Shoop shoop

De senaste dagarna har jag haft såå mycket att göra. Igår jobbade jag sedan var jag och min  grande familja på ikea jag kom hem med en lennart. Tror att jag ska köpa mig minst två till..De är super för allt krims krams. Men de suger att bygga ihop (I don't even know how to chew gum and walk over the street att the same time lixom.) Sedan jobbade jag på två jobb idag först på folkis sedan sjöscouterna båda var mycket trevlig synd bara att det inte var så många som kom. Men gått sällskap hade vi, aha. Nu har jag byggt klart min lennart hihi, so fashion. Är mäkta hungrig, blev just informerad att jag blir ett MONSTER när jag är hungrig. Tänk Aretha franklin i den dära godis reklamen. I'm a diva when ever im hungrey, get use to it!

En till sak som hände idag var att min andra halva ( tara) åkte till aussieland och kommer vara där hela juli. Asså inte nådigt! POOPi. Men nu ska jag signa ut c ya! 

asså poopie försov mig

Som ribriken lyder försöv sig miss Zuperflorencis idag. Trevligt ehrm nej. Då kanske ni undrar varför hon väljer att skriva ett inlägg i sin blogg  när situationen ser ut som den gör? hum.. Jo så här är det, om man bor ute på vishan så,går bussarna bara engång i halvtimman så vad kan man göra då förutom att sitta på sin sängs och sura. Jo, man skrivet ett inlägg om hur surt det är att försöva sig. HATAR att försova mig det gör mig alltid irriterad resten av dagen..
Hoppas ni fått en bättre start på er onsdag :)

Prayer for the masses

Jag ber för alla dem som inte blir sedda, hörda och tagna på allvar.
För alla dom som inte vågar vara sig själva. 
Jag ber för att de en dag ska våga ta modet till sig och vara sig själva
Jag ber för att de ska inse att de betyder.
Du är värdefull.

Asså life people

Livet är allt finnurligt ibland, började med att jag tillbringade dagen på ett hlav medeltida lajv som även fortsätter imorgon. Kom på halv vägs hem att jag glömt mina nycklar, tur att MB var hemma annars hade man ju fått sitta ute. Tur att det är sommar iaf. Sedan har man suttit här  och jäst och väntat på att familjen skall åter vända från storstaden.... de hade en shopping dag. Mutcho trevligt för dem. Här näst ska man slagga (upp och jobba imorgon igen.) Måste hinna vila ut om vi ska vara glada och trevliga för the turister.
Hoppas ni haft en trevlig lördag :)

mot sherwodskogen!

Gårdagen var mycket intressant fick mycket avklarat. Känner mig uber produktiv, så det är najs. Snart ska man till stationen för att sean tillbringa en hel dag på ett medeltidsevent som skuld valt att gå på. Det kan blir kul, hade ock hoppats på att vädret skulle blivit lite varmare. Men man kan ju inte få allt här i livet...eller? :O. JAg får nästan allt iaf, det var som någon poingterae i vecka. Du ser ut att vara en målmedveten tjej som vet  vad hon vill. Och vad svara man på det, Yeah you got that rigth. Jag vet var jag ska;)



Hoppas ni har en bra dag


Öppen bön, massa babbel

Gud,
jag tackar dig för att du varje dag hjälper mig att hitta till mitt sanna jag.
Amen.

Hittade ett bibel ord ( i bibeln.se) som jag tyckte var intressant;

Var och en som tävlar måste försaka allt - löparen gör det för en krans som vissnar,
vi för en som aldrig vissnar.
(1 kor 9:25)

Detta bibel ord tror jag syftar mycket på att människor strävar efter glädje i materiella saker och att de efter en tid som blommor vissnar och glöms bort. Men att man egentligen ska eftersträva lycka i något som varar för evigt. Det kan var gud, godhet, kunskap...Vad som helst egentligen. Något som har ett större värde än... ja jag inte, eller jo än pengar De kan försvinna lika lätt som man kommit över dem. Men kunskap, godhet och kärlek är desto svårare att förinat.  Det bär man med sig oberoende av livsituation. Man kan var fattig och ändå vara " rik" på kunksap, kärlek och omsorg..Man kan var rik( med mycket pengar) och var desto fattigare i kunskap, kärlek och empati. Det hela handlar om vad man värdesätter mest här i världen.




Buissnes woman on the go go

Nu har det snart gått en vecka i mitt nya buissnes life, säger bara att det är toppen. Kan skarpt tänka mig att bli en på heltid, det passar mig. När jag ändå sitter här och talar om buissnes så vill jag bara uppmana nationens( sveriges) alla buissnes people att get more ORGANIZED! Serious det finns inget värre in the work place än unorganized folks! I hate it, om man ska hålla på men en grej ska man kunna sitt shit eller iaf veta vart man får tag på  folk som kan det ( googla, eniro, 118 100, i dont care if you have to call GOD.)  KNOW your stuff, inget mer jag vet inte eller andra lama ursäkter, it´s 2011 you can always finde out. ( obs! even if you use snigelpost).

Jag talar ut, slut !


She works hard for her money

Serri, första dagen på mitt sommar jobb avklarat. Vill bara tacka mina underbara föräldrar som lärt mig hard work asså, plz. Im no slaker, serious. Känns som att detta jobb är just up my alley. Hade dock önskat att min syster MB skulle jobba på samma ställe, men icke hon jobbar i enköping, murp. Fast good for her, hon gillar ju sjukhus.

Hur som helst första  dagen gick bra, det lönar sig att ha OCD vissa tillfällen i livet! Nu sitter jag och väntar på att  min lööövley sister ska komma hem. Hon har ju varit borta i en vecka nu and I miss her, gillar att ha någon att prata med och tortera( mohahahah), nej men 4 real, saknar min carro barro :*

times are changing

Nu var det en vecka sedan jag tog studenten, asså sjukt skön dag iaf de bitar som jag minns.Haha. Ska alldeles starx till jobbet. Det är pga av detta som min blogg blivit lite död, men nu ska jag gaska upp mig. I work hard and I play even harder, så vi får se vart sommaren för oss mina vänner. För det här kan bli the best days of my life, you näver know asså, men det känns som det. Jag och mina darlings har kommit på en massa wonderful things to do under sommaren..

Any ho ska borsta håret och dra till jobbet have a nice day!

RSS 2.0