sa " man kan inte drömma att man dör, för då dör man på riktigt också. Har ni inte märkt att varje gång ni håller på att dö i en dröm, så väcks man plötsligt?"  And I was like, wooot? Is it true.

Tydligen så är det så, för att om man skulle dö i sin dröm så skulle kroppen typ lägga av eller någe. ÄR inte säker måste fråga min lärare, men det låter trovärdigt.




Crap on a popsicle

Dagen har framåtskridit i en behaglig takt, inte gjort så mycket. Men det är ok. Sitter förövrigt och tittar på Idol med min lille bror, I lurv it. HAHA.

Var på KC och mötte massa människor, gick på en helt wonderbra gudtjänst( you heard me). Det var en så härlig stämmning där idag.

Any ho pallar inte ordbajsa hejpåer!

Gottz to gett my studdy on

Ska alldeles strax börja plugga, men innan ska jag dela med mig av min dag.

Den börjad med att min söta lille bror Danne valde att väcka mig när han skulle iväg till Kalstad, där hålls tv-pucken i år och han är med i laget, woho. Måste förövrigt tillägga ett lycka till Lag uppland team 95. Jag är så himmla stolt över Danne han är 96:a och är med i upplands trupp, jag vet det är fult att skryta men I don't care är man bra så är man!

Any ho, väcket han mig när han skulle gå. Jag kunde inte somna om så jag gick upp och höll mor sällskap vi tittade på assköna klipp på youtube. HAHA, vissa människor är bara för sköna. Sedan fick jag ett par skor, valde min outfit och åkte till skolan.

Träffade en massa söta kissar som förgyllde min dag och nu är jag hemma. Ska käka sedan plugga lite till.

Oh, i hope you care-cup is full now, that you've heard my life story. If not tell it to you mama.



Oh happy day!

Dagen har varit helt awesome, eller ja.. ok i alla fall. Jag har börjat med  svenska frågorna (sitter och gör dem just nu), träffade sara och robin en liten stund och hade en recap. Har köpt en ny eye-makeup remover. Ja, allt flytter på bra idag.

Dagens only minus är väl att jag har ont i kroppen, känner mig lite mörbultad. Tror att jag håller på att bli sjuk eller så är det ännu en biverkning av medicinen. I donno.

Nu måste jag åter gå till Tolstoj.


Finns där några hjältar- vilka är de i så fall? (think about it)

Summery- Remember me

Då kommer den efter längtade resumen av Remember me, som enligt mig en mycket sevärd film. Den fick en att tänka efter på många plan. Karaktärerna va mycket trovärdiga även herr Pattinson, som jag var lite skeptisk att se i en så har tung roll. Men han klarade det galant.

Filmen var så himla true och fick en att bedöma sitt egna liv. Alltid jag som ska över analysera men jag kan verkligen säga att den här filmen lämnade en med saker att tänka på.  Det tycker jag kan vara skönt ibland att allt inte är socker sött helatiden. Även om jag är en sucker for happy endings.

Robert Pattinson i rollen som Taylor får fem av fem i betyg och hamnar där uppe bland favoriterna.

En sista sak try having your dessert first!


You never know, how the story ends

Sausagestroganoff

Om en dryg timma bär det av till KC för att träffa ett helt undebart gäng människor. Men dessförinna ska jag laga mat, eftersom att de andra i familjen valde att tillbringa dagen i diverse ishallar i länet ( danne, och samme spelar hockey) Och jag valde att stanna hemma. Får ja laga middag, idag blir det sausagestroganoff från sckratch. Mycket smarrigt.

Remember me ressumen kommer ikväll.


Hare!

The best of both worlds

Har legat i sängen ett tag nu och växlat att läsa Harry Potter och hemlighetrnas kammare( typ femhundrade gången) och Jane Eyre. Det är verkligen det bästa av båda världarna att bara ligga i sängen och gossa, med en riktigt bra bok.

Nu ska jag i alla fall upp och laga sunday brunch, samme har tjatat på american pankakes så det får bli det och bacon. Sedan kanske jag ska baka lite bröd. Kan inte bestämma vad så måste söka webben för lite insperation.


Hur spenderar du helst din söndag?


It's the end of the day

Dagen har väl mest beståt av en massa trivala saker som att handla och tvätta kläder. Som den lilla housewife jag är åkte jag och pappa och handlade idag. Jag bara älskar att handla, har gjort det ända sedan jag var liten.  Älskar att gå där i gångarna med min vagn och välja råvaror och försöka hitta på middagsrecept. De flesta tycker kanske att det låter tråkigt but i lurv it.

Hur som helst skulle dagen slutat med utgång men medicinerna jag tar gör mig trött. So I'll stay home and fix my nails and hair.

Skriver en liten summery om remember me imorgon. Kan verkligen rekomendera den filmen gott folk.

I'm just sayin I have my deseart first!


Remember me

Dagen börjar lida mot sitt slut. Jag har valt att avsluta den med en påse lösgodis och remember me. Vi får se hur det går känner att jag har satt filmen på en pedistal och jag hoppas att den möter mina förväntningar.  Storyn verkar ju vara bra så vi får se.


Filmen handlar kort om Tyler Hawkins som har levt ett jobbigt rotlöst liv och som aldrig släpper in någon på djupet. Tills dam dam dam dam.... han möter Ally. Hitentills låter det good, men den kan ju falla platt eftersom att jag som sagt har ganska höga förväntningar på huvudrollsinhavaren ( Robert Pattinson). Älskade honom i Harry Potter (även om han bara var med ett litet tag) och ÄLSKADE honom som Edward cullen i Twilight så.


Any ho let the show begin... to be continued


Självstudier

Har ägnat dagen åt självstudier, det gick väl så där. Men jag hann börja med svenska uppgifterna, det är i alla fall något.

Min mamma är bara så himla söt ibland, igår när jag kom hem hade hon köpt en ny höstjacka åt mig. Jag har gnällt ett tag nu att jag fryser, så jag fick en ny jacka. Den var såå söt älskar den, plus så passar den helt perfekt med mina nya skor. 

Thank you mammi.

Nu ska jag komma på vad det ska bli för midda,g min moste ville ha något med potatis eller chips. Sen måste jag ringa nicky och se om han och madde vill träffas. Annars blir det en på se snacks och the body guard för mig ikväll. Jag gillar den filmen så himmla mycket.  


Vad ska du göra ikväll?

Vad blir det för mat?

Mammi skulle  iväg och utföra lite ärenden i stora staden så hon bad mig laga mat. Vi hade bar kyckling hemma så det fick blir stekt ris, kyckling och jordnötssås. Lite improve sådära. Syskonen gav det fem av fem tosters, så det är nice.

Nu måste jag plugga, har förävrigt valt att läsa Jane Eyre som årets första roman. Oh vad bra den är, borde läsa fler böcker ur samma genre. För det här va skön läsning må jag säga. Brukar mest hålla mig till Fantasy, katarina von berdow, eller chick lit. Men det här var mäkta trevligt för hjärnan. Till denna uppift ska man antingen skriva ett berv till en av karaktärerna, prolog eller någe liknande. What to chose?

Any ho idag var jag och köpte skor, mycket söta conversliknande saker i svart och silver. Plus så köpte jag en kalender( I gotts to gett organized).

Nu måset jag plugga så todles.

Älskar sesamkakor

Har rast nu sitter och äter sesamkakor med kokos. De är så goda (mums). Om en dryg timma slutar vi, då bar det hem och börja med läxorna. Måste börja med en god start i år, för jag kommer garanterat ligga efter när jag besöker läkaren så ofta.

Any ho nu kom läraren tillbaka, så toddels.


Vårdcentralen

Jag och padre ska percis åka till vårdcentralen och ta blodprov( blä, armen är i alla fall emlad). Sedan ska jag till skolan och jobba som ett flitigt bee.

Morgonens dilemma: What to weare och how to do my hair. Men det löser sig. Nästa problem ad ska man äta till frukost, mor och jag bakade ju igår så I have a lot of options. Men jag är en preson med beslutsångest så, det kan ta ett tag.

Any ho, måste gå och fixa mitt hår, välja parfym och äta.

C' ya

Har du svårt att fatta beslut?

Soufood, yes please

Idag slutade jag tjugo i ett, sparng som en idiot för att hinna med bussen hem. Väl hemma kände jag att jag ville ha lite soulfood så det fick bli Soppa la florence och hemma gjort bröd. Mycket gott faktiskt.
Jag bara älskar att hösten är här , det är det ultimate cossy time of the year.

Nu sitter jag här och försöker komma på något att baka under helgen tror att det blir morotsbröd med timjan ( oh so good). Men måste komma på något mer. Kanske ska köra stort och köra storkok sista helgen med mostern. Hon vill ju så hemskt gärna lära sig laga basic food. Det kanske blir potatisgratäng och kött, eller sjömansbiff a la david. Vi får se, men gott kan jag då lova att det blir.


Nu måste jag kila, timern gick just igång. The bread is ready!

Dela med er av era favorit maträtter.

Hålltimma..what to do?

Då var första lektionen avklarad svenska C mycket intressant. Vi fick en rätt så intressant upppgift som heter från vaggan till graven. Man ska dokumentera en människans liv från det att den födds till att den dör. Låter jättespännande!

Nu sitter jag här och har håltimma till typ tolv inte ok, måste till apoteket och hämta ut medicin, köpa pärm och skor. Vi får se hur det går. Haha, sara visade just skönaste idol inlägget på tuben. Det var någon mexicansk dam som skulle sjunga can't liv whitout you. Bland det roligaste jag hört och sett på länge (får länka sedan).

I vanliga fall brukar jag inte kunna titta på folk som gör bort sig på tv, jag får alltid en övervällande känsla av Akwardness. Då måste jag byta kanal eller så måste jag stänga av ljudet på tv:n för att kunna fortsätta se på programmet. Eller något som börjat ske den senatse tiden är att jag får typ touretts anfall och skriker Akward, gud vad akward, döda mig vad akward! Men den enda som har anmärkt detta är min syrra MB( och henne kan man väl inte tro på).

It's a beautiful day!

Vakande för typ förtio minuter sedan, kunde inte sova. Har börjat få så ont i magen av den nya medicinen.  Nu sitter jag i alla fall här ny duschad och med frukost Idag serveras havregryns gröt med linfrön och ett glas juice. Den perfekta frukosten.

Har dessvärre ett problem, i dono om det är skolfotografering idag eller inte fick inget svar igår. Så jag kan inte bestämma mig om vad jag ska ha på mig. Men det löser sig. Hittade i alla fall mina longlost snow of sweden örhängen i morse när jag städade mitt smyckesskrin så det får bli dagens accessoarer.

Any ho, ower to the frukost.

Have a nice day

It's you girrl flow signing out

RSS 2.0