Questione nr 3

Fråga nr 3 lyder så här, What did you eat to day?  De som läser min blogg har säkert vi det här laget fattat att jag ÄLSKAR att äta. 4real, i just love to moffa, hahah. Så denna fråga passade mig utmärkt, lite jobbigt för alla skinny bitches som måste läsa om hur jag har valt att proppa under dagen but i don't care. 

Började dagen med frurre som bestod av tomtegröt, det var super gott, då vet man att det är vinter.Mumms. Sedan var det skollunchen, idag bjöds det på hamburgare. Asså det här med skollunch känns alltid som en bra ide i början men när man ätit den så mår man typ alltid illa. I donno why, men jag får typ alltid kväljningar efter att jag käkat fyris á la carte. Och nu är jag hemma och ska käka middag, det är jag som lagar mat och jag har lagat någon form av tortelini grattäng som racchel ray lärde mig.  Den är fasen helt delicous. Och pricken över i:et är att mamma har lagat eftärrätt, äppelpaj. Woho. yummie in my tummie. 

Undra vad Anna Anka skulle ha sagt om denna matsedeln? Mitt svar hade i alla fall varit Oh really, miss Änka?


Hoppas du haft en underbar dag!

Ma parents!

Jag har missat ett antal dagar i saras lista så jag kände att jag kunde börja dagen med att besvara fråga nr2. Tell us a little bit about your parents.

Som det framgick när jag berättade om mig själv anser jag mina föräldra vara lite av ett nomadfolk. För typ tjugo årsedan bestämde de att de skulle lämna "landet" Afrika för  se vad den vita mannen hade att erbjuda. Helt plötsligt hamnade de i ett land där man red på isbjörnar och älgar. Något som var nytt för mina föräldrar som var vana att rida tigrar och elefanter till skolan. Alt svinga sig i lijaner. Att den vita mannens samhälle var uppbyggt av höghus och trähus kom också som en chock då de annars bara hade bott i hyddor gjorda av kobajs som man låtit torka.

När mina föräldra med tiden började umgås med det vita folket blev de alltid lika chockade när de blev ombedda att klä på sig. För vi vet ju alla tack vare discovery channel och UR att folk från landet Afrika bara går runt nakna och barfota.

Hoppas att det har gett er en inblick i mitt mina vänner.



Bild lånad av @angelzFunnyz.com



HA en bra måndag!


Quassimodo

Sitter i kårrummet och gör klart lite rest arbeten som jag inte hunnit med på grund av alla läkarbesök. HAr suttit här större delen av dagen. Det börjar kännas hemtrevligt här, eller det är kanske att ta i. Men trevligt är det. Om en dryg timma ska jag hem, och spendera en chill kväll i min soffa och lyssna på sweet tones från idol deltagarna. Alt hitta på något, men jag vene om jag orkar, min rygg gör så himla ont.

Var föresten och röntgade den och höften idag, vi kommer få svar om ett par dagar. Då för vi veta om jag kommer bli en quassimodo( ni vet han puckel ryggen i ringaren från notredam) eller inte?  Alt om jag ska börja spana webben efter rulatorer igen, hittade ju en ganska fräsig för ett par månader sen ju. Men sen var det ju det där med postorden man kan aldrig vara hundra på att det blir som man vill. Jag vill ju ha min i magenta, men tänk om jag får en i scharlakansrött det går ju bara inte. Hade fan hellre gått runt med en grå än en som är  scharlakansröd, säger bara ejow.



    V.S  

Har ni haft en trevlig fredag!

my body hurts

Sitter i skolan, har sjukt ont i kroppen, tror fasen jag håller på att bli sjuk. SÅ om några min ska jag till sjuksyster och se om jag får lägga mig i tysta rummet och vila, vi får hoppas att det inte är upptaget.

Igår hände det förövrigt inte så mycket, körrepet var inte så givande som jag hade hoppats så jag skippar nog dem i framtiden.  Men när jag kom hem fick jag en positiv överraskning, MB stod och bakade. Hihi, det var så längesedan det blev chokladmuffins. Supersmarriga.

Hoppas att du får en bra dag!


Kårrummet

Sitter i klassrummet och väntar på att kören ska köra igång. Är förväntansfull, det var ett tag sedan jag sjöng dock så vi får se om rösten håller. Murp murp. Tror även att jag håller på att bli sjuk, jobbigt det kan få oanadekonsekvenser.

Nu måste jag kila ska börja värma upp mina stämmband, hehe.

And who am I?

Lånar en lista från min goda vän sara, det går ut på att man varje dag ska berätta något om sig själv så nu kör vi. Första frågan lyder, who are you?

Att jag heter Florence hoppas jag att ni förstått vid det är laget, annars är ni lost my friends, lost I tell you. Jag är arton år och är bäst på typ allt jag försöker mig på. Jag föddes i Darlana men har under mitt liv bott på ett antal ställen i detta land. Mina föräldra är nomader men vi har valt att bosätta oss på en endhållplats.( you näver know)

Jag är lite lillgammal av mig så mina favorit intressen skiljer sig ganska rejält från folk i min ålder, but I dont care.
Jag älskar att läsa böcker och se på film, mina syskon kallar mig för nörd eller bessewisser. Jag älskar allt som har med fantasy att göra. Men jag har inte kommit till den nivån där jag klär ut mig, nej jag gillar bara att läsa böcker om onaturliga väsen, typ vampyrer, harry potter, percy jacksson, sagan om ringen m.m.

Lider av lite lätt OCD så jag gillar att sorter saker typ glas, tallrikar, mina kläder, böcker m.m. Något som de i min omgivnig kan störa sig ganska mycket på, but i makes my happy so why not?Laga mat och att sjunga är också två saker jag inte kan leva utan. Musik är typ ett andra språk för mig, det kan få mig att må bättre på bara några sekunder, och få mig att tänka i flera dagar.

Jag har en ganska intensiv presonlighet, antigen går allt i hundra eller så står det stilla, det finns liksom inget mellanläge. Som jag ibland skulle önska. Jag är även en perfektionist och ställer därför väldigt höga krav på mig själv och människor som jobbar med mig.

Förra läsåret blev jag sjuk, lider av någon njursjukdom som jag inte kan stava till. Men började för ett tag sedna en ny behnadling som ska göra under. Vi får se, men jag håller mina tummar börjar ledsna på all nålar.

Nu får det räcka med florence fakta. hejpåre! 

UL, ni fuckar upp mitt organiserade liv!

Dagen börjde med att jag vaknade på ett stårlande humör, men efter att ha klivit på bussen och missat min anslutningsbuss i skolsta ändrades min sinnesstäming och jag är nu pissedoff. Jag hatar ul och deras jäkla anslutnigar som aldrig är i tid. Det är samma sak varje gång 803 är sen till skolasta, resenärer som ska med 804 får springa över vägen för att hinna med. Om bussföraren på buss 804 är snäll inväntar han de springande resenärerna som försöker komma över vägen med alla lemmar kvar på kroppen( det finns inget övergångställe, och det kör lastbilar där helatiden i allt för höga hastigheter). Om han inte är snäll har man sprungit för gäves och får stå i skolsta i förtio min och titta på när lastbilarna kör förbi. Alt, gå in på macken om det är öppet.

Saken blir heller inte bättre av att när man ringer deras kundtjänst och vill klaga så blir man hänvisad till deras hemsida. För att de måset få in anmälingar skriftligt. Tro mig jag har skrivit typ hundra anmälnigar och det ända som händer är att man får hem ett copypaistat brev där det står: Tack för din anmälan, vi ska ta hansyn till din åsikt!  Det står samma skit fras i alla deras brev. Säger bara i hate ul, ni suger mega hårt!


Så hur har din dag börjat?

HUGH NORMUS

HAHA, siitter här och terrar mb på face mycket kul. murp, murp. Ska alldeles strax börja plugga, har prov i prykologi imorgon och biologi på torsdag. Helgen har varit lugn,kände mig dock ganska hängig efter behandling nr två. Hoppas inte det fortsätter för jag har verkligen mycket att göra de kommande veckorna. Har förövrigt börja läsa en ny bok, dead poets society sjukt jäkla bra bok asså. filmen är även ett måste att se, Robin williams( ni vet han proffesorn i flubber) spelar läraren Keating.

Juste angående Harry Potter, den var AWESOME. Måset ses!


Todles


Behandling nr 2

DÅ ska jag iväg till sjukhuset för att genomgå min andra behandling är lite nervös. Men jag har mamma med mig så det ska gå bra. Det gjorde inte så ont förra gången, så jag ska nog klara va det.

Hoppas att du får en trevlig fredag!


saco,sen harry potter

Idag är det saco-mässa, så ja och nnågra från klassen åker in till älvjsömässan och kollar på skolor. Sedan ikväll ska jag och the KC crew kolla på harry potter längtar!


Hoppas ni får en bra dag!


Tisdags eftremiddag

Sitter i skolan och ska börja min första lektion  för dagen det är biologi, woho. Vaknade med en mörbultad kropp och känner mig lite hänigig. Så vi får se hur veckan sluta, i can't afford getting sick right now. Den här veckan är fullspäckad med saker att göra.


Veckans to do

Tis: SKULD, på kc. styrelse möte.
Ons: Två muntliga redovisnigar, shopping.
Tors: Saco mässa, Bio( harry potter). Kanske shopping
Fre. 2:a behandlingen.

Ha en fortsatt trevlig tisdag!

Farsdag

Det är ju farsdag idag och då slår vi på stort, börjar med en söndagsbrunch, med american pankakes, scones och massa annat. Sedan får vi se var dagen slutar.


Vad ska du göra på farsdag?

Is it officialy accepable?

Det känns som att det är officiellt acceptabelt att börja lyssna på jullåtar nu, och dricka glögg. Jag älska julen så nu sitter jag och jamar till  whams- last christmas. Och jag ska alldeles strax börja skapa min jullista på spotyfi. Men det där med glögg blir knepigt är egentligen inget stort fan, social dricker bara glögg eftersom att det hör till högtiden liksom. Men förra året smakade jag någon vit glög som var ganska god, får väl köra på den iåre med. Juste vad är årets glögg by the way?


vilken är din favorit jullåt?

Oh no, my foot is stuck

HAHA, det roligaste hände nyss, MB skulle pröva min svarta boots och hennes fot fastnade. HAHA, jag dör. MB har nämligen lite större vader än vad jag har som resultat av hennes många år av tränig.( hon är ett litet tränings freak). Haha,sedan när vi satt här och kollade på internet, visste ni föresten att mullvadar bara blir typ tretton centimeter. Har alltid trott att de var typ 30-50 centimeter långa men ike. De är små varelser. ANy ho när vi sitter här och lär oss massa ovesentlig fakta tar danne tillfället i akt att upplysa oss om att om man krockar med en grävling så är det bilen som tar skada( han syftar förstås på om man krockar med en älg). Jag dör för när han säger detta låter han jätte säker och seriös.  You might not get my humor but det var hilerious. HAHHA, det var ett tag sedan jag skrattade så mycket.


Nu ska jag lyssna på uppsatsen om en ko. HAHHA, so my kind of humor.


Sov gott!

Onsdag

Idag har jag hunnit missa en buss eller rättare sagt bussen missade mig. Hunnit gå på styrelseutbildnig som var skit roligt, nu har man mer skin på näsan och vågar göra saker.  Så watch out members of the elvekår snart kommr det en ny duracell bunny. Meh meh. Jag har typ hundra idéer som jag vill att vi ska göra hoppas att de går att framföra. You näver know, jag är inte den som tänker realistiskt om man sägar så. hihi. Im always up in the clouds.

Nu ska jag ät sedan titta på greys eller skriva klart en uppgift.


Hoppas att ni haft en bra dag!


Oh, really?

Att det tog drygt tre timmar att ta sig hem från skolan kan bara betyda en sak, VINTERN är här. Do I like it eh, nooo, jag fryser så jäkla lätt och eftrsom att bussarna som vi har här i länet är av årgång typ the dark ages, så funkar nästan inget i dem. Minns att jag fick ha typ fem lager leggings på mig förra året bara för att inte drabbas av ködskador på väg till skolan. Och nu överdriver jag inte. När man andades ut luften i bussen så blev det såndär rök som det brukar bli när man är ute och går, då vet man att det är kallt...

Any who jag var en snäll passagerar och bara satt där tyst och läste min bok och målade mina naglar.(För det är sånt man hinner göra när man sitter på en buss i typ tre tim). Det lärde jag mig redan i ettan, att man ska ha med sig extra saker när man åker buss, cuz you näver know what happens on the way.

Nu ska jag göra klart min reklam som jag ska redovisa på svenskan imorgon. 

Hej påre! 

Tjejkväll hos emmy

Om en dryg timma bär det av till emmy, hon ska hosta oss i kväll. Jag barbie och annika kommer tidigare och hjälper henne fixa lite grejer.  Det kommer bli soo fsahion. Har dock inte bestämt hur jag ska ha håret, ska jag ha på min gårdagens extensions?  Gårdagens halloween party var mycket trevligt, ett stort tack till gänget i bro, det var skoj. Jag var utklädd till vampyr även om de flesta inte hajade det, hallå vampyrer behöver inte går runt med sina huggtänder ute all the time. Tittar ni inte på vamprie diraries? De behöver heller inte vara likbleka, hallå Laurent i twilight. But I'll try harder next time.

Nej men seriöst måste börja göra mig i ordning, TTYL.

Hoppas att du får en trevlig lördag!

Update

Gårdagen var mycket händelserik, började med ett besök på sjukhuset där jag började en ny behandling. Det var ja minst sagt nervöst det involverde nålar och ja diverse påsar. Men det ska gå bra. Sedan när jag kom hem gick jag och pappa D på promenad, han har tjata i dagar nu att jag måste börja röra mig mer. Så han blev glad när jag frågade om han ville haka på. Enligt lite efterforskning har han kommit fram till slutsatsen att en promenad om dagen kommer hjälpa mina njurar. Don't ask my how, men det ska tydligen hjälpa. Just nu befinner jag mig inte i en position där jag ska ifrågesätta behandlingsalternativ, så jag traskade glatt på med min padre.

Därefter gick vi och storhandlade, på söndag fyller nämligen  min mamma år och jag har bestämt att fixa en buffé till henne. Hon är helt crazy i kina/ thai mat så det blir ett långbord med massa små rätter. OCH till efterrätt blir det firterad banan, en av hennes favorit deserts. Vi får se om jag och MB kan få ihop et lyckat buffébord.

Hursomhelst nu måste jag gå och plugga, har gjort för lite av det under lovet så jag har mycket att ta igen. Sedan måste jag gå och välja kläder till kvällens halloween party. Jag ska vara VAMPYR ( big suprise, eh not).

Hoppas att din fredag börjat bra!

I bland finns det inget att säga

Kom just hem från KC först var det SKULD, jag jessi satt den största delen och spasade och drömde om the perfekt celeb babys. Just nu är jag helt inne i en vampyre fas and the eye-candy of the week is Ian sommerholder, tror jag att han heter ni vet Damon Salvator från vampire diaries. Han är såå delicious. HAHA

Ni kanske undrar varför det gått så lång tid mellan detta inlägg och det förra. Men det var bara det att jag inte kände att jag hade något givande att säga. Eller jo det hade jag men, det är så mycket som jag vill åstadkomma här i bloggen och i mitt liv att jag liksom fick göra ett val.  Denna gång fick min hälsa och mitt hektiska liv gå före. Men jag hoppas att jag i framtiden ska finna någon jämvikt där det ena inte ska behöva utesluat det andra. Tills dess kommer det komma sådana hära uppbrott ibland. But bere with me I will always come back.

Aja, efter att  SKULD  var slut kom underbara barbie och underhöll mig och emmy. Man vet aldrig hur det ska sluta när jag och han träffas. Idag var det sååå kul, I just love that we just can spase, man behöver liksom inte ora sig för hur man beter sig när man umgås med dem.

Nu ska jag börja göra mig redo att dra mig till sängs, (jag vet tidigt under ett lov, men imorgon börjar jag min första behandling med den nya medicinen). Måste infinna mig på lassarettet ganska tidigt för det tar ett tag att injecera medicinen. Men jag är inte för rädd, har med mig min bff, mb som ska hålla min hand och entertaina mig. Hihi, she is a good sister.


TTYL / superflorence

RSS 2.0