Invite to the hotest partey this spring

Idag fixade vi med inbjudningar till 1325 aftonen som ska hållas i Mars. Konceptet är en all girls evening i sanna girl power anda! Kommer bli såå episk kväll, temat är färgglat och alla tjejer har blivit tilldelade en färg jag lämar er med en ´power fras från miss Coco herself: 
 
 

Blev även vald till Ordförande i Röda korsets ungdomsförbunds lokalavdelning i Sollefteå.. Kändes mäkta bra!

Nu top model swe och Hissen sedan nanna kudden
 

work work work

Befinner mig nu i mitt barndomshem och är här hela veckan, känner verkligen att jag behövde komma bort från solly bubblan.. Dock är hemma vistelsen inte bara en dans på rosor. Jag har en hemtenta som ska lämnas in på fredag och jag känner mig allt annat än nöjd med min nuvarande insats. Vill verkligen få ett Vg på tentan så nu ska jag kriga vidare..Lämnar er med en bild från förra lördan!




Full fart

Helgen bestod av en överraskningsfest för en klassa kamrat kvällen började sådär.. men slutade allt som allt lyckad.. Nu idag så är det ju semeldagen och det firades med hembakat, det blev både semlor och baby angels( snickerskaka)..

Nu ska man sova, bilder från helgen kommer imorgon!


Good morning sunshine

God morgon världen!!


Sitter i skrivandets stund och pluggar med Ammi och Em.. Vi kommer på landstrategier för Bolivia, Asså kännes verkligen som att sitat i Generalförsamlingen i FN..


Nu måste jag dock fortsätta jobba med tjejerna. Lämar er med en söt morgon bild!


Superflorence är tillbaka med lite jälvar anamma

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev här senast, jag har flyttat, börjat plugga på universita och blivit faster åt världen sötaste Liam.. Har själv svårt att förstå att jag kan älska den sistnämnda så mycket som jag gör med tanke på min skräck för barn..Men det gör jag verkligen, with all of my heart.

Har väll egentligen inte mycket att skriva, ville bara göra ett shout out och hoppas att detta sätter igång något i mig som får mig att vilja skriva mer..

Yours truley

Superflorence

RSS 2.0