19

Härom dagen fylld er supreflorence 19 år wooop woop dagen spenderades med de bästa och mycket grattis fprn alla mina darlings. Asså älskar verkligen att fylla år, mina föräldrar gjorde alltid ett så bra jobb den dagen och jag kände mmig alltid extra speciell, i löörv it . HAHA men som vissa sa, så kommer det kanske ändra sig, när man blir äldre brukar man ju vilja förneka att den dagen närmar sig. Men not me Love my -day with all my heart. HHAH älskar att fylla år.

Och idag firade vi mors dag hihih, hon fick lite presenter och vi barn ska laga mat och kirra hela middagen med efterrätt och allt.

1 ist the magic number

Om e dag fyller jag 19 woop woop people och om en exakt vecka tar jag studenten. Najs eller vad, JUPP!

Det lönar sig att arbeta

Woop woop min första lön typ kommer på mitt konto imorgon. AHAH ahha doin a dance, fett nice. Känne rmigg fett buisness. Hiih. Dagen gick fett bra först betygsnack med fika sedan, prov i rättskunskap, sedan jobb. känner mig mutcho nöjs, ahah ahhah, fett nice, nu ska jag lägga mig och vila har ganska ont i kroppen faktiskt..


Lift me up

Sitter i skolan och lyssnar på Christina aguileras Lift me up och tänker på gårdagen. Jag var på VG igår och det gick mycket bra, vi pratade mycket och kom fram till en massa saker. De är så mycket nu, har börjat inse en massa saker som får mig att undra om man valt rätt.. Och om man kräver för mycket av sin omgivnig. Men jag vet inte försöker alltid vara ärlig med mig själv och alla runtomkring så jag vet inte varför jag börjat tvivla  på mitt egna omdöme.

Det är med hjälp av det som jag kommit så långt som jag gjort, men det är svårt att vet hur mycket man kan kräva, hur mycket tillit man kan ha till olika personer....  men det är så livet är, man får gå runt och fundera...


//en konfunderadflorence


Livsöden

Ni som läser min blogg har kanske märkt ett tema, de senaste inläggen är av feelgoood-/ fångadagen- and. Och allt dettta har att göra med en bok som jag läste för ett tag sedan, den heter Alkemisten och den är så sjukt bra. Där berättas det att varje människa har ett livsöde och att detta öde på något sätt redan är förutbestämt, men att man i sitt liv väljer att se bort från det. Och först hade jag lite svårt att ta till mig det, för jag har alltid förökt se till att det är jag själv som styr mitt liv och att medvetet försöker styra mitt liv i den riktning som jag tycker passar mig.


Men när jag sedan läst klart boken började jag alltmer lita på den hära "kraften" som har varit med och betsämt, jag börjar försöka hitta det univeriella språket som de talade om i boken. Kärlek. För det är genom att älska som jag tror att man kan leva, fullt ut. Och när man har funnit det här så kan man, bara leva man behöver inte oroa sig som mycket om de andra sakerna för att man vet att det kommer gå bra.

Visst det kan låta som värtsa mumbojumbo, men just nu känns det skönt att tänka så. Så jag upp manar er all där ute att ni med ska börja lita på det universilella språket. Det kommer visa er till rätta.


Det här kan var början på något stort

Hemma från Kc, det gick bra vi har planerat ku avslutningen det kommer bli narre mina vänner mycket nice. Ska snart sov för jag har ett restprov imorgon är himla nervös då jag känner att jag borde ha pluggat mer, men det får gå som det gör. Har inte mått 100 procent detta läsår så saker har gått som de gjort.

Sitter iaf och lyssnar på Oskar linnros, genom eld, asså älskar den låten, ända sedan jag hörde de på de kallar oss artister, innan den blev main stream..

Any ho jag har fortfarande den dära känslan som jag skerv om för ett par dagar sedan att det är dags att leva mitt liv så nu kör vi mina vänner. Denna vecka blir det många nya saker som händer... och jag ska ta mig an dem med ett leende på läpparna och en öppen famn och bara köra.

Yes we can säger jag bra. Hoppas att du hade en nice söndag och gå ut och lev din dröm imorgon.


KC

Ska starx till Kc och ha möte, sedan får vi se var kvällen bär av. Det har varit en häktisk helg, går kvällen tillbringades hos fräs mycket trevligt, hade vi :)



Lever mitt liv, lever min dröm

Hihi, ska strax till fräs, hennes mor ska hålla någon tillställning och jag håller gärna sara sällskap. Hoppas ni haft en bra lördag.

Och som rubriken lyder live the life you löööv people. Har tänk ganska mycket idag och kommit fram till att jag safar lite för mycket här i livet, man kan fasen inte var rädd för attt leva! Som det stod i Alkemisten, det är redan förutbestämt så varför inte bra lita på att allt kommer lösa sig huh? Man ska ha tilllit till det universiella språket people.

And I know jag har skrivit flera sånna hära fånga dagen inlägg genom åren, men what tha u? Man måste påminnas ganska ofta när livet blir för bekvämt, att det kan ta slut när som helts och vill man då bara ha cruizat runt utan att hitta sig själv? Ehr no I do not,!  Så jag ska ut och leta, gör det samma min vänner.




Melo

Igår bjöds det på sangira och melo hos J, det var mycket trevligt. Vi hejade på sverige och Sade och han gick ju vidare så det var nice. Det var typ år och dar sedan jag kollade på euro, men dat var narre att några balt-länder levererade, ex hon som sjöng medans någon ritade i sanden. I liked it a lot.

Nu ska jag strax kolla på lite movies, har haft mäkta ont i magen under dagens så det fick bli en chill fredag hemma med familjen. Klippte btw dannes hår en black oscar linnros frippa ( eller okej det var min mother som gjorde det, då jag skakar.) men what jag var där som stöd och guide, in the fabulöös world of hair styling.
Mycket nörd faktiskt, sammi boi fixade också håret han fick en afro- stekfrippa som också blev nice. Och jag fick en något misslyckad rakparmanentning, så kan det gå om man inta parmanetat hårret på två månader, then it looks like shit. YEYE i'lll make it work

Geek in the pink

Oj, drygt en vecka sedan man skrev här. Mycket som har hänt, har varit på storfadderläger och skuld läger.  Sedan var det ju min skiva igår,Legendary, hahah. Gick som geek in the pink- by jasom mraz. Verry originale tordde jag aaa fast nee, p gick också som det. Jag var dock något mer hardkore med formlesamling och inhelator. Hihi, ska det vara så skare ,more is more, as you know. Blev dessutoom utsedd till klassens "akward" HAHA, det var ås klockrent, känner alltid the akward wibe typ.


Nu blir det sömn!


Bigets loser made me cry

Sitter och kollar  på näst sista avsnittet av Bigest loser. Det är så himla rörande när man ser hur mycket det har åstakommit på så kort tid. Det får en att orka med. Ska alldeles strax börja med min rättskunskapläsa, hoppas att er vecka har varit bra so far.


Hej påre!

valborg, kvalborg what the murp

Trevlig helg, i frdags var det ju b-day PRATÄJ, mycket trevligt och träffa tjejerna från orten. Sedan i lördag träffade jag värdldens bästaste B och An, skoj hade vi, lite brasa lite bus, Yeh you näver know asså. Igår var bara en dag att återhämta sig och idag var det skolan som gällde.Nästa vecka är det min skiva and i donno, what to where, sedan är det ju själva STUDENTEN också vet heller inte vad jag ska ha på mig där. But I'll rock it as allways ;)

Hoppas att din vecka började bra

RSS 2.0