Birthday party coming up

Ska starx göra mig ordnig för en kompis b-day party, har inte sett henne på ett tag så jag tror att det kommer bli dunder.
Idag har jag förövrigt baar varit hemma, känns  jätte skönt. Har hunnit me dmycket plugg* yey me*

Men som sagt nu måste man börja fixa sig, hej påre.

Btw var det någon som kollade på the royal wedding?

Giving up?

Ehrm, not yet!

Känner mig lite små hängig idag, de senast varma dagar har gjort att jag börjat få problem med pollen. Jag skulle nog ha börjat med pollen medicineringen tidigare då hade jag nog klarat av allergin lite bättre.

Idag har jag hunnit med mycket, två klasskompisar redovisade sitt projektarbete och jag och lene var där och hjälpte till det blev tre hela modevisningar. Mycket roligt, de var fulla med priser, godis och ENTERTAINMENT!

Där efter var det hem som gällde för mig och nu har jag precis skickat det sista receptet till min vän lena. Så nu kan jag sova sött utan att oroa mig om det.

 

Hoppar ni hade en bra dag ;)


It's gonna be me

Sitter här och lyssnar på the best of boy bands ever, kom nyss hem från en dialog grupp som två vänner till mig har. Det var mycket intressant, säg något som du inte tycker är intresssant florence..?Humm, historien om hur en öken blir till, asså murp vad jobbig den var, pallar bara lyssna en gång lixom.

Hihi, nu sitter jag iaf här och har typ dödsångest, ska lämmna in en Engmodersmål uppgift imorgon som kan avgöra mitt betyg..pray for me girls. Sedan måste jag skriva ett argumenterande tal i eng. C. Just sain', jag har ingen aning om vad jag ska argumentera.. Help... Tidsoptimist ja visst... HAHA

Sedan har jag lite panik över min studenskiva, den börjar närma sig med stormsteg och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. :O Har iförsig tusen kläningar( då jag köpt en hel del för just detta tillfälle.) men still vad ska man ha på sig? Man ska gå som en låt, kanske kör beoncéys Im a diva, då passar allt bara tänka på bling och det har jag ju hur mycket som helst... You närver know asså..

Nati natt


The end of an awesome easter week

Nu avslutas en toppen påskvecka, inte för att jag gjort värsta grejorna men det känns bra eftersom att det går så bra nu. Precis som Jeus upptod, här även jag typ gjort det den här veckan. Den har fått mig att tänka efter och jag känner att allt kommer lösa sig Woot woot, 2011 är så himmla nice asså.

Hoppas att din vecka var lika bra :D


Den barmhertige samarien

Kom just hem från jobbet, kidzen skulle spela upp ett drama för församlingen ute i skokloster. Det var mycket trevligt, de var så duktiga. Nu har jag dock super ont i min stor tå  någon trampade på den, och jag som redan hade ont.Murp, så nu ska jag lägga en kall kommpressor på och vila ute i solen.

Hoppas att din söndag börjad bra!

Lättnad

Även fast att jag är en ganska social människa så uppskattar jag stunder av tystnad ganska mycket. När man bara får vara själv, ligga i sin säng och bara tänka på allt och ingenting eller bara lyssna på musik när man är ute och traskar i skogen. Åsså jag gillar verklig att bara vara själv. Jag har pratat med mina kompisar och det finns vissa av dem som får panik bara de sitter själva i matsalen eller på en buss. Men jag gillar det då får man tid att andas. Man måste inte alltid ha folk runt om kring sig som surrar och håller på..

Så snart ska jag ut på en lång promenad eller cykletur med min ipod. Im lovin' it! SÅ om jag inte hör av mig nå mer idag så vet ni varför....
Obs! detta gäller all kommunikation, vi hörs imorgon ist!

Ha en glad påsk!

Love

Det finns så mycket att vara tacksamn om här i livet, fick ett mess av en vän idag som gjorde mig skit glad.
Därför vill jag  bara skriva en liten text till denne, så att denne vet att den alltid finns i mina tankar:

Även fast vi har haft en jobbig höst och vinter,
så verkar allt ljusna nu.
Det är därför jag skriver det här för att du ska veta,
Att efter regn kommer sol,
och nu står vi här,
på tröskeln till en ny tid.
Det är nu som det är lättas att komma ifrån varandra,
men jag vill att du ska veta att vi klara det,
om vi håller ihop i vått och torrt.


Movietime

Kvällen avslutas med movienight med min underbara syster MB och vår hund hercules. Vad ska man se  Dumma mig eller Red riding hood. What I donno, kanske båda. Sedan måste jag planera morgon dagen, skulle ha pluggat sjukt mycket under lovet men det blev en aaa..fast, nee. Så nu måste jag ligga i de sista dagarana...murp men så är det när man vill leva The Sweet life.

b-b-b-buffé

Påskbuffén som jag och MB lagat kommer bli dunder..Vi bestämde att det skulle bli fruktsallad med exotik frukt till efterrätt.Mumma.

Nu måste jag springa till spisen, vill inte bränna mitt ris... Hej påre!

Glad påsk

Ska snart börja laga påskbuffén så att mamma hinner käka innan hon ska jobba. Vi har inte kommit på vad den ska innehålla. Eller vad det ska bli för dessert. Men I'll make it work

Glad påsk mina vänner!


Alkemisten

Här kommer ett litet boktips, har precis börjat läsa en ny bok som jag blev tipsad om. Den heter Alkemisten och är skriven av Paulo Coelho and so far my friends so good rekommenderar den skarpt. Den  får en att tänka lite and I like doing that ass ya'll know.


Så Yay alkmeisten !





Home homie

Nu är vi hemma, wow tror inte det finns något kvar på hyllorna på ica. HAHA, serri, vi storhandlar typ en gång i veckan men denna tog priset. Kanske för att vi skulle ha påsk buffé men seriöst jag är less på allt som stavas ägg, prinskorv, påskmust, köttbullar och allt vad det är. Så i år övertygade jag de andra att köra ett litet alternativt påskbord. Pga att det var min ide kommer jag nog spendera hela dagen i köket imorgon. Men det är det värt om jag slipper, den vanliga tråkmaten.

Imorgon blir det någon form av trerätters buffe, ska försöka göra någon god förrät, sedan blir det någon kycklinggryta med jasminris och sallad och till eftrerätt har jag inte bestämt mig om jag ska göra cheeskake eller  mousse. Vi får se. Men önska mig lycka till:)



Lovely

All I do I do for you

Ska alldeles strax iväg och storhandla med mamma. Ni som läst bloggen ett  tag vet att jag är lite housewifig av mig och gillar sånna saker som att handla och baka mm. Så här näst bär det av till någon stormarknad vi har mycket som ska handlas det ska ju bli påskbuffe om  ett par dagar.  Woot woot


Vad gillar du att äta under påsk?

I lost my mum

Skönt sätt att vakna på eller not! Jag hade en lite scary dream om att min mother blev tagen av en svart vålnad... sedan när jag vaknar och springer nertill hennes rum för att berätta det hela är hon inte hemma, jag ba what tha uh? Where are you mummy? SÅ jag messade henne och hon sa att hon var hemma, aaa..fast nee.. SÅ nu sitter jag här och är fettnojig did my dream come true, har en svart vålnad tagit min mother, asså you näver know.. Hur länge måste en person var borta innan man får utlysa rikslarm? Är det 25 min aa då har jag två min kvar...

Any ho ska spendera dagen med att vårstäda, kanske ska börja pilla på mitt trädgårdsland som jag fick beviljat av hyresvärden (mamma& pappa)


Sov du gott eller hade du också mardrömmar?

It's justa as simple as LOVE

Avslutar dagen med att dela med mig av detta


Tre saker kommer alltid att bestå:
tron,hoppet och kärleken.
Och störst är kärleken 


Livet leker

Hihi livet leker. Började dagen med ett läkarbesök sedan var det av till skuld och börja sy på min korsett. Kände mig som total faliur när daniel hade sytt typ en hel medeltida outfit på denna termin och jag knappt hunnit börja på min korsett. Not nice. Men nu är det bara att ligga i för jag måste hinna klart med den innan sommaren iaf.

Känner att jag har lite mkt överskottsenergi, woot to do? Clean my room( it would make my mum happy), study, or take a walk..HUM, I donno...

Vad ska du göra ikväll?


Insperation

Avslutar dagen med en öppen bön:

Du som hjälper till att vägleda mig,
hjälper mig att vara en bättre människa,
som får mig att stannan och bara andas ibland,
som får mig att vilja våga.
Det är dig jag vill tacka.
Jag vill be för att du alltid
finns vid min sida och hjälper mig.
Amen


hihi tre på raken

Asså jag har tänkt på en sak ett tag, i bloggvärlden försöker man ju skippa smileyes och förkortningar så mycket som möjligt i sina inlägg. Men no more asså, jag skriver typ alltid dem i mina mess så why noot here? Blir det system overload för mina läsare sorry, då får jag hänvisa till en anna blogg.HAHA, liksom i Asien är det typ the bomb digety att ha smileyes i sina texter mm, så Im gonna start that trend here to :D
Have a nive one bud :-*

Tisdags mys

Skulle ju sitta ute, men jag pallade ej, myser i soffan ist med en kopp te och mysfilten. Undra om man ska gå och tvätta håret ocoh ha lite spa senare. Känner verkligen att mitt hår behöver det, plus att mitt face  inte skulle säga nej heller. Men jag vene om jag pallar. Jag hatar stunden efter att man klivit ur duschen och man blir kalll, inte ok. Önskade att man kunde vara så varm som man va när man stod i duschen, men nope.
Questione, spa eller inte? :O

Sthlm for the win

Idag var vi på historiska muséet det var mycket intressant, jag brukar inte var på den delen av sthlm så ofta men folk kör verkligen hardcore på sina outfits. En dam gick ner för gatan iklädd, svart snäv kjol, louiboutains typ 13 cm klackar och en chanel väska en annan hade läderbyxor och päls och louiboutains. Plus att man på var och varannan arm såg lv väskor, Im just sain Im löövin it. Det var så min stil gillar att folk alltid är high fashion. More is more as you know.
Är sjukt sugen på frukt sallad så jag ska bege mig ner till centrum och köpa tidningar och frukt och sätta mig ute i vårsolen.
Hoppas ni har haft en bra dag :)

Bollen är rund mina vänner, RUND

Kan man börja veckan på ett bättre sätt eller? AAA...fast nää. Avslutade ju förra veckan med ett läger med de bästa serriöst vi är ett allt för trevligt gäng people, en självvald familj skulle man nästan kunna säga. Alla får var med liksom, det är hur nice som helst .

Sedan idag var jag på jobbet vi körde capture the flag något som även blev en favorit på lägret. Asså jag hade aldrig fattat det här med vinnarskalle och allt vad det heter. Men när man ska fånga en flagga asså då kommer den mörkaset av mörkaste florences ut HAHAH, asså. I didn't even know I hade it in me, men jaklär asså. Kastade mig och grejor det var inte nådigt, haha min gymnastiklärare i grundskolan hade been prowd over me. HAHA. 

Sedan ska man till el stockholma imorgon, det kommer blir narre vi ska  gå på museum. Egentligen är jag sjukt nojig, asså jag gillar att lära mig fakta om old stuff också. Men jag hatar typ saker som är uppstoppade och gamla kläder med blodfläckar i  glassmotrar it freakes me out. 4 Real. Det känns alltid som att det finns parasiter i luften när man är på naturhistoriska, men jag gillar som sagt att lyssna så det får gå före..

Any ho, hope u had a nice weekend


Är som en supermakt

Asså wow, vilken vecka och än är den inte slut.. I tisdags var jag på skiva inne i stan mycket trevligt hemfärden var dock desto otrevligare, näver doin that again I'm ust sayin. Bussturen kan bara beskrivas som Nuckig.

Gårdagen var små trevlig fick inte så mycket gjort men thats life
.Idag hade jag nationella i svenska B. skerv som en idiot, det blev en recension av en actionfilm, jag som nästa aldrig kollar på action. Tror ändå att det gick bra. 

Imorgon så ska jag få besked om jag fick  ett jobb, hoppas för det skulle passa perfa för man jobba bara var tredje vecka. Aha aha, sedan ska jag på läger till söndag så detta är nog det sista ni hör av min innan helgen.

Kramiz( haha, just like pa- times)

Wow vilken helg

Avslutar denna underbara helgen med ett litet inlägg. Asså murm vad bra det har varit. Först i fredags var det lite chit chat med tjejorna igen, vi verkar ha kommit i fas igen så det känns good. Sedan var det bara allmänt chill och vila upp sig inför lördagen.

Som skulle visa sig bli hur grym som helst, en av mina konfa grupper hade redovisnig och wow vad bra det blev asså. Är så stolt över dem, kan inte fatta hur mycket man kan växa som person på bara ett par månader. Men Wow, det har vi typ alla gjort. Försetällningen de hade gick i Wallmans salonger anda så det blev middag och Show samtidigt och det uppskattades verkligen av alla som deltog.

Sedan idag var det den stora dagen för kidzen det var dags för konfirmationen som inte lämmnad några ögon torra. Det var helt amazing hur bra det var. 
 
Och dagen avslutades med maskerad med kc crew som var superkul, jag var utklädd till något sorts troll. Hihi, mycket sött. Det kändes även som att detta momen uppskattades av majoriteten av deltagarna så det var ju ASS kul.

Här näst blir det film  och sedan sova, för imorgon börjar worker-florences  nya liv. Ska börja på ett av mina jobb imorgon. AHA AHA

Natti nött!

Finito

Då har man slutat för dagen, woho woho. Va ska ja göra nu, vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu, vad gör jag NU! Serriöst vad ska man göra med dagen, sitta här iskolan och lat, elle dra hem städa mitt rum och kanske baka?  I donno?


öppen bön

Avslutar dagen med en öppen bön:

När det inte finns någon annan,
tro på dig själv,lita på rösten inom dig,
Det är där du kommer finna styrkan,
Strykan som kan vägleda dig
,
våga tro.

Amen.


om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

Dagen har varit fantastikst rolig, började med sovmorgon, läkarbesök, lunch med en vän, möte och lite annat smått och gått.. Juste nu har jag typ två jobb på g, woho. När det går bra, går det SUPERBRA!  Ska avsluta kvällen med spikmatta och te, behövs.

Juste ang tatureringen, I think it's near my friends!

pink is perfect

Idag var det självstudier som gällde och imorgon är det utvecklingssamtal. Så denna vecka börjar jätte chill. AHA AHA, doina a dance. En till sak som gjorde min dag var att jag hittade den sötaste tanborsen ever,en är jätte jätte rosa och söt och passar jätte bra med mitt tandbortsfodral. Sa jag att den var JÄTTE JÄTTE söt?

Nu ska man lägga sig i sängen och vila, är något trött i kroppen..


Natti nööt


asså wow, brainfart

Asså wow, brainfart, vilken kväll är helt seg i huvudet. Här näst ska man kolla några avsnitt av Smallville ändå att den serien är bra. Ian sommerholder kan slänga sig i vägen. Det är superman jag ska ha! HAHA, nä men seriöst, hade inte tackat nej till tim eller vad han nu heter...

Är förövrigt ledig imorgon, woho. Vad ska man göra? You näver know..

god morning SWEDEN

Sitter här och lyssnar på john mayer, han är så  himmla bra. Starx ska man gå stiga upp  pch göra någon nsorts brunch till el familja. Om jag orkar och vi har bacon.


Hoppas din söndag  börjar bra!

tagoolamagoopagoop

Skön kväll avslutad med sara och MB. Som back in the days när vi var de tre musketörerna... So qutie. Här näst ska man sova, har lite ont i min tummie, efter all kolsyra som jag drukigt idag... Inte ok någonstans.


Juste är det någon som minns vad deedees låtsas kompis hete i dexters laboratorium. Var det tagoolamagoopagoop eller?


Natti nött!

Ze bra

Idag har jag varit i sthlm,hela dagen med två löövly people. Vi shoppade( nähä). Det blev en ny väska åt mig, skit sött kuvertväska, med zebra mönster. Den är hur söt som helts ska ha den på min skiva( I'm a diva) HAHA, helt jäkla sött asså. Nu ska jag gå gå och möta upp en vän som behöver uppmuntars. Take care så hörs vi imorgon kanske att det kommer upp en bild på min värra då. YOU näver know.. asså NÄVER.


HAHAH, kom på ett skämt i florence style... Vilket djur ser bra..? ZE- bran...hahah.

Over and out!


Toppen fredag

En helt underbara fredag har spenderats i uppsala med mina favorites. Först började dagen med lite tråkigheter, hade läkarbesök som gick bra. Därefter var det till skolan och möta mina favvo tjejer, de hade så mycket gossip så det blev fika på stan efter skolan. Har GÖ ont i magen just nu.... Ska alldeles strax lägga mig i soffan, jag och sammi boi ska kolla på Talang. Sedan ska jag och mb( om jag kan övertyga henne kolla på trassel). Därefter måste jag sussa för imorgon blir det SHOPPING med Girlsen tror att jag ska sattsa på accessoare imorgon, hum ska man köpa en ny väska..? YOU näver know vad jag kommer hem med från stan asså.


Hoppas ni haft en bra vecka och att er kväll blir toppen!

RSS 2.0