18 years to day

I dag har varit sådär började med att jag kände mig halv deppig när jag vaknade för att jag som igår sa kände som att jag hade failat totalt.
Men jag kunde ju inte ligga kvar i sängen och deppa det varj u skolkamp idag. Fick ta mig till uppsaal och heja på fyris, fast vi förlorade, så det var för jäves.

Kom hem med ett lite bättre humör, så nu är jag glad, vafan jag har fyllt 18 år. En värld fylld av möjligheter har öppnat sig och allt det där, så nu kör vi: fånga dagen. Flippare nu kör vi!!

Super glad florence som föresten har fyllt 18 om ni inte visste det!

You know ya'll löv me

Dagen D imorgon

Imorgon är den dag jag har väntat drygt nio år på. Jag hade lagt upp en massa planer på vad jag skulle ha uppnått innan jag fyllde år. Skulle ha körkort, mvg i nästan allt och en man in my life. Inget har gått som planerta och dagen är här. Lite ångest, men det är livet eller hur.

Så nu hoppas jag att det de säger om ålder och visdom stämmer, hoppas att jag vaknar imorgon med mer insikt i hur jag ska reda ut mitt liv och med mindre ångets.

Toodels buddies

C' ya 2 morrow

You know yo love me

/ snart 18 årig superflorence.

Sjurätters hos terrormat

Igår bjöd saras mor på sjurätters, det var delicious. Det hela började med att en allt för bakfull flicka ringde och frågade om jag ville komma och äta midaag hos henne. Hennes mor skulle hålla hov, and I just love when her mother cooks.Hon är en sann Brie wanderkamp.

Aptitretare var, någon skaldjurs grej som var helt jäkla wonderbar. Redan då visste jag att denna kväll skulle vaar speciell. Jag orkar inte gå in på de andra fem, hoppar direkt till efterrätten som var en chokladmousse som gjorde grejer med mina smaklökar som jag inte visste var möjliga.

Efter att ha gottat oss åt diverse rätter tog jag och sara invandrartaxin( hennes mammas cykel) och tog den på en lite uptäktsfärd.Destenation: Unknown.

Any ho
nu värker mina lår och jag har inget mer jucy att säga så. TOODLES

ya'll know u love me

Superflorence


Let me go home!

Sitter på en allt för skum matte lektion, med en allt annat än ordinär mattelärare. Han bara maler på om diverse sinus satset och vad det nu heter, but I don't get it. ( Tro inte att jag är stupid qupid, för vi läser faktiskt matte D)

I alla fall, denna vecka har bröjat bra, både igår och i måndags fick jag mig en liten work-out. Man vill ju vara fit for fight i sommar. Man vill ju inte att folk ska förväxla en med en strandad val, när man ligger och pressar. Då kanske ni undrar vad en jag, en tjej med en allt för söt hudfärg, ska sola för. It's so that ya'll have some thing to ask. Haha skämt åt sido, en god vän till mig sa att de skulle hjälpa mig att få en mer jämn färg. So why not, I like it eaven. Men jag har en känsla av att jag vid slutet av sommarlovet kommer se ut som en bränd pepparkaka.

Any ho, här ska ni få lära er något allmänbildande:

The total weight of all the ants on Earth is about the same as the weight of all the humans on earth.

Think about it..

You konow you love me

//Superflorence

This is for my girls all around the world

Denna dag trots magknip och magsår, har vart en riktig Girl power dag. Jag har suttit och jammat med christina, beoncéy, whitney. Alla mina divas. Det har varit helt wonderbar.

Den här texten är så jäkla bra:

So, what, am I not supposed to say what I'm saying?
Are you offended with the message I'm bringin'?
Call me whatever 'cause your words don't mean a thing
Guess you ain't even a man enough to handle what I sing

Jag tillägnar den till alla mina girls out there som kkänt sig nere under helgen. Lyssna på lite divas så blir allt bra !

You know you love me

/ superflorence 


Sweet 18

I går firade tre söta tösar sin 18- dag. Det hölls igång på ramsta byggdegård. Hade aldrig varit där förut,men det var nice. Dagens valspråk somm gällde, Flippare kör ba! Det funkade awesome, tills jag missade bussen ( jag bor ju på landet, där åke bussarna sällan) så jag fick slaga hos Fia det gick ju nice. Aja enough about the party.

Idag har jag mest städat mitt rum hjälpt till att fixa brors rum, jag hade ingen aning om att jag var så händig men det var jag! Woho!!

Aja, toodels  måste fortsätta skriva på min nyhetsredovisning. Annars kommer mina gruppmedlemar döda mig imorgon. Det skulle inte vara så kul va, vad skulle man göra uta  go'a glada Superflorence. I donno, I donno and you will never finde out.

You know you love me

Xoxo it's superflorence
 

Whats up with the BF:s in the world

Igår vara jag med min underbara vän terrormat. Det visar sig att hon har växt upp och blivit en mycket klok lite dam. Back in the days, trodde jag alltid att jag var Ms Oprah av oss två. Men icka sara har nu tagit over tronen och är nu en vit Ms oprah.

Så igår diskuterade vi koder bland kvinnor, man ska aldrig ( ni läste rätt) Aldrig dissa sin girlfriend, NEVAH! För i dagarna har jag och sara båda stöt på lite female dissing, liksom att ens bff:s väljer den andra sidan. It's not okay, girls!

Så, efter att ha pratat av oss lite, kom vi på att vi alltid har varit varandras BF:s. Vad sara än gör så finns jag där vid sidan om för att hjälpa henne. Det samma gäller sara för mig. Det är fan så det ska vara, här vänder vi inte bara kappan efter vinden när det blir tufft. No, we do not.


So ett tips till all ya'll females out there, find a bff, och ställ upp i vått och torrt!

Words of wisdom presented to you by Superflorence.

Peace!

RSS 2.0