Coop here we come!

Sitter och väntar på att M ska bli klar sedan ska vi till Coop och köpa godis de har tydligen något erbjudande så vi ska proppa. HAHA.  För i kväll ska jag bara slappa hemma och kolla på Idol. Jay ska ju sjunga en back streetboys låt. Hoppas att han kan göra den till sin egen, för om han klara av att gör det, så är ha en stjärna på min lista. Murm, i love his voice.

Annars har dagen framåt skridit i en behaglig takt kanske inte åstadkommit så mycket, men ibland får man bara vara, eller?

Hoppas att du haft en bra start på din fredag!


Skägg? 4 real

Då var dagen slut, det var mycket intressant. Hade ett möte med styrelsen idag ochd det var mycket givande. Me likey to vara med och bestämma och yttra mina åsikter. SO this was just my cup of tea, hihi. Sedan var det fadderträff på kc som jag var lite sen till, men jag var i alla fall där och spread lite joy det är alltid något. Right?

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite P.J (percy jackson) det börjar bli spännande.Läser förövrigt den fjärde boken på engelska, de brukar gå lite segt när jag läser på engelska. Men tydligen har jag blivit bättre på det så nu läser jag typ lika snabbt som på svenska, och det är snabbt. CK( Clark kent), skulle bara våga utmana mig på en läsningsduell, just säjin he would lose.

Juste whats up with skägg I don't gett it? Det var visst någon fisk som hade snackat om det på tv but I dont gett it SKÄGG... hum?

Ice tea och salami

Blev lite nostalgisk när jag öppnade kylskåpet i morse och såg att det fanns is te och salami hemma, det var typ hundra år sedan jag åt det till frukost. Så det fick bli en salami macka idag. Om en stund ska jag till skolan det är biologidag idag undra om vi ska disikera något idag de andra gjorde det förra gången men som den vekling jag är tittat jag bara på och försökte förhindra att mitt maginnehåll från att hamna på golvet. 

Ha en bra dag, så hörs vi senare!


Grey's is over

Då var Grey's slut, dagens avsnitt var intressant. Nu ska jag sova kanske läser lite i min nya bok som kom idag den fjärde Percy Jackson boken. Älskar den serien, får dra en summery när jag läst klart för den är mycket läsvärd.

Any ho god natt, hoppas att din onsdag har varit awesome.

24 minutes

Om tjugofyra minuter börjar Grey's man kan väl lungt konstatera att jag kommer ligga i min soffa snugglad med en filt och en kopp varmcocoa. Och drömma mig bort till owens famn alt. han den där mullatkillens, murm vad hans ögondödar mig?

Övergår till att berätta för er om min dag i stället, den började heltunderbart bra fick sovmorgon och hann plugga lite. Sedan var det skola och sedan bara det av till the famus kiosk ( Lenas familj äger en kiosk), som vi satt och bara bablade i och lät oss gödas av miss Libanon, HAHA. Därefter skulle jag hem men pågrund av lite krångel med kollektivtrafiken hann jag inte det. Plus så kom jag försent till konfaläsningen på grund av detta ( UL, your gonna gett a mail).

Dagens läsning handlade förövrigt om döden, ett rättså tungt ämne. Men jag tror att vi gjorde en bra introduktion av ämnet. Det kan ju vara lite svårt att förklara hur man tänker sig livet efter detta. Då känns det bra att vi tar upp det i små omgångar så att man allteftersom kan göra sig en egen uppfattnig om DÖDEN. Jag själv tycker att det är lite ångest att disskutera det, men att det har blivit allt enklare sedan jag började som fadder.

Nej, men serriöst nu ska jag byta om till myskläder och sätta mig i soffan. För här ska kollas på Grey's!


Ledig

Klockan är ett och jag har redan hunnit med mycket, startat en omgång tvätt, städat mitt rum och svarat på mail.  Väntar på att mammi ska bli klar så att vi kan åka ner till centrum, måste lämna in mina glasögon blev inte riktigt nöjd med dem. Och sedan kanske vi ska ta en fika, eller så slutar det med att vi storhandlar och går hem och bakar själva istället. Jag måste ju pröva recepten som ska vara med i kokboken.

Lite senare ska jag och mamma fixa vårt hår det blir så slitet nu på vintern. Men eftersom att vi inte har en afrofrisersalong här i närheten har jag och mammi kommit på små trix som man kan göra för att självvårda sitt hår. Annars är det väldigt lätt att afrohår ” går av” på vintern. Får visa någon gång vilka produkter jag använder.

Hoppas att din tisdag är awesome!


Am I a stalker?

The end of the day, nu är det dags att dra sig till kojs. Avslutade dagen med en het diskussion med M-B angående mina stalkertendenser, hon anser nämligen att jag ringer henne för många gånger per dag och ställer oväsentliga frågor. Och visst kan det vara så men what the hell jag bryr mig i alla fall. Okej dagens va väl lite överdriven jag trodde typ att hon blivit kidnappad eller worse mördad… eftersom att hon inte svarade på mina försöka att kontakta henne. Ringde och messade henne på båda hennes telefoner,  utan svara till typ klockan nio. ( jag började messa vid fem, inte ok). Men det man bör veta när man löser denna ekvation är att M-B:s mobiler typ alltid är fastklistrade in hennes händer i alla lägen. Då är det ju nästa självklart att jag blir lite orolig när jag inte får svar. Men, men jag ska tänka på att dail down the stalkerness M-B… if I can…. Meh meh.

Säger bara Oh, really??


.....

Ber om ursäkt för den kassa updaten men helgen har varit hektisk, den började ju med b-day dinner hos Sara. Och sedan på lördan genomgick jag en gastroskopi, säger bara att det var bland det otrevligaste jag gjort på år och dar. Men nu är det överstökat och det visade sig att min mage inte tagit stryk av den höga dosen, kortison jag tagit. Så det är bra, för vi har varit ganska oroliga för att den skulle göra det.  Men fy satan vad nasty det var asså, uäh får kväljningar bara jag tänker på det.

Orkar inte igenom hela helgen så vi hoppar fram till idag som börjat ganska bra, något stressig. Men det är väl alla måndagar? Det känns som att vi har hundra saker att göra innan lovet, men med lite vilja ska jag nog klara av dem.

 

Lägger upp bilder från helgen lite senare.


HAPPY BIRTDAY SARA!

Idag är det ingen vanlig dag utan idag är det Saras 18 års dag. Den börjar kanske inte allt för trevlig eftersom att hon ska göra högskoleprovet, men kvällen kommer bli desto trevligare. Sara och jag har känt varandra i drygt åtta år nu tror jag det är och jag kan ärligt talat säga att hon är min bästa vän. Vi har varit med om mycket jag och hon och mycket mer kommer vi att gå igenom. För Jag tror verkligen att det här är en vänskap för livet.  Nu ska jag inte bli blödig, så jag säger bara ett fyrfaldigt leva för Sara hon leve hip hip; HURRA, HURRA, HURRA, HURRA.

Sara komihåg dagens inställning till livet: Just do it.

Och juste vill inte leka tjatmoster Sara men du kan ju ta varannan vatten, för vatten det är också dricka vettdu. HAHAH







Me and the birtday giiiiiiiiiiiirrl! Woho


Kvällens look

eftersom att det bara är middag och ingen utgång körde jag simpelt utsläppthår med flätor och kläning med siden blero

Men nu måste jag kila, sara kommer döda mig, jag är alltid sen..

Middag at sara

Idag ska sara ha födelsedagsmiddag, skulle egntligen fira henne imorgon med utgång. Men pågrund av min fysiska hälsa firar vi henne en dag tidigare, så får hon gå ut med sina "friskare" kompisar imorgon och göra staden osäker. Men nu måste jag gå och välja kläder och sminka mig jag ska vara hos sara om en timma, and we all know I'm a tidsoptimist. JAJA, fint folk kommer sent, det säger min mamma. får lägga upp en outfit bild senare.

Hejpåre, hoppas du får en nice fredag!

Då var glasögonen fixade

Missade som sagt morgonens lektion för att gå och fixa mina glasögon. Todde aldrig att det skulle var sååå skönt att kunna se igen.  Man tar verkligen saker för givet ibland. Jag hade aldrig tänkt att jag kunde vara så beroende av ett par metallbågar och lite finslipad plast liksom. Men tydligen så är jag helt beroende utav dem såg fan ingenting under kvällen och fick världens huvudvärk. Men nu är allt på sin plats igen och jag har ett par söta röda glasögon på moi.

Dessa är mina ny specticels:

Oh really!

Vaknade och såg till min stora förvåning att landskapet hade ändrats lite sen igår. Just nu ligger det ett snötäcke på min gräsmatta. Ska aldeles strax släppa ut min hund så att han får leka av sig lite, han älskar nämligen snö. Och sedan bär det av till optikern asså I need my glasses, ska jag köpa en ny vinterjacka när jag ändå är på g.... You näver knåw?

Hoppas att din dag börjat bra trots snöchocken!

Mina glasögon gick sönder!

Kom just hem från KC, det  var andra träffen med sommargruppen. Mycket trevligt, något som dock  är mindre tråkigt är att mina glasögon gick sönder. Maaah mitt i tu liksom, woot to do. Nu har jag inga glasögon, det är skit jobbigt att skriva detta inlägg för att ljuset stör mig. I'm so sad jag kan inte gå till skolan imogon för jag är blind som en fladdermus. Plus har jag bara en lektion imorgon och den börjar nio i uppsala och optikelrn öppnar kl 10 här. vad ska jag göra kan jag risker att vara borta från skolan?  Plus så skulle vi tjejer dra och shoppa, men kan man det uatn att se något, eh nej! I'm so sad, men nu ska jag sova för jag kommer få migrän av att anstränga mina ögon såhär.





SEE you later, Hahah, såg ni vad jag gjorde där?  Jag drog en liten ordvits för jag kan ju inte SE. hihhii.( laugh with me dude it's sad)

What defines a Dolores Umbridge?



För ett par dagar sedan konstaterade jag  att det fanns riktiga Dolores Umbridge karaktärer mitt ibland oss. Och efter att ha fått kommentarer av er läsare som undra vad som utmärker en sådan typ har jag nu valt att dela med mig av vad Jag tycker är typiskt karaktäristiskt för sådana här personer och ge exempel på var ni kan hitta dem:

 

1.   De måste ta regler till det extrema, ni vet läraren som stoppar fingrarna i din mun för att du tuggar tuggummi på lektionen. Fast det inte stör någon annan, utan bara därför att den kan det. Alt.  Ringer dina föräldrar på jobbet ock ska tala om för dom att du tuggar tuggummi på lektionen. Are you kidin, I’m at work send  me a mail. Det som är värst är att lektionen avbryts för att läraren ska kunna göra detta.

 

2.    Ni vet han (okej ska vara jämställd) hon busschauffören som vägra låta ett barn stiga på bussen för  de har för lite pengar, fast det är sent. Ni minns väll förra vintern när något barn fick gå hem i mörkret skit sent för att hon saknade en stämpel på sin remsa. Dude, it’s someones child, låt henne åka hem gratis! (För övrigt har busschaufförerna inge rätt att hindra än från att åka, plankning sker på egen risk) . Obs! Jag försöker inte på något sätt förespråka att folk plankar, men när det gäller barn och det är sista bussen, what the hell have som mercy.

 

 

3.  Makten stiger dem lätt åt huvudet, precis som kär Dolores blev utsedda av ministeriet att hålla ett öga på eleverna på Hogwarts , kan dessa typer också lätt flippa ut och granska allt vad man gör. De blir lätt makt galna och tror att de har rätt att leka poliser/ detektiver. Ni vet typ han grannen som kollar dina sopor för att se att du källsorterar och om du inte gör det kontaktar de någon myndighet som ger än böter. Ture story, det finn sånna månniskor.

 

4.  De är små snokiga, måste alltid hålla koll på alla och veta vad alla gör, brukar utse små minjoner som ska nästla sig in kretsar och hålla koll på de andra. Ni minns väl när att Dolores använde sanningselexir tror jag det var på Patil, i Harry potter och Fenixorden.

 

 

Nej innan det här inlägget spårar, haha det gjorde det nog efter första meningen. Men woot ever. Alla ni Dolores där ute känns det bra att snoka på andra? Mår man bra av att var suspicious hela tiden och gå runt och leka polis? Jag tycker själv att det är jäkligt jobbigt att hålla koll på mig själv speciellt när ingen människa är perfekt. Men kul för er. If it makes you happy, why not I guess?


Det slutar aldrig

Då var skoldagen avslutad, men det betyder inte att man får vila för det. Nope, nu ska det skrivas ett reportag och en uppsats om miss Selma Lagerlöf. Vi får se hur det går, för jag har lite ont i huvudet och vet inte om jag kan koncentrera mig. Dagen har förövrigt flutit på som vanligt, körde blodprovtagning utan emla den här gången med. Men jag bad att få ta hem några i så fall att..för det här var ett för stort steg för mig. Det är inte ok någostans, även fast nålarna inte går sönder, hatar jag att känna när nålen tränger genom ens hud.

Nu ska jag vara social med M ist. Toidels

2 days gonna be a goood day

Igår när jag kom hem möttes jag av en välbekant doft av choklad och andra söta aromer. Det kunde bara innebära en sak, MB hade bestämt sig för att baka sina gudomligt goda chokladmuffins. De var så goda får lägga upp receptet någon annan gång, för det kommer blow your smaklökar away. Avslutade dagen med att titta på DHW, är det någon som kan förklara vad det är som har hänt med Gabbi och Carlos? Jag hänger verkligen inte med varför so mutch tension…?Det var det perfekta slutet på en stressig dag.

Nu sitter jag i skolan och har precis skrivit klart ett prov i retorik. Gick det bra? I dono, klarar mig i alla fall.

 

 

Hoppas att  ni får en bra dag!


Ingen kryka här heller

Sitter i skola första dagen utan krykan, var hos läkaren imorse och han tyckte att jag borde skippa den ett tag framöver. Så sagt och gjort nu går jag med en thuglimp i stället. Don’t hate it’s cool.

Men nu ska jag gå och uträtta lite ärenden, men ha en fortsatt bra dag.


En lååång dag

Vissa dagar är bara allt annat än härliga för ens psyke, jag vaknade på ett jag ganska glatt humör. Och mådde ja, ganska så bra med tanka på mina omständigheter. Men under dagens gång förändrades min tankeställning och den slutar nu på minus. Jag har fått insikt att det finns riktiga Dolores Umbridge typer mitt ibland oss. Mycket jobbiga typer, får ta en djupare förklaring en annan gång. (Juste för er som inte har en aning om vem Dolores Umbridge är, så är hon en karaktär ur Harry Potter).

Sedan till det som gjorde att bägaren rann över, jag hatar när jag framstår som osäker. Eller rädd för att ta plats, och nu har jag gjort bort mig och min position är under granskning. Måste rädda den imorgon för jag är verkligen inte någon som ber om lov mer än en gång. Eller tvekar att yttra min åsikt, but how to do? It has to be professionell….

 

Hoppas att er dag varit bättre än min och om inte så hoppas jag att vi får en bättre dag imorgon! Cuz we need it.

Obs. Läs detta inlägg med kritiska ögon, enligt vissa i min omgivning har jag en tendens att överanalyser/ överreagera på saker och ting….You never know, I’m an emotional beeing.


look of the day


Måndag

Då var det måndag igen, inte ok någonstans.De börjar allltid på samma sätt jag har sovmorgon till kvart över ett men kan likförbaskat inte sova längre än till sju halv åtta. Why good why, I need my beauty sleep. Så nu sitter jag här med min kontinental frukost och är inne på face och kollar runt. Vad ska man göra för att få tiden att gå, vika kläderna i garderoben, välja dagens outfit, platta mitt hår? Ja, när man vaknar så här tidigta är morgonen full av möjligheter.

Hoppas att du får en bra start på din vecka!

Sunday blody sunday

Gårdagen i uppsala uppskattades mycket, jag och lena lagade förövrigt en helt makalöst god potatisgratäng. Är mycket nöjd över resultatet. Får visa bilder sedan, det var mycket trevligt.

Men dagen började inte så bra, vaknade med världens buksmärtor imorse, det var magsåren som spökade ingen. Inte så kul, någonstans, har typ legat i soffan större delen av dagen och försökt plugga från och till. Nu mår jag lite bättre så om en timma bär det av till Kc för ett möte. Och sedan Arlanda( om jag orkar, danne ska spela med 95:orna och det var ett tag sedan jag såg honom spela...så jag borde följa med). De möter förövrigt djurgården så det gör de hela mycket mer intressant, det är spännande när två bra lag möter varandar, speciellt om alla spelarna är i toppform. Då, kan man nästan inte sitta still på läktaren, man har typ hjärta i halsen och håller tummarna och skriker. Det är så kul, fast jag hatar preiodspauserna, det är så kallt. Man vill ju bara att matchen ska fortsätta.

ANY ho, jag måste återgå till min psykologiuppsats, vill bara önska dig en fortsatt trevlig söndag.

Ett litet stopp på vägen

Är hemma från lägret, det var mycket trevligt. Är dock skit trött och vet inte hur jag ska klara av dagens alla måsten. Kanske får ta en power nap...hum? Om ett par timmar bär det i alla fall av till rimbo, för lite buissnes talk. Vi får se hur det går, för det här kan vara början på något stort.
Därefter åker jag till stora staden uppsala, sara( skillz) ska ha knyt med tjejerna i klassen. Hon ock jag ska göra fajitas och potatisgrätng, I know det går inte ihop. Men det är buffe, det ska finnas alternativ. Det som dock är lite nervwreking är att jag inte vet hur många portioner som ska göras.  När jag lagar mat använder jag inte mått, I'm african we cook with our hearts and our tummys not our heads. Så, det kan sluta lite hur som helst.

Men nu måste jag komma igång p-nap eller dusch, thats the billion dollar question?

Hoppas att din lördag blir awesome! 

Woho i did it!

Provtagningen gick bra, svimmade inte och nålen gick inte sönder. I will survive! Har hålltimma till halv tre woot to do? Fast läraren sa att jag kunde gå hem, men jag måste bara vänta på en viss seg person vid namn Lena. För hon ska var här om exakt fem min, but you näver know with lene…. Hihi. Och då ska vi gå igenom saker till vårt projektarbete. Vi måste komma igång, vi ska ju göra en kokbok. Så gör plast i era bokhyllor(eller var ni nu förvarare era kokböcker) för det här kommer bli årets julklapp. Hihi.

Any who, innan jag ordbajsar bort mina läsare. Ska jag bara meddela att jag har mycket att gör under helgen så mina inlägg kommer inte vara lika många.. tror jag? Ikväll ska jag iväg på läger med en av konfirmandgrupperna och imorgon ska jag på knyt hos Sara (skillz) och lite annat smått. Men jag ska för söka keep you updated!

Ha en fortsatt trevlig dag!


Ingen Emla här inte!

Nu är dagens första lektion avklarad Italienska så nu bär det av till läkaren. Idag är jag en stor flicka och skippar att emla min arm.* väntar på applåderna*  Nej,okej. Jag har inte själv valt att skippa emla, det var SLUT hemma! Så nu sitter jag här med hjärtat i halsgropen och kallsvettas, serriöst jag är skit skraj för nålar. Det är inte okej att ett främmande objekt av metall penetrerar ens blodkärl på det här sättet. Tänk om den går av i armen eller Idono... something even worse? Inte ok någonkstans.

Men nu måste jag dra till la hospital, håll tummarna för att ingen nål går sönder alt. att jag svimmar och slår huvudet i golvet.






Hoppas att din dag börjat bra!

look of the day

This was what i wore today.



How was your day?


schoool

Sitter i skolan har så mycket att göra inför helgen så det är därför blogg inläggen är så få. Gårdagen spenderades i skolan. Jag var så himla trött när jag kom att jag bara gick och åt och sedan la jag mig i soffan och pluggade och väntade på Grays skulle börja. Asså,  jag älskar Owen Hunt, murm!

 

Aja, nu måste jag återgå till schoool woork

Have a nice day!


Beutiful soul

Sitter vid skåpen och försöker sammanställa resultaten av enkäten som jag och Lena delade ut till vårt projektarbete. Sedan ska jag och M gå och köpa skor, hon hade hittat ett par på Din sko som hon bara måste ha. Och jag är inte den som säger nej till shopping så jag följer med.  Därefter bär det av till modersmål, hum vi får se vad vi ska göra idag.

 

Till dess ska vi sitta och jama till Jesse Macartney och Rasmus Seebach, jag och M är helt tagna av lovesongs eller i alla fall songs med mening. Lyssna på Rasmus, Engel eller Jesses, Beutiful Soul. I’m just sayi’n  you speek to my heart dude.

Lyssna och njut!

Look of the day

Dagens outfit coming at you:





Hoppas du har en bra dag!

Woots on tv?

Såg nyss något program på femman (det gick innan Desperat housewifes) visste inte om jag skulle skratta eller gråta. En man gick på gatan med sina barn iklädd en sko och trosor,woot. (Alltså, barnen var klädda så inte han). Det var så sjukt, sedan var det en annan familj där mamman typ grät helatiden. I donno, små kul var det i alla fall man fick en känsla av att det finns folk som är konstigare än en själv, haha.

Men serriöst, nu förtiden visar de typ vad som helst på tv, man kan typ få ett program och snacka om dammtussar som man hittar i torktumlaren nere i tvättstugan. Vet inte om min hjärna klarar av ännu ett program om några fruar eller kungar på tylösand, ASSÅ seröst, vad är det för något?

Men det är väl samma fråga som folk ställer till bloggare, vem vill läsa om ditt liv och varför? Idono, your mama might, cuz I'm hillarious? Kanske är det skönt att titta/ läsa strunt ibland. Så får hjärnan komma ner i varv. But I'm no Sigmund Freud, so don't make me analys this anymore.


Aja, nu är rasten över, jag har missat ett avsnitt av DHW och det har typ flyttat in massa nya people. Är helt lost. Varför är Paul tillbaka?  Vad gör Brian Austen Green där, samt hon från men in trees. Och vad gör Vanessa Williams där..?  So many questions...
    



Look of the day

Fann ingen isnsperation i garderoben i morse, så dagens look är ganska basic.
Ye ye I'm still no tyra banks at posi'n.

Hår: lilla My
Örhängen: guldiga peace från glitter
Klocka: rosa, köpt I donno.
T-shirt, vit med blommor runt uringnigen, köpt på H&M
Grå munkjacka lång, köpt på cubus

Smile:  was born that way


Ber om uräkt för de kassa bilderna men yeye är som sagt inte någon modell eller teknogenius. Bere with me!


I'm sorry

Jag har kollat runt här i bloggsfären och insett att något som bloggare och bloggläsare stör sig mest på är stavfel och särskrivningar. Jag vet att jag är expert på att göra det, och tar därför detta tillfälle att be om ursäkt.  Hoppas att det inte är allt för jobbigt att läsa min blogg, men jag blir så hypad när jag ska skriva och då hänger inte hjärnan med fingrarna. I’m not stupid I’m just exited.

Yeye, now you know why I spell like a tard.



Hello world

God morron, peeps. Hoppas att natten vart snäll mot er och att ni fått nog med skönhetssömn. För det har jag, sov som en baby. Mycket skönt. Nu måste jag dra och dusch ska åka in till skolan lite tidigare och fixa lite grejer. 


Hoppas att din dag börjat bra !

God natt

Kom just in med hunden, gick på en liten kvällspromenad det var skönt men o såå kallt det var. Så, nu är både han och jag nöjda. Ska gå och lägga mig i min säng, ska jag kolla på film eller läsa en bok, hum? Tro att jag läser, det var ett tag sedan.



Men vi hörs väl imorgon, sweet dreams!


Just wanted to tell you

Lite jobbigt med två inlägg på raken men jag kände att jag ville dela med mig av min dag. Det hela började med att vi fick besök av syon som kom och berättade om universitesbehörighet och allt vad det innebär( tar ju studenten i vår, woho). Det var både intressant och ångestframkallande på samma gång, för det betyder att gymnasiet nästan är slut, just precis när jag börjar bli comfortable.

Sedan bar det av till elevkårens första möte, gissa vem som blev vald till ledamot* hoppar upp och ner och viftar med händerna*  Jo, JAG blev vald. And I can't belive it, det var så kul, Lena till och med skrek av glädje, haha när de sa mitt namn. Trodde verkligen bara att jag skulle få en röst, och att den skulle komma från Lena, för hon måste ju rösta på sin vän. Eller? Nej, egentligen inte, I'm not a diktator, hon får rösat på vem hon vill.

Därefter var det marknad på vaklsaltorg som väntade, myckket trevligt, M köpte ett par ulltofflor, och så träffade vi en mycket trevlig polak som älskade Austaralien och sålde ulltofflor. Han var mycket prataglad och gav oss tvättråd, för jag och M ville veta hur man tvättade ett par ulltofflor, för det gör man väl? Tänk om man spiller något på dem. Ejow om man ska går runt med den fläcken. Först var det nära att vi blev lurade av en man i ett annat stånd som sa att man kunde tvätta dem i maskin, men icke. Vi siste bättre, ull krymper ju över 30 grader, eller vad han polaken sa.

Me likey:

 söta små ullisar som M köpte.
 

Nu ska jag plugga. Men hejpåre!

Talk to you later!

Look of the day

Första gången ni får en outfitbild på moi, hope you likey.



Kofta, mammas gamla
Kjol, new yorker
Blus med spets, haléns
Ring,hittade den på en markand
Örhängen, i donno.

HAHA, ber om ursäkt för amatorsposerna men, yeye, I'm no Heidie Clum.

Hoppas att mina läsare haft en bra dag!

Ny vecka nya tag

Nu är det måndag, vilket innebär ny vecka och nya utmaningar,Sitter i min säng och äter fil med hallon och jordgubbar, mumms vad gott det skulle var med björnbär eller blåbär..hum. Min morgon har börjat helt underbart bra hoppas veckan kommer fortsätta i samma tecken. Lyssnar på the climb av miley cyrus( sjukt bra låt, den får mig alltid att bli glad). Kandet bli bätter, eh nej..

Idag ska jag och tjejorna förövrigt på markand en liten tradition som vi började med i ettan. Älskar att gå på marknader. Missade ju mickelsmäss förförra helgen, så jag får shoppa dubbelt så mycket här istället. Sara( skillz) sa något om att hon skulle utlysa en Dounut- tävling, vet inte om jag är så på. Gillar nämligen inte munkar. Degen ger mig kväljningar. Men jag kän käka remmar istället

Hoppas att din vecka börjar lika bra som min!


Talk to you later!

 

I'm the new Harry potter champion!

Hemma från kvällens ku, mycket trevligt. Jag vann Harry Potter spelet, woho.* doin a dance, doin a dance* Det var så jäkla glory, fattar inte att jag vann.

Sedan var Max där och visade upp sin nya fårskinsjacka, ska man satsa på en sånn till vintern? Har hört att det ska bli sjukt kallt och pappa sa något om att det snart skulle börja snöa.WOOT. Egentligen ville jag ha en pälsis, but I dono. Måste inte vara äkta, men skulle föredar en då jag skulle kunna ha den for evah. Får gå runt och kolla, för kylan börjar närma sig and I don't wanna spend this winter in a Evrest. Sedan måste jag ner till Stadium och kolla om de fått in mina kängor, för jag ska ha dem NU.

Any who nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och lägga mig och gosa i min säng. Kan fasen leva på att jag vann Harry Potter spelet i all evighet.HAHA, för jag trodde verkligen inte det, var hel säker på att Annika skulle göra det. Hon har typ läst den första boken som spelet baseras på 30 gånger eller någe. Sen kommer jag där och vinner hela köret. Meh, meh.
Alla ni som tycker att jag är en nörd så säger jag bara jepp det är jag. Den största och mest fabulösa nörden där ute. I make it work.

Vill ha!


Talk to you later!




Sunday

Är hemma på en liten break, talet gick bra. Det var så fint och  fullt med folk i kyrkan som kom för att visa sitt stöd till lars. Sedan var det samkväm. Efter gick jag till ishallen och tittade på när sammojito spelade, de mötte västerås och vann med 7-4. Säsongens första vinst, Woho. Sammojito spelade så bra.

Nu ska jag baka, det blir kladdkaka med kokosflakes och hallon.Mumma. Sedan ska jag till KC det blir spelkväll, Harry potter spelet för min del. Hur många sicklar går det på en gallon, nu egentligen? Annikas going down, måste in på harrywiki.

Hejpåre!


Off to church

Om en halvtimma ska jag beffinna mig på Kc för en repetiotin av dagens gudstjänst, som sagt ska vi kora( säger man så) den nya kryrkoherden. Mycket  intressant vi får celebertbesök från biskopen också, Whoho. 


Dessför innan måste jag fixa mitt hår, jag kan inte bestämma hur jag ska ha det.. Ska jag sätta upp det eller platta det. Eller ska jag ha löshår... you näver knåw.  Jag hann i alla fall göra om mina naglar, under veckan har de haft en grön-blå fade som jag såg på någon tutorial på youtuben. Men jag kände att jag måste var lite classy lady. Så det fick bli en gammal hederlig frensh manicure med en twist, added som glitter( you know how i love the sparcle) och sedan blev det en rosa diamnt på det. Får lägga upp en bild på dagens outfit och mina naglar, MB ansåg att de var något fjolliga. Men det bryr jag mig inte om, i löööv it.


Hav a nice day!

Talk to you later!


I'm zo zleepy

Då var man hemma från Sara. Kvällen bjöd på mycket skoj, blev dock lite kort för min del kände mig lite små seg på slutet ( vi får ta igen det på din 18-årsdag, untz untz).

Men nu ska jag fånga några Zzz: s för imorgon är det en stor dag, vårt pastorat får nämligen en ny kyrkoherde så jag och Annika ska läsa en text ur uppenbarelse boken.  Är små nervös , jag har inte bestämt hur jag ska ha mitt hår men det löser sig.( får vi hoppas). Plus så är jag rädd för att min rösta ska darra för det brukar den göra när jag är nervös, murp. Vill veerkligen inte göra bort mig, det kommer var mycket folk där.

Go natt. Hoppas att din lördag också bjöd på massa skoj!

 

Talk to you later!


Sara ska hålla hov

Nu är jag hos sara forna terrormat, hon ska hålla hov och hon håller på att få ett nervesbrake down. SÅ jag försöker få henne att lugna ner sig NU. HAHA. Any who vi få se hur det går, måste även komma på en partylist.

Untz UNZT

Hare bra!

Hard work work

Det är lördag och jag har så mycket att gör, sköt upp psykologin men hade glömt att jag hade två nya uppgifter som ska vara inne nästa vecka. Så det gäller bara att ligga i,  plus så vill Danni att jag ska komma och kolla på hans match. Kan man vara på flera ställen samtidigt? I donno.

Men det är bara att börja, tecknet råder mig att ta det lugnt idag och om fokusera kan jag det, nope. Jag får fortsätta köra  i hundraåttio ett tag till.


Vad ska mina kära läsare göra en skön lördag som denna?


Talk to you later!


Pizzakväll och Idol

Ber om ursäkt för den kassa updaten men jag har haft så mycket att göra. ANY who kvällen spenderas hemma framför idol. Jag är ju inte i rätt fysiska tillstånd för att göra staden osäker, så jag stannar hemma och tittar på mitt eye-candy Jay i stället. Eller ska jag säga ear-candy för det är hans röst som dödar moi. Rösta på honom.. för det ska jag!

Jag kan väl övergå till att berätta om min dag, den var väl lagom intressant. Tog lite sovmorgon för jag kände att jag behöve vila lite plus så är Italienskan inte så givande. Så jag började inte fören halv tre idag, då hade vi Svenska C, vi fick tillbaka ett liv i fem akter och hade utvärdering av kursen så här långt. Det gick sådär, men med tanke på alla läkarbesök har jag fasen vart skit duktig. Så jag är NÖJD.* doin a dance*

Nej, men nu måste jag gå och titta på idol och äta pizza för annars får jag inget godis. HAHA, idag ska det proppas!



 

Hoppas att din vecka varit bra, om inte hoppas jag att din helg blir bättre!

Talk to you later!


Torsdag

Jag börjar egentligen inte fören kl 12 och då har jag biologiprov. Men jag ska på ett möte så jag får åka in tidigare.  Nu ska jag kläpå mig och springa/ halta till bussen.


Hoppas att du har en bra torsdag !

God bless the broken road

En låt som har fastnat på min hjärna sedan jag hörde den i idol är God bless the broken road. Jag bara älskar den kan typ komma på mig själv sitta och nynna på den hur många gånger som helst under dagen.

Mitt favorit stycke är: That every long lost dream
                                Led me to where You are
                                Others who broke my heart
                                They were like northern stars
                                   Pointing me on my way
                                    Into Your loving arms
                                    This much I know is true



Musikvideon är inte så bra men låten är skitbra!


go'natt

Terror maila MB

Haha, Mb är så stupid hon la ut typ något på face om att hon skulle vara ärlig idag och att man skulle få ställa massa frågor till henne. Och som den lilla dektektiv jag är valde jag att terra henne med en massa frågor, haha det är så kul. Men jag kommer inte på vad jag ska ställa för frågor, eller jag fråga typ vad som helst. Typ om hon föredra håriga män eller män med armbågsfett. Vilken som är hennes favorite teletubbie, vad hon gillar för mat och massa annat poop. Tror fasen att hon börjar ledsna, men jag bryr mig inte hon skulle vara ärlig så nu kör vi. Crap jag borde ha frågat om hon mördat någon... aja. det få bli nästa mail.

Något som gör saken ännu mer störd är att hon sitter typ en meter från mig på sin dator och får mina frågor. Vi kunde liksom haft frågestunden irl men no, allways relay on tecnology when comunicating. Hihi, det är så kul.

Som den lilla attentionwhore jag är har jag valt att lägga upp en liknade länk och se om folk vågar ställa frågor. You näver knåw, you might lööörn såmethäng new åbaut meej.


Talk to you later. 

Lumbalpunktion

Idag var det fyrisdagen i skolan, men jag var inte där för jag hade ett läkarbesök för att komma underfund med mina bortdomningar i ansiktet. Det hela slutade med att jag skulle göra en lumbalpunktion, för er som inte vet vad det innebär så sticker de en liten nål( storlekt spelar ingen roll!) i ens rygg och tar ryggmärgsvätska. Det var fasen bland det värsta jag har varit med om, förutom njurbiopsin i sommras.  Jag fick ialla fall lugnande innan för jag höll på att drabbas av en nervesbreakdown när hon berättade om proceduren. Men nu är det  över och provsvaret får vi om en vecka typ. Får hålla tummarna att det inte är något farligt.

Detta är även orskaken till att det första inlägget kommer så sent på dagen. Jag var tvungen attt vila när jag kom hem. Smärtan i ryggen var olidlig.









Nu ska jag i alla fall lag mat det blir pastacarbonara Samojito( samme) ville ha det, så his wish is my comand!

Talk to you later!

Natti natti

Ska alldeles strax gå och lägga mig. Ville bara dela med mig av min dag. Det löste sig efter morgonens chock på bussen.  Biologi frågestunden gick bra det kändes som att jag hängde med och förstod vad han sa, så det var bra.

För en timma sedan kom jag hem från KC, mycket trevligt. Lite utmattande för hjärnan, men vad gör man inte för gått sällskap. Vi har bestämt att vi ska ha någon form av bankett som avslutning för SKULD: gruppen. Det kommer bli kul, får berätta mer om det när det är aktuellt för det skulle bli så fashion. I love dressing up.

Imorgon är det även Fyrisdagen på skolan så vi är inofficiellt lediga. Morgonen kommer spenderas i Uppsala med mamma och sedan blir det plugg. Måste bli klar med psykologin, jag får fasen ångest.  Det här arbetet måste bli bra, jag gillar psykologi.

 

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och gå och lägga mig men vi hörs imorgon. Juste hoppas du hade en bra dag så hörs vi imorgon. Sorry for the ordbajs.

 

Obs! internet laggade därför ett så sent inlägg. Började skriva det här för typ två tim sedan.


Känsliga läsare VARNAS!

Ejow!

Idag när jag satt på bussen tror jag at någon tömde sitt maginnehåll i en papperskorg. Jag är inte säker eftersom att jag var för feg för att kolla, har nämligen väldigt känsliga kräkreflexer. Men jag hörde något som lät som on någon spydde och sedan höll damen bredvid mig för sin näsa. Detta var bevis nog för att jag skulle spendera resterande tid av resan nersjunken i mitt sätte skakandes. Och terror textandes till alla på min lista om vad som just hade hänt. Alla som känner mig vet att jag även lider av bacillskräck, detta gjorde saken inte bättre. Imorgon åker en ny flaska handesinfektion ner i väskan alkoholprocent 90, medföljd av ett dussin våttservetter!

Nu börjar biologin och då kommer vi säkert gå igenom massa äckligheter med så det är bara att bita ihop. Måste bara gå och tvätta händerna. Blä inte en bra start på min dag.. Men, men det kan bara gå upp härifrån. Right!

 

 

Talk to you later!


Thats life

Satt uppe till två och läste biologin, nu har jag läsat alla sidor och gjort anteckningar till dagens frågestund. Känns mycket bra. Hann dock inte renskriva psykologin så jag får gör det på bussen. Det är tur att vi får ta hem datorerna nu, så kan jag jobba när jag pendlar, tummes up for productivity. 

Nu ska jag gå och dusch och tvätta håret, men vi hörs later!

Hoppas du får en bra dag!


Kanelbullensdag, say woot?

Idag var det kanelbullensdag, hur kunde jag ha missat det? Inte för att jag är värsta kanelbulletjejen för det är jag inte, kanel ger mig nämligen halsbränna. Men jag tycker i alla fall att man kunde ha fått en påminelse i skolan eller något. Då kunde jag ha bakat några bullar åt mina syskon som förövrigt kan sluka en hel plåt nygrädde bullar snabbare än du kan säga nygräddat.

I helgen smakade jag världens godaste kanelbulle men det var med en twist, den hade glasyr och allt det var såå gott, det vattnas i munnen bara jag tänker på den. Måste be jessica om recptet, det var faktiskt en av få bullar som jag käkat som inte gett mig halsbränna. So i need the recepie. Förutom min mammas asså där snackar vi kanelbulle, de är så jäkla juicy. Jag hatar torra bullar och köpta bullar typ gifflar och alla dedär man kan köpa från skogaholm och andra bagerier, de är så himla torra. En bulle ska vara små kladdig i mitten. Det är förövrigt den biten man spara till sist för att den är så good.

Orka att detta inlägg dedikerades till en bakelse som jag enligt den andra meningen i detta inlägg inte ens gillar. Länge leve kanelbullen!






Talk to you later!











Kan det bli bättre?

Var just ute med hunden, kände att han behövde leka av sig lite innan jag börjar plugga. Han är så himla busig ibland, han kan typ sitta och borra in sin tass i ens lår i en timma om han inte får attention. Och med tanke på hur mycket jag har att göra skulle jag nog inte kunna koncentera mig så värst bra om jag hade ont i låret.. I wonder why he's sutch an attentionwhore..?

Dagen har förövrigt rullat på smärtfritt fick förlänga mitt hisskort tre veckor till *skillz jublar av glädje* så nu kan jag cruza runt skolan utan att behöva orora mig för de jäkla trapporna. Fick även tillbaka mitt italiano prov det gick väl sådär, får göra bättre ifrån mig nästa gång. Något som däremot är mindre kul är att jag har två stora uppgifter som måste bli färdiga en i psykologi och sen har jag prov i biologi på tordag. Men biologin ska väl gå bra började plugga för typ en vecka sedan. Hoppas att det syns..


Sen till dagens stora WOHO eller det finns två. Det första, jag har kommit igång med min idé som jag nämde förra veckan, det känns mycket bra. Ni får hålla tummarna för att det går att genomföra, cuz it will be leged.. wait for it.....dery. meh meh. Dagens andra Woho, går till min mammmi för att hon lagade min favorit mat, kyckling och jordnötssås med basmatiris. Kan det bli bättre eller?? I don't think soooo. 


Nu ska jag dra och proppa ris och jordnötssås. SÅ, hejpåre!

Kan man få rullatorn i rosa?

Förra veckan lät jag mitt ego gå före min kropp, det valet straffas jag för nu. Jag valde ju att skippa kryckan och halta runt som ett mähä i stället inte smart. Nu har jag tillochmed mer ont i höften en jag hade för två veckor sedan. Så jag undra om man kan beställa en rullator via internet och få den hemskickad? Undra om man kan få den i rosa, det hade varit såå fashion. HAHA, nej men skämt åsido, vi får se hur den har veckan slutar.

Denna kan bli min inom en snarframtid:

 
Fast min ska vara rosa med rhinstones på!


Juste glömde säga godmorgon, hoppas ni får en bra start på er vecka!


Talk to you later!


Home from mitt älskade norrland

Långhelgen spenderades i  Umeå, det var mycket trevligt. Har inte varit där på över ett år typ så det var nice. Jag är ju norrlandsjänta i själen så det var skönt att komma "hem" om man säger så. Lite ångest bara, för att jag inte hann göra alla mina läxor, men men. Lite fritid måste man väl få ha, right? 

Fick träffa min storebror som förövrigt är den ända ärliga människan i mitt liv eller i alla fall brutalt ärliga människan i mitt liv. Det första han vräker ur sig när vi sågs igår var, vad tjock du har blivit i ansiktet!  And I was like dude, kunde du inte sagt det mellan fyra ögon? Inte ok, jag vet redan att jag ser ut som en chipmunk, you don't need to tell me. 

Men men, ärlighet är viktigt det med och vi Bagendas kan ju vara det, så det gäller att ha skin på näsan när man umgås med oss. För här hör du alltid saningen vare sig du är redo eller ej. Fråga bara Sara hon hon har fått en och annan kommentar när hon umgåts med oss. HAHA.




Nu ska jag gå och måla mina naglar. Talk to you later!


Shoes? Yes pleas!

Sitter här och har spenderat dagen i stan, hittade ett par söta kängor på stadium som ska bli mina. Måste bara mjölka mammi på pengar, vi får se hur det går. Men de var så söta, och skulle vara helt perfekta till hösten/ vintern. Egentligen är de inte såå Florence om man tänker på det, förutom att de är mocka. And I lööv MOCKA. 

Men I have to have them, NOW. Serriöst, förra året tänkte jag bara fashion och det slutade med att jag typ förfrös mina tår. Och jag har insett att jag skulle vilja ha med mig alla tio små potatisar ett tag till, i alla fall. Så det får bli lite safe, sådär på skofronten ett tag fram över. Hittade även en okej budget variant på skopunkten men jag har typ slutat köpa skor där för kvaliten är lite shady. Antingen går typ sulan sönder eller dragkedjan. Men vad kan man förvänta sig? Det är ju inte kvaliten man betalar för när man köper skor där... söta är de dock.

Plus med tanke på min skeva höft och allt var det är, så kanske jag ska skippa högklackat ett tag framöver* en tår rinner ner för min kind*


Här är kängorna:


Här är de från skopunkten:
Boots från Skopunkten.com


Talk to you later!

Idol kval

Sitter och tittar på Idol. Gud vad jag älskar Jay smith tror fan att jag ska spanna in honom lite till asså. Typ en ljushårig Marcus fagerwall eller vad han heter. Maaah, hade inte tackat nej till ett ekorrgoss med honom. Han röst bara dödar mig och sen utstrålar han en sån självsäkerhet att jag bara smälter. Is he taken? I donno. Manlig är han i alla fall, and I lurv it.

Nu måset jag åter gå till att umgås med de andra men ni ka väl ha en fortsatt trevlig fredag!


Talk to you later!


No, I'm a chipmunk

Sitter i bilen på väg till familjevänner, och ska träffa min storebror som jag inte sett sen i mitten av sommaren typ.  Läkar besöket gick som väntat, värderna hade inte ändrats så mycket så jag får fortsätta knappra piller som en lite junkie. Men det ska väl gå bra right? Fick även veta att jag gått upp i vikt en biverkning av kortisonet( kroppen samlar vatten). Och att man kan se det, jag ser ut som en chipmunk, inte sött någonstans. Eller jag tycket att Alvin och de andar ekorrarna är söta men jag vet inte om de runda små kinderna passa mitt fejs. But I'll make it work!









Have a nice evening! Talk to you later!

  

Lovdag, men ingen sovmorgon

Idag har vi lovdag som i vanliga fall brukar betyda sov morgon och massa ledig tid( eller not). Dagen börjar med ett läkarbesök om typ en timma sen har  jag en lång bilresa att se fram emot. Tur  att den nya bilen har dvd, så kan an i alla fall titta på fil vi nu kan komma överens om vad vi ska se.


Aja, tills nästa inlägg.Hoppas jag att ni fått en bra start på er fredag.


Talk to you later !

RSS 2.0