say a little prayer

Det senaste året har det blivit allt viktigare för mig att hitta/ ta mig tid till att finna stunder med lugn. Jag har upptäckt att meditation eller att varva ner med ljus och lugn musik har hjälpt mig väldigt mycket. På senare tider har jag även börjat införa en sorts bön i slutet av dessa tillfällen .

 

Så jag tänkte köra något nytt här i bloggen, nämligen en öppen bön lite då och då. När jag känner för det. Det kan vara skönt att veta att någon tänker på en eller att någon bara tänker som en… So here it goes just before bedtime…
.....................................................................................................................................................................

Tack

Just nu befinner jag mig i en tid med mycket medgång,

Men tro inte att jag tar det för givet,

Ne,j jag ser det som ett tillfälle att uppskatta allt som jag gått igenom det senast året.

Därför vill jag bara säga Tack,

Tacka för att du fanns där när det var som mörkast.
Amen


Helt wonderful day

En helt underbar dag avslutad, först satt jag hemma pluggade gick ut med min lilla vove och tog det bara allmänt chill. Sedan mötte jag Mb i los Jakobsberg, där blev det shopping hittade en skinpaj, svarta jeansleggings, ett nagellack och lite annat. Sedan var det hem gång( eller hem till KC) där jag träffade massa awesome people... Nu sitter jag här med te kopp i handen och ska kolla på glee.(woop woop).



Hoppas du haft en bra dag!


Listen to me when I say

Asså seriöst det går bra nu mina vänner, går bra nu! Tror mig bestämt att jag kan ha kirrat ett jobb, men vi får se. Aha aha, ska kanske även till P&L i sommar. Asså you näver know, men när det rullar  på så rullar det  på för fullt. Är sjukt glad, känns som att denna vecka kommer sluta toppen. Imorgon har man studiedag( kanske) sedan kanske lunch med mother, sedan kanke träffa MB och shoppa i jakan och sist träff på Kc. It cant get better people.


How was your week?

Born this way

Älskar Lady gagas låt born this way, texten är så himmla true:


It doesn't matter if you love him,
Or capital H-I-M
Just put your paws up
'cause you were born this way, baby

My mama told me when I was young
We are all born superstars

She rolled my hair and put my lipstick on
In the glass of her boudoir

"there's nothin wrong with lovin who you are"
She said, "'cause he made you perfect, babe"

"so hold your head up girl and you'll go far,
Listen to me when I say"

...............

I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way


I'm soo nerveus

Sitter i ett grupprum och försöker finslipa mitt tal. Är jäkla nervös alltså vet inte hur det ska gå känns som att jag bara ordbajsat hela talat. Men what ever det viktigatse är kanske inte innehållet utan själva framförandet( får vi hoppas). Senare i eftermiddag har jag ganska mycket att göra först modersmål sedan konfa, och sist men inte minst en arbetsintervju. Är smått nervös inför det sist nämda.Men jag tror( hoppas) att det kommer gå bra. Känner verkligen att jag vill ha det jobbet och tror faktiskt att jag skulle klara av det. Så håll tummarna mina vänner,  måste bli en buissnes girl.

Can I get a WOOT WOOT!

shhh, har tagit en kisspaus

Shhh, har tagit en kisspaus, men säg inget till min uppsats..

I'm the worlds greatest

Dagen började toppen bra med ett möte hos syven. It went greate my firends, om ett år drygt kommer jag att infinna mig på ekonomikum och läsa till jurist( we hope). Det var så skönt när jag gick där ifrån kändes det som att en börda had been lifted of my shulder. HAHHA.

Nu sitter jag här och är lite små sur, kom hem och läste igenom min mail då såg jag ett mail som gjorde mig UP SET. Så här är det, jag förstår mig inte på folk som inte kan vara glada för andra for real om det inte blir exakt som du tänkt dig ge åtminstånde den nya personen en chans. Jag hatar verkligen när folk underminnerar min kompetens. Har jag gjort något som fått dig att tvivla på att jag kan utföra jobbet? Om svaret är NEJ, nä men då så, shut the f.. up! Kom inte med små kommentarer med negativa under toner och skapa inte störa yrväder. I cant handel it, MÖÖRP asså. People need to climbe down from their pedistaler( or I will push YOU).

För seriöst jag känner att jag har tillräckligt god självinsikt. Att jag inte skulle ta mig ann ett arbete som jag tvivlade på att jag skulle klara av att genomföra...  Good people


Något sur superflorence signi'n out!


book of the week

Vekans boktips är en av böckerna jag skrev om förra veckan. Den heter Egoboost och är skriven av miss blondinbella, herself. När jag var lite yngre slavläste jag hennes blogg även fast jag störde mig enormt mycket på hennes person och det sättet hon skrev på( allways trying to be glamourus, and stuff). Men allt eftersom att tiden gått har jag börjat respektera den tjejen allt mer. Hon är en buissnes woman first of all och det är det jag drömmer om att bli. Hon för sig på ett classy sätt och hon tar upp saker i sin bok som jag själv håller varmt om hjärtat, Självkänsla. Så minna vänner läs denna bok det är en bra bok om man vilj börja läsa selfhelp books, tycker jag iaf. Den var lagom lång och var skrivet på ett lättläst sätt. Boken var även tryckt i Florence style med rosa sidor. Read it my friends!

Boken får 4/ 5 kronor( som man bär på huvudet, inte mynt)



Up and away

Hade sovmorgon till kl halv tre idag. Woop woop, så då var jag hemma och dansade och chit chattade med min mother. Är små hänging men i'll make it work. Vill hem och ska skriva klart mitt tal, sedan kanske lång promenad. Ska höra av mig till fräs vde var ett ta sen jag mötte den filuren. Vi få se...
Nu måste jag återgå till min datorkunskapslektion, idag ska vi lära oss göra power point presentationer. OOOOh, verry intressant....

Home at last

Hemma från ett stört skönt läger, med världens grymmaste ungar. Just wait and see people some of them are going to come far asså. Fredagen började på kina teatern i sthlm, där vi såg Leva livet. Sjukt bra musikal, I lööv musicals as you know, så det här var just right up my ally. Satt där och sjöng och gungande med till typ varenda låt. Det var så legendary asså. Om ni har chans att se den så gör det, tror bara den skulle gå någon/ några veckor till. Men wow, asså. Plus who knew that Linus Walhlgren had that voice asså or that body? HAHA, säger bara mmm delicious, alt han patrik, om han inte var old. Men ye ye, goo and se the teater.

Nu ska man sova, behöver det efter denna helg med kidzen och nästa vecka som kommer vara ack så hektisk.

Have a nice one!

Trevlig helg!

Trevlig helg, peeps! Om någon timma bär det av på tredagars läger med ett härligt gäng, ikväll blir det teater i stockholm sedan tillbaka till los village. Sedan imorgon blir det öva öva öva, lite roliga aktiviteter. Och på söndag är det hemgång. Det kommer bli kort och intensivt, but we can handel it. Nu måste jag duscha, ska man tvätta håret? Kommer det hinna torka innan ikväll? Eller ska man bara platta eller locka det? Hum, I donno.. vi får se

Dagen  har förövrigt varit bra, lite strul imorse när jag skulle skriva provet men nu är det skrivet och jag ser frammåt.


Have a nice one !

Ekonomikum nästa

Hem kommen från universitetsdag i la Uppsala. Det var sååå givande asså när jag satt i hörsal 4 och lyssnade på när de talade om juristprogrammet, det kändes som att jag var hemma. Jag har sedan jag typ var tolv år vetat att det är inom rättsväsendet jag ska jobba. Och när jag satt där idag så sa det bara klirr, florence you are home. Plus att myten om skarriga studenter med fetthår och sjöbjugg försvann när jag såg fashion people med sina LV speedys och deras macbooks. Man kan fortfarande vara fashion fast man pluggar people. Allways be fashion.

Efter besöket på Ekonomikum, begav vi oss till Fyrishov,
där bjöds det på uf-mässa. Mycket att se och det var kul det med. Hittade ett accessoarföretag som hade smycken som dem som finns på style by tyra. Hittade en jätte söt ring i silver som såg ut som ett kors med matchande örhängen. It's going to be mine people...

Nu bär det iaf av till KC har konfaläsning, sedan hem och plugga för imorgon har jag italienska prov...


Hoppas ni haft en bra dag!


Typ skönaste citatet ever

Läste juste en vänns status uppdatrering på fb där den skrev No day but to day.. det tog verkligen i hjärtat asså, för det är så jag har/ försökt levt/leva. Det var så true . No day but to day people! It's like a hallelujah moment comming on. HHAHA.


Har ni läst några qoutations som bara fått er att stop and think? Läser och hör typ alltid sånna saker.

mööp,vad snabbt det går

Mööp vad snabbt det går, känns som att det var måndag igår. Men nope idag är det onsdag alltså bara två dagar kvar tills teatern. WOOP WOOP. Dagen har ängnats åt mycket plugg måste hinna klart med allt innan helgen, jag tro bestämt att jag gör det.YEYE me!

Imorgon däremot vet jag inte hur jag ska hinna med allt, först universitets dag, sedan ska jag försöka hinna till våga var ung mässan( mässa för uf- företag) Därefter blir det konfaläsning. Ska även försöka hinna med en sista genomgång av italienskan för på fredag är det prov. Plus så kom jag på alldeles nyss att jag måste PACKA imorgon. MÖÖP. Vi får se, min mammi är en expert på multitaskg kanske det har förstvidare annars ligger jag risigt till.

Hoppas du haft en bra dag!


Veckans to-do..

Tisdag:
Skola, plugga, skuld och packa inför läger. besöka konsumetverket
Onsdag:
eng. modersmål + läxa. Fika med en vän.Plugga, Möte
Torsdag
Universitets dag i uppsala, plugga förhopnings vis packat klart. konfa läsning.
Fredag-Söndag
Läger med konfa grupp. Teater visning på kina teatern.
prov i italienska

Övrigt:
Skicka Cv, gå på anställnings intervju, försöka hitta work..






God morgon peeps

Ännu än fullspäckad tisdag att se framemot, först skola sedan,SKULD och sedan lite plugg. Thats life on the fast lain, visst.  Nu ska jag snart käka frukost/lunch sedan göra mig i ordning för skolan. Vad ska man ha på sig idag montro? Jeans eller leggings, skjorta elller kofta, You näver knåw....



Ha en trevliger dag!


En flickfotografsbekännelser

Förra veckan kom två av de böcker jag hade beställt, En flickfotografsbekännelser av Bingo rimér och Egoboost av miss blondinbella. HAHA kanske ni tänker men the girl hade some smart suff to say people. Any ho här kommer en sammanfattning av den första:

En flickfotografsbekännelser, handlar om Bingos liv, säger bara wow dude has lived. Stundom kunde man inte tänka att en människa skulle kunna hamnat i så sjuka situationer. Men jovisst hade han det, men man kan inte sluta undra is it real? För som det framgår, så är ju författaren lite av ett pr-freak och han vet vad som säljer... You näver know people.  I admire people that know who to work the system. Rolig book som får 3.75 av 5 toasters. Dudes I need a own mark, vadå toasters?



Yes yes im the best.

Sitter och pluggar, till ett restprov i italienska som är på fredag. Jag känner mig jätte nöjd över min insats idag. Woot woot.Ibland är man bara för bra. Dagen har annars varit ganska ovärd, hade en iställd lektion sedan valde läraren att förkort den så vi hade till typ en halvtimmas lektion ist. Visst skönt tänker ni, fast nee. Inte när det tur och retur tar typ två och en halv timma att ta sig till skolan... kunde lika gärna varit hemma hela dagen. Men inga sura miner här inte. Nope det är bara att se frammåt.


Have a nice evening!

måndag

Super chillar måndag, min första lektion börjar halv tre woot woot. Det är även världens chillaste lektion, datorkunskap, hihi inte mycket till hjärngymnastik där inte. Så jag ska aldelles strax springa till bussen. Men innan dess vill jag önska alla er en trevlig dag!Have a nice one!

Något som är mindre roligt är att jag tror att jag har fått bihåleinflamation. It hurts so bad.Mörp så ska til vårdcentralen imorgon and check it out...


Hej påre!

söndags mys

Söndagen är nu avsluta på sedvanligt vis, med ett besök till kc för att träffa massa rasingar. Är dock sjuk så jag skulle stannat hemma som min mother sa men icke must be social. Any ho nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker varava ner, ligger här med en kopp honungs te. Små gott, men makes wonder for the troat. Any ho imorgon börjar en hektisk vecka. Har två prov en inlämmingsuppgift, läkarbesök, teater, tre dagars lärger och några möten. WOOW. Men i'll make it work klarade ju förra veckan som buissness-woman. så det är bara att bita ihop.. so m Tim gunn( projekt runway) hade sagt MAKE IT WORK!


Tatue? ta-don't?

Hemma från en chit chatt med fräs, vi hade mycket att prata om. Ex ska man skaffa tatuering ja eller nein? Jag har alltid tyckt att de är coola gillar ex bingo rimérs slive. Men det är något med tatues on black skin som stör mig, jag har fått någon störd bild i huvudet om att de ser ut som blåmmärken. Plus  så är jag lite rädd att det ska få mig att se trash-wite ( som skillz brukar säga) ut. And me don't likey to look trashy...

För tänk när man blir serious buissenes woman och går runt med tatuering is it OK? I donno..? Fräs sa iaf att när vi väl kommer ut i arbetslivet som serious buissnes people, så kommer alla old folks vara borta. Och var och varannan unge i min ålder tatuerar sig ju ändå nu, så jag lär inte sticka ut på arbetsplatsen. Så då blir det hela värt att tänka på. Men nästa dilema är att komma över nålskräcken... vi får la se hur det går.

Dagens fråga: tatue? ta-don't?



I don't think your ready for this jelly

Kvällen spenderades med de bästa, vi firade en kompis som fylled år. Mycket trevligt satt en stund och minns det ljuva nittio talet med b-streetboys, destenys child, christina n'sync m.m.  Det var ett toppen avslut på en lååång vecka. Här näst bär det av till fräs, vi får se var kvällen tar oss, Cuz you näver knåååw.


Hare bra people!

Ung och bort skämd säsong due?

Sitter och chattar med min bff tara, jag sa något om att vi skulle anmäla henne til ung och borskämd säsong två, då säger hon att hon tycker att jag ska medverka. Jag säger bara hell no asså I dont sheare, my space with weardoes. Serriöst tänk att behöva dela toa med typ 13 andra pers eller hur många man nu bor i ett hus, hell no. Minns att jag fick kväljningar när jag såg deras diskberg. Thats not Florence style. Kanske om jag bodde med nio andra små OCD barn... hum värt att tänka på. 

 

 


Kvällens chatt med tara:

florence muzito-bagenda säger:
ung och bortskämd ska göra en till säsong ska man anmäla dig kanske? :O
fräs säger:
hahaha gör det
florence muzito-bagenda säger:
vi kanske båda ska vara me d? **
fräs säger:
haha wtf
ja du är en liten diva
florence muzito-bagenda säger:
a eller inte
jag är fett down to earth och stuff
fräs säger:
aa fast nee
"åh nej vilket överlack ska jag ta med mig ut i skogen..."
florence muzito-bagenda säger:
aa fast jo..
fräs säger:
;)
florence muzito-bagenda säger:
sara, det där var en isolerad händelse
plus så valde jag genosmskinlig så nu vet jag det till nästa gng :)
fräs säger:
"jag gillar inte mobilen jag fick i julklapp, ska säga att jag vill ha en ny" ;)
florence muzito-bagenda säger:
du jag skulle faktisk få välja, sen köpte de fel woot shall a girl doo
fräs säger:
<<
florence muzito-bagenda säger:
men jag sa inget, går fortfarande runt med nokia 3310:ans grand father
any who om vi ställer upp tillsmans blir det fabulöös ;)
fräs säger:
hahah älskar 3310 (L)
eller hur
annars söker jag till big brother
florence muzito-bagenda säger:
den var fan pålitlig lite tjock bara
aa, fast nej
känner inte att det är florence style


Sick and tired

Då är det bara en dag kvar sedan är det helg, I need it. Serriöst satt uppe ganska sent igår och pluggade till ett prov som jag inte ens fick skriva, såå kan det gå. Sedan har jag en engelska redovisning som jag måste skriva klar men sen är det helg. Imorgon kväll är det Girls night hos annika, det kommer blir fashion, vi kör med dresscode och hella kittet. Me likey, men nu ska jag kolla klart på in to the wild och skriva en analys om filmen, mööp vad tråkigt det kan vara.

Vad har du gjort idag?

Mizz b cathing some zzz:s

Nu ska jag tacka för mig, har åstakommit mycket idag. Lärde mig göra broschyrer,pluggade och suttit och lyssnat på musik. Imorgon bär det av till el dentist på morgonen får se om jag måste skaffa räls eller inte. Sedan bär det av till skolan för ännu än häktisk tisdag, har prov och sedan möte... Är dock tagad, känner att det här kan leda till något stort, who know ey?

 
Hur har din dag varit?

Songs of the day: Everyday-
bon jovi, beautiful- Christina Aguilera, Don't dream it's over- sixpence none the ritcher.




you made it to the other side

Sitter och pluggar, har ett rättskunskap prov imorgon tror att det kommer gå bra. Idag var en helt wondeful dag, då min älskade libanesiksa nussiplutt kom hem till el svedoise, efter tre veckors semester. Dessa tre veckor har varit tomma, har saknat hennes högljuda grav, men idag kom hon iaf till skolan. Med  mycket gossip, kändes som att man funnit en borttappad pusselbit, allt är jamställt nu. -Hihi. Nu måste jag återgå till att pluggish men här kommer ett musik tips sixpence none the ritcher, don't dream it's over, sjukt bra låt.. Måste ha lyssnat på den typ tio gånger idag.

Lovely sunday

Ännu en skön söndag avslutad, denna spenderades som vanligt med de bästa.. Vi hade årsmöte och sedan var det gossip, känner mig faktiskt helt nöjd med dagen. Jag och J bestämde även att vi ska börja komma igång under våren, här först på listan är ett par söta velourdressar kanske behöver köpa ett par träningsskor who knows... Sedan blir det p-walks för hela slanten. Måste få en firm booty om jag ska vara bootylicious, visst. HAHA.
Juste i morse kollade jag klart på Berlesque, asså va...? Ganska dålig film asså var inte nöjd. Är inte hela grejen med artister som väljer att skådespela att visa att dom kan något annat?  Men miss Aguilera valde istället att göra exakt samma sak. What tha woot? Inte nöjd med hennes val av roll. Men woot to do, lärde mig lite berlesque moves, så det var var inte helt onödiga 118 min trots allt....

Hihi, nu ska jag kolla på serier innan jag sover, hoppas att ni haft en bra helg!

söndag

Gårdagen spenderades på ku, det var stor helg och alla grupper var på kc. Något utmattade efter gårdaen, men jag ska dit idag igenn för det är årsmöte på sku. Det kan sluta hur somhelst.  Men först ska jag plugga och äta frukost/lunch, vad ska man äta som är gi?


HA en bra dag !


my tummye hurts

Har mega ont i magen, tror att det är en kombimation av medicinerna och hambugarna. Kvällen kommer avslutas i mammas säng invirad i en filt, och mina nya tofflor( som Mb förövrigt köpte till mig igår). Imorgon kommer jag var på KC hela dagen, så inte så mycket update då.

Önskar er en fortsatt trevlig fredag!

the script

Sitter och lyssnar på The script älskar deras låt Brakeven. Den är såå bra.. Det har varit en lagom jobbig dag och jag är glad att det är helg så att hjärnan hinner reboota sig, för det behövs. Nu ska jag käka, det blir burgera a la gi-style.

The first cut is the deepest

Sitter och lyssnar på Sheryl crows  the first cut. Lite Emo i know men jag gillar den låten grymt mycket. Plus så har jag hamnat lite i emoträsket. Är lite små dep eftersom att jag inte har någon cookie. Det är quite depressing asså, men woot to do I'm no hunter. Även om jag försöker...


Vad har ni gjort idag?

Barkarby

Åkte till Barkarby outlet med pappa D, för att hämta datorn, trodde att jag skulle hitta något sött. Men icke kom hem tomhänt, det är inte ofta det mina vänner.  Nu sitter jag vid min dator och lyssnar på min spotify lista som Mb tycker är någotr depressing but i don’t care i lööv love songs, and people that sing about heartbreaks .

 

Säger bara Im’ gonna live my life every day!


GI, vadå?

Förra veckan ingick jag en pakt med sofia, som innebar att jag skulle börja äta enligt GI- dieten. Det här med dieter tycker jag är krångligt för jag är inte så bra på att hålla kolla på mängd / intag / points och allt vad det heter. Men jag känner heller inte att jag vill vara värsta heffat på min student. Så nu gäller det bara att ligga i. Så denna vecka ska jag mest tillbringa åt att försöka lära mig GI-tänket, har i alla fall kommit så lång att jag fattar att det är kolhydraterna man ska skippa. Det är där skon klämmer, jag ÄLSKAR nämligen POTATIS och PASTA i alla dess former. Jag är egentligen ingen sockergris utan det är kolhydrater och salt som är mina stor laster här i livet. Asså woot to do…? Men det ska nog gå.

 

Lämna gärna tips på bra matbloggar som inriktar sig på GI-kost. Alternativt, lämna egna recept. Cuz i need help!


Whats up?

Det har varit ett par händelserika dagar, väntar fortfarande på bilder från maskeraden i lördag.. Men så förtjag har fått dem ska jag dela med mig av vad som hände. Kan iaf säga att det var en grymt rolig kväll fylld med exiting stuff...

Hoppas att er vecka började bra!

saturday saturday

Först bär det av till biblioteket med min mother, sedan är det hem och börja fixa sig för kvällen. Ska nämligen iväg på maskerad ikväll', det kommer bli såå fashion. Jag och B ska vara rockersh, vi får se hur det hela slutar kommer lägga upp bilder senare på min och hans outfit. HAHA. Men nu ska jag gå och borsta håret...


HA en bra lördag!

Say my name, say my name...

Det här med namn är konstigt, för ett par dagar sedan kom min lille bror hem och undrade varför han blivt döpt till samuel. Det var något med uel- ändelsen som störde honom. Då började jag och pappa disskutera det här med namn. Spelar ens namn verkligen så stor roll? Är det namnet som gör männsikan? Varför finns det ingen som heter Hitler idag typ? För man kan väl tänka att det namnet var relativt vanligt när han levde och sedan typ dog det ut för att folk inte ville associeras med honom. Eller varför heter typ inga, Zeus, Poseidon, Napoleon eller något..

Jag har länge tyckt att namn är intressant, jag minns när jag typ var tretton och var helt förälskad i namnet Charlie. Asså jag vet inte vad det var, men jag var bomb säker på att när jag väl fick tillfälle att döpa något så skulle den få heta Charile. Seröst jag såg Charlie vart jag än gick, haha. Sedan en vacker dag var det namnet bara en i mängden.

Jag själv är iaf helt nöjd med mitt dop namn Florence, det är lätt att komma ihåg, det är unikt och jag känner att jag kan leva upp till det.

Gillar du ditt namn?

Whats in the water, ey?

Då var man hemma , simmade som sagt med Sara och sedan bar det av till Ku. Simningen gick sådär vi stötte på massa äckligheter där borta så jag vet inte om jag vill gå tillbaka dit fler gånger. Seriöst allt var mycket roligare när man var liten och naiv. Okunnighet är lycka, för jag blev jätte äcklad innan jag ens hann gå ner i vattnet av alla skyltar som informerade mig om vad som flöt runt i det härliga vattnet. Tydligen så släpper varje människa i poolen typ 20 g hudceller eller vad det var 5 gram avföring och 7g svett och urin. Sedan upplyste affischerna oss om massa annat äckligt men jag och Sara valde att skippa den infon för att vi skulle kunna simma. Annars hade vi typ gått där ifrån gråtandes.  Jag känner mig fasen inte ens ren efter bastandet hade behövt en body scrub men den glömde jag hemma så det får bli imorgon.

För en person som lider av bacillskräck var det här en av de värsta ställen jag varit på, asså det kryper fortfarande i min hud. Säger bara UÄCK!!


simma lungt Florence!

Om en timma ska jag iväg och simma med min bff Sara. Det var typ hundra år vi simmade. En gång i tiden var jag ju tävlingssimmare så det ska bli skönt att komma ner i vattnet igen. Min vän Sara däremot oroar sig över diverse kroppsvätskor som flyter runt i vattnet. Hon berättade juste en trevlig historia om att när en vän till henne jobbade på ett badhus var de tvungna att fiska upp avföring ur poolen. Inte så värst classy, va? Men vad ska man göra när man har ont i kroppen, pappa hade läst någonstans att simning kan hjälpa, so why not try ? Efter simningen blir det Kc hade glömt att jag skulle dit idag tur att man fick ett mess.

 

Any who måste bege mig till centrum måste köpa hårinpackning och schampo(ska man köpa något som luktar coconut  eller vanilla?)


Sängen kallar på mig

Då var ännu en tisdag avklarad, denna bestod väl mest åt att försöka reboota min kropp. Det gick sådär, har fortfarande ont, men jag måset till skolan imorgon ska ha book report.  Har väl inte gjort så mycket idag förutom att jag råkade spilla ut aceton på min dator och nu är det någon konstig vit fläck där som inte vill gå bort. I dono what to do får be mammi om hjälp imorgon. För det ser skit konstigt ut plus att färgen börjar lossna när jag försökte torka bort.... ye ye..

God natt kära läsare!

tisdag..

Är hemma från skolan idag,har så jäkla ont i kroppen. Kanske är en biverkning av de nya medicinen I dono, ont  har jag iaf. Just nu sitter jag och försöker skriva klart en book report om en bok som heter Boy tales of childhood av Roald dahl, boken var väl ja måttligt intressant. Senare idag bär det kanske av till simhallen, ett par längder brukar hjälpa. Men vi får se om ja orkar…

 

Vad ska du göra idag ?


RSS 2.0