Hard work work

Some times you have to work hard. Asså wow, vad mycket det är just nu, men snart kommer det ljusare tider mina vänner. Det är jag säker på. 

 

Tisdag:

Finslipa min eng c redov.

Skriva klart eng modersmål assignmt.

Onsdag:

Redov. Eng c

Eng modersmål.

Shopping?

Torsdag:

Möte som kan avgöra min framtid.

Möte med mentor

Träffa raringar på Kc.

Fredag:

Fixa outfit till lördag.

Träffa några sötnosar.

Lördag:

Fest i sthlm( I’m a punk rocker..)

Everyday:

Påminna mig själv att jag är världs bäst och att det bara finns en jag. Så varför inte vara helt nöjd med sig själv? Just be you!


Måndag

Godmorgon!

Nu ska jag strax göra mig i ordning för skolan, kanske blir lite shopping efteråt? Jag såg en söt klänning som jag bara måste ha. Hoppas att den finns kvar.

Morgonens dilemma: What to wear?

Hoppas att du får en bra start på din vecka..


STOP, telephonen me!

Jag har just insett hur mycket jag hatar att prata i telefon. Jag hatar verkligen det, det känns alltid som att personen på andra sidan bara maler på. And I can’t stand it. Hädanefter är det bäst att försöka kontakta mig via sms. Även om jag kanske inte svar så himla snabbt på dem, så är det ändå det bekvämaste kommunikationsalternativet enligt moi. Man kan svara när man känner för det.  För jag hatar när samma person typ ringer trehundra elva gånger på raken. Seriöst får du inte tag på mig på andra försökt ge upp… hur svårt kan det vara? Sluta vara en 911 stalker! När jag har tid eller ork ringer jag väl upp. Det hjälper inte att man terroriserar alla mina telefoner. Seriöst sånt där stör mig skit mycket, jag hatar att titta på mina missade samtalslistor vid slutet av dagen och se att samma person har försökt ringa mig 7-9 gånger på mindre än en min inte ok.

 

Just a thought!


Sundays

Söndagar måste nog vara en av mina favorit dagar, man vaknar när man känner för det. Äter sin kontinental frukost i lugn och ro sedan avklara man några vardags sysslor. Där efter bär det av till Ku för att träffa massa wonderful people. Seriöst kan inte bli ett bättre slut/ start på veckan. I lööörv it.

Nu ska man sova för imorgon börjar skolan. Murp…


Får det lov att vara...

Kvällen skulle ha avslutas med chillhäng med min vän sara. Men ist blev det ett besök hos grannen, som fyllde år. Det bjöds på smörgåstårta och sedan fick man titta på en bebis. Mycket trevligt. Här näst ska man göra sig i ordning för sängen, kanske kolla på lite glee.

Hoppas att ni haft en trevlig lördag!

What have you...

Lördagen har frammåt skiridit i en behaglig takt, har städat mitt rum, jobbat och ska alldeles strax permanenta mitt hår. Det var fan för längesedan jag gjorde det..

Alla andra är i hanninge eller huddinge och tittar på hockey, tror att det är dm på g..

Så vad ska man göra ikväll?


Skvalan?

Skön kväll med underbaraste sara avslutad, blev fredagshäng hos moi. Mycket trevligt, asså fatta att jag inte sett människan på fem veckor. Det är fasen inte ok, tror aldrig det gått så lång tid, förutom någon gång då vi varit osams. Vi gjorde väl inget spec satt och smuttade på vin och snakade skit, men det var trevligt any who. Lärde mig till och med något nytt, att skvalan heter skavlan eller någe. Ni vet han den norske tvprofilen. Plus att kung av pop kanske har en norsk bastard. YOU näver know asså... näver

Sov sött people.

fredag

It's friday, woot woot. Vad ska man göra ikväll måntro? Jo, jag ska träffa underbaraste grammergirl som jag inte sett på FEM veckor. Inte ok. det är fan helt sjukt, men jag har haft så mycket att göra. Kanske blir ett par glas vin och chit chatt... you näver konow. Mysigt any who.


Ha en bra dag!

Fallen vad?

Fallen ängel..Ja vad ska man säga om denna bok. Författaren heter som sagt Becca Fitzpartick och innan jag började läsa boken kändes den mycket lovande. Man tänkt nu kommer det en ny hype. Men icke boken blev en stor besvikelse, den var för seg.. Det tog typ två hundra sidor för en av huvudpersonerna att komma på att det var något skumt med en av de andra karaktärerna fast att det var helt obvious efter typ page 1. Not ok. Sedan fattar man inte riktigt vad definitionen av en fallen ängel är. För ut trodde jag iaf att det var något emo kidz kallade sina bff’s men nope det är tydligen med i bibeln. Så det ska man nog läsa mer om det var intressant intressant…

 

Any who måste återgå till Glee fortsatt trevlig kväll..


After Eight

Intressant dag det börjad med att jag kände mig hängig så jag gick ner till mammis rum och sov där till kl ett ungefär. Då vad det dags att vakna och bege sig till La Uppsala för läkarbesök. Som det tyvärr tidigare konstaterats fungerade inte cellgiftsbehandlingen så nu kör vi på någon ny immunhämmande grej. Men det är bara att hålla tummarna, mind over body right?

Nu sitter jag iaf och ska göra mig i ordning för kvälls mys, det blir nog lite glee, grey’s och after eight och en kopp te.  

Hoppas att mina läsare har haft en bra dag!


Sportlov

Då vad det lov igen, började med att sova bort måndagen. Hade problem med att sova inatt, hade så mycket tankar som for omkring. Dagen skulle egentligen börjat med ett besök hos optikern och sedan en lunch med en kär vän men icke. Är bara så slut i huvudet. Mamma är iaf ledig idag, så dagen kommer avslutas med mys. Woop woop, det behövs. 

Grattis för sjutton!

Idag är det ingen vanlig dag, nä för idag fyller min söta lilla syster år. Så jag ska försöka komponera några fina rader om hur mycket hon betyder för mig. Carro eller MB kallas min under bara lilla syster och idag är det exakt sjutton år sedan hon valde att ploppa ut ur min mammas mage och ära oss med sin närvaro. Hon är bland de snällaste och roligaste personer jag känner, jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra om hon inte fanns i mitt liv. Hon är helt enkelt super BÄST. Grattis din mupp hoppas att din dag blir SUPERDUPER!





                                 




vad får ditt hjärta att sjunga?

Oj,nu blev det två inlägg på raken. Men jag kände bara att jag ville dela med mig av ett a mina favorit citat. Ni känner säkert igen det från något gamalt inlägg. Men jag tyckte att det var värt att påminna er läsare att:

Fråga inte vad DU kan göra för världen, utan vad som får ditt hjärta att sjunga.

För vad världen behöver är hjärtan som sjunger.


Love is...

Love is what makes the world go round. Sitter på min säng och lyssnar på love songs och tänker på hur awesome jag är. Och hur glad jag är att ha en massa söta människor i mitt liv som vet hur man peppar och visar kärlek. Idag var det ju alla hjärtans dag om någon missade det? Och jag tyckte att det var ett super tillfälle att sprida den kärlek som blivit över det senaste året. Det blev tyvärr ingen Valentines day super, det fick räcka med den vi åt igår.

Igår på KU satt vi och diskuterade ultimat cheezy songers och vi kom fram till att Barry White är en riktig smörsångare.

Vem tycker du är en riktigt cheezy singer?


Let the music play...

Denna söndag har varit rätt jobbig psykiskt. Jag kan inte annat än glädjas åt att den börjar dra sig mot sitt slut. Nu ska jag sova och hoppas att morgondagen blir bättre. För WOW asså. Var för övrigt på ku under kvällen, det gjorde dagen lite bättre

Obs! imorgon är det valentines dag. WOOT wOOT


Borta bra men hemma bäst

Borta bra men hemma bäst, brukar man väl säga? I dag känner jag verkligen att det stämmer. Tillbringade igår kväll och halva dagen på en lägergård i Bro, med mina kära konfirmander och det var mycket trevligt. Även om sömn var en sällsynt råvara. När jag kom hem ville jag inget annat än att duscha och tvätta håret, ja jag har fått något flipp och måste typ tvätta det varje dag. På tal om hår min efterlängtade transformence kan var nära, en vän till mig tror sig ha kommit på en  föränding som jag tror kommer uppskattas. Gäller bara att hitta en hairdressser som jag litar på.  Snart mina vänner kan ni se en mer fasionable florence!


Nu ska jag gå och mysa med min mother,för hon är hemma ikväll.

Ejow

På måndag är det alla hjärtans dag. En sjukt överskattade dag om man frågar moi, varför är inte alla dagar kärlekens dag HUH? Nej, jag kanske är bitter eftersom att jag inte har någon hjärtevän att dela dagen med. Kanske borde gå på middag med dem som betyder något. Det kan ju bli kul.

Satt iaf och lyssnade på musik när jag pluggade och då hörde jag miss GAGA säga I’m a free bitch baby. Och Jag kan inte annat än instämma. I’m a free bitch baby, and ain’t ashamed of it. Detta år skulle ju gå ut på att göda mitt enorma ego, så varför inte börja på alla hjärtans dag. Dagen kommer gå ut på att älska mig själv och påminna mig själv och andra runt omkring mig hur jäkla underbara de/ vi är . För visst blir man glad av att höra att man är VÄRLDS BÄST!


My head hurts

Asså brain fart eller vad... Mitt huvud gör så grymt ont, vet knappt vad jag ska ta mig till. Jag har sjukt mycket saker att göra klart innan helgen. Murm, det här är inte nådigt, vill helst av allt bara ta en varm dusch och tvätta mitt hår och sedan gå och lägga mig. Men icke, plus så är jag inte ett barn eller pensionär så det är inte ok att lägga sig innan halv nio i alla fall..

Men det jag måste göra inna imorgon är:


* packa, inför lägret som är imorgon.
* plugga italienska till årets sista prov, mitt betyg hänger på det här!
* permanenta håret( om jag orkar)
*skriva klart två recept till mitt projekt arbete.
* skriva en engelska assignment
* skriva en biologi uppsats, är dock klar med del ett, woho.
*svara på mail.
*SOVA, som en brun björn. Detta borde egentligen vara prio ett, för en trött florence är inte särskilt produktiv. Men you gotta try, huh?


Veckans boktips

Innan jag börjar plugga, känner jag att är dags att tipsa om veckans bok. Den heter fallen ängel av Becca Fitzpatrick. Känner du att vampyrhysterin har blivit för mycket så är detta en bok för dig. Blev tipsad om den idag och so far so good. Vampyrer och varulvar/ skepnadsskiftare är sååå 2000 and late. Det är änglar som gäller 2011.

  
                                        

Känner dock att jag vill läsa ut boken innan jag börjar hylla den. Så håll utkick i bloggen under veckan så kommer en liten summery. I think its gonna be good.

Angels are the new vampyres, you heard it here first!

Åh nej, jag bläckade på mig...

Onsdag, jag befinner mig i skolans elevkårsrum och tjockar på center och dricker vatten i så stora mängder att jag snart kommer behöva besöka en water closet. Jag blir alltid så torr i munnen av choklad. Sedan blir jag alltid kissnödig efteråt för att jag dricker så mycket vatten till chokladen. Nog om choklad, varför sitter jag kvar i skolan så sent på en onsdag? Är jag inlåst?  Glömde jag mitt elevkort och måste vänta på att en snäll själ släpper ut mig här ifrån? NOPE jag har engelska modersmål. You read right modersmål. Jag har inte varit på en lektion sedan november typ pga sjukdom. Men nu får det vara nog på lathetsfasonerna det är bara tre månader kvar och jag vill ju ha betyg så jag får skärpa mig.

 

Vad har du gjort idag?


Hum, vad ska de hitta nu?

Sitter i skolan, har varit här sedan 11 fast att man har sovmorgon till 13. Men så kan det gå när man har läkarbesök kl 9.  Woot to do?  Var som sagt på sjukhuset och det innebär självklart att man ska bli stucket. Men det roliga eller sorliga var att den specialist jag träffade idag inte visste vad de skulle ta för prover på mig. Det senaste året har jag blivit testat för typ allt och man kan fortfarande inte komma på vad det är som utlöste min sjukdom. Lite små läskigt.  Så när vi satt där i undersökningsrummet och läkaren bad mig redogöra min sjukdomshistoria från dess att jag föddes tills idag. Pallade jag inte mer, jag bad henne läsa min journal, och sedan fråga om det var några konstiger. HAHA roligast var ändå att det står i min journal att jag är stick rädd med stora bokstäver. HAHAH det var så kul, för när jag bad en läkare anteckna det förut sa han bara att det var trams att jag skulle komma över det. Men ändå så står det där, hihi. VAD, jag är sjukt rädd!

Tycker du att sjukhus är obehagliga?


Tretton skäl varför

Då har jag läst ut boken tretton skäl varför av Jay Asher. Boken var så himmla sorlig det handlar om en tjej Hannah Barker som tar sitt liv. Men innan dess spelar hon in sju band som leder fram till händelsen. Även fast att boken var sjukt sorlig gav den en bra inblick i hur det är att vara tonåring. Och så gav den ett perspektiv på hur en liten händelse kan ha en avgörande betydelse i det stora hela.

Efter att jag läst klart klart boken har jag befunnit mig i något weard tillstånd. Känner att jag vill ta tag i en massa saker som jag skjutit upp. Men min kropp vill typ inte, så de senaste timmarna har jag suttit och lyssnat på musik, bara tagit det lungt, låtit tankarna vandra. Cuz you need to do that to some times.  

Said I loved you...but I lied- michael bolton


Me and my drum

Då bär det av till miss Anka, för schlagermys. Vi får se hur det hela slutar en viss nussiplutt bestämde sig för att komma upp hit från norrköping( för vist ligger det neråt) idonno. Any ho vi ska börja med lite drinkz och schlager, its gonna be fashion.


Damon v.s tyler

Kvällen spenderades på ku. Efter en lång disskution tror jag att jag kanske kommer måsta byta ut en viss mister summeholder mot en yngre snygging i serien. Alltså tyler eller vad han heter. För vi kom nämligen fram till att Ian är 14 år äldre än mig, inte ok. Visst han är fint ögongodis, men lord 14 år det är mycket det. Nu kanske ni undrar varför vi lägger sån stor vikt på det här med ålder när vi ändå aldrig kommer få träffa ian irl. Säger bara You NÄVER KNOW. I'm going to be a superstar


Natti natti people, ska upp tidigt imorgon.


Oj, vi hamnade visst i ett dike

Min buss hamnade i ett dike på väg till skolan. Så nu är jag hemma jag hade ändå bara en lektion och det kändes inte värt att åka in när jag redan var mer än en timma försenad. Så dagen kommer spenderas med plugg sen ikväll bär det av till Kc för att träffa massa underbara människor.

Hoppas att du fick en bättre start på din dag!


Finns de har i en annan färg...?

Shopoholic, a fast… jo. Efter tre dagar av shoping och mer än halva studiebidraget spenderat på nya plag tyckte min familj att det var rätt tillfälle att en och en komma fram till mig och säga att jag har ett problem. Jag bara älskar att shoppa, det behöver inte vara till mig själv, fast helst ska det vara det. HAHA. Men nu tycket de att det fick vara nog. Så imorgon blir det att lämna tillbaka ett par skor som min mother och mina syskon tyckte att det var hootch- stämpel på. Men ack så nöjd jag var när jag gick ut ur affären med dem. Men i ärlighetens namn var de en aning för höga, jag har ju problem med min höft….

Gillar du att shoppa? Om ja, vad skor, väskor eller vad som helst?


Jabba the hut

I go by the name of jabba, jabba the hut. Igår när jag och Mb hade så extremt tråkigt satt vi på face och chattade. Lite små nördigt när vi kunde haft konversationen irl istället då hon satt typ en lillfingers längd ifrån mig. Men icke, you gotta keep it interesting. HAHA, så efter att ha suttit och chattat i en halvtimma kom vi fram på något konstig vänster att jag är Jabba. Asså in real life är jag sjukt rädd för kryp I’m not a girlscout. Men den senaste tiden har jag haft mardrömmar om kryp, för typ en vecka sedan visade MB en sjukt äcklig video på youtube när en man får en mask utdragen ur ryggen. Sedan dess har jag typ drömt att jag också får det, det är fan skit läbbigt att sova. Under chattens gång kom vi fram till att hon var en ewok. Hihi. De är söta ju.

 

Vilken Star wars figur gillar du ?


C'est combien?

 Trots gårdagens besvikelse bestämde jag mig för att försöka shoppa idag igen och jag hittade massor av saker. Woho. Det blev två par skor och ett par lädershort och två blusar. Mycket trevligt var det. Sedna köpte jag massa hår och kroppsgrejor från en afroshop. Det behövdes. Nu blir det plugg och mycket sömn. för jag har redovisning i engelska c imorgon och sedan har jag ett läkarbesök. Håll tummarna för att det går bra!


Hoppas att du haft en bra dag!
 

RSS 2.0