Yes we can

Två av de sötaste personer jag sett på biggest loser åkte ut i kväll, Sean och Antione. Det var så humbel asså, de offrade sina platser för shey och en annan kille som är det tyngsta deltagarna i BL: s historia. Det värmde faktiskt mitt hjärta.

Nu sitter jag och försöker komma på fler sätt att var lite snällare i mitt liv. Jag och en god kompis till mig har snackat ganska mycket om att börja, behandla andra som man själv vill bli behandlat etc. För förra läsåret var det ganska mycket drama. No more I say No more.

Jag tror att man enklast gör det genom att sluta kolla på andra, och snacka skit. Men vi får se hur det går, för om någon kan prata så är det väl moi? Det andra man kan göra är att boosta upp sitt ego lite, inte så att man nedvärderar någon annan utan att man bara börjar bejaka sitt awesomeness. Det har jag börja göra allt mer, vågar vara Awesome och outstanding.

Im just saying Yes we can !


Sovmorgon

Älskar verkligen vårt nya schema har sovmorgon till ett måndag och tisdag. Och sovmorgon på Onsdagar. Det funkar alldeles utmärkt för mig. Nu sitter jag här och ska äta jordgubsfil och Cornflakes + en coctail mix av mina mediciner.  Där efter måste jag fixa mitt hår och låna en skjorta av min bror.

Vad ska ni göra idag ?

Är så trött

Sitter här hemma och tänker på dagen. När jag kom hem fann jag ett tomt chocolatechipcookiefat, detta gjorde mig mycket sad för jag ville verkligen ät ett par. Any ho fann tröst i jordgubbsremmar och djungelvrål (yay me).

Nu sitter jag här och försöker komma på hur jag och Lena sak lägga upp vårt projektarbete. Har nämligen bytt grupp. Så i sann desperathousewife anda ska jag och hon göra en kokbok, det kommer bli ces't trés magnifique. Måste bara hitta lite recept och komma på ett koncept.

Toiedls ska skana wbben och försöka finna insperation.

Arriverdeci


Oh what a wonderful weekend

Helgen började med en trip på Silja galexy. Mycket uppskattat, det var ett tag sedan jag käkade så mycket mat och dansade som en maianc. It was fab.

Sedan när jag kom hem igår så kom madde och niky över, gjorde kvällen helt wonderbar. Det var so XOXO ( as in gossip girrrl).  Och idag kom nicky över för att säga hejdå för han drar till norrköping under veckan. Any ho efter att han hade gått lärde jag min moster att backa choclatechip cookies, och en tigerkaka.

Och nu bär det av att träffa massa sötnosar som jag inte sett på typ hela sommaren. Måste bara byta klädder för I can't smell this sweet.

Tidells peeps.

I'm freee... Or not

Idag var jag ledig, det var ettornasdag. Så, jag spenderade dagen som sight-seeing värd åt min moster. Det var kul, älskar verkligen att stå i centrum och dela med mig av kunskap så det var mitt element.

Senare i kväll bär det av på kryssning, väl behövd relaxation. Jag och MB ska göra dansgolvet osäkert med alla våra moves( haha).

Just nu sitter jag här och filosiferaf hur jag ska reda ut ett litet problem som uppståt de senaste dagarna. Det ska väl gå bra, kloktjej som jag är ska jag väl kunna reda ut det hela.

Auf widershein( I donno how its spelld and jag pallar inte gå in på google.translate.)

C' ya

Oh what a long day

Började 08.30 som vanligt med psykologi, vilket betyde att jag måste vakna 06.06 (bor ju på landet). Det rullade på, var kul att lära sig varför människor beter sig som de gör. Efter det hade vi hålltimma, då satt jag med Lene och gjorde italienska läxan. Vilket var så svårt då jag annars bara läsa franska. Hon fick sig ialla fall ett gott skratt.

Sedan bar det av till stadskärnan där vi strossade runt och kollade på slut reorna (oh if I only had some money). Och nu sitter jag hemma efter en tur på karolinska min moste ville se var min mamma jobbade så det blev en rundvandrig där. Även denna gång lyckades vi övermanövra liken som låg i kulverten(haha). Nej, men seriöst jag är fasen skiträdd för att råka gå in i en sägns som det ligger en döding på.(ryser bara av tanken).

Any ho, nu ska jag titta på tv och välja kläder som jag ska ha på kryssningen.WOHO



Nej tack!

Dagen spenderades på njurmottagningen i uppsala, some might say wonderful I say no. Idag träffade jag min läkare och han tycker att eftersom att jag ska börja käka en ny medicin nu. Ska vi börja ta prov en gång i veckan ett tag fram över (för tillfället tar jag prov varannan vecka). Detta suger då jag är extremt stick rädd och hata sjukhus, men vafasen det som inte dödar härdar väl?( little bit confused).

Dagens resultat:

-5p att jag måset bli stucken varje vecka.
+2p för att mammi höll min hand när jag höll på att svimma av nålen + blodet+ sjukhuslukten.
+3p jag fick en ubergod macka (rågmacka med fetaostkräm) efter läkarbesöket. Då jag var tvungen att var fastande.
+4p för att jag lagade wok till middag och även gjorde efterätt(chokladmousse)

Dagen har hitentills +4p och kl är bara kvar i åtta. * gör tummen upp*


Nu skall florencethewise käka middag. Toidels





Just a thought...

På bussen på väg hem började jag läsa en ny bok som heter Sparrow Delaneys hemliga liv. I den fanns ett stycke som fick mig att tänka efter. Det löd så här: "Jag är sann mot den jag är ämnad att bli, jag är sann mot den jag skulle kunna vara. Det är bara så att alla jag känner redan har en bild av vem jag är, så att de inte kan se mitt sanna jag."


Och visst känns det så ibland att man liksom hamnar i en karaktär, att folk uppfattar en på ett sätt som egentligen inte är en själv. Det var precis som att en lampa tändes när jag läste det där. För det har ju vart precis så där jag har känt ibland, men inte hittat ord för att kunna förklar det.

Okej, nu ska jag inte leka Deepak chopra ville bara dela med mig av det där stycket. För jag tyckte att den var värd att  skriva ner.  Har du läst något som fått dig att stanna till och tänka?


Oh so little time

Har så mycket som jag vill få gjort idag. Hänga upp det sista av mina köp i garderoben, tvätta mitt hår, fixa mina naglar och välja outfit til imorgon. Men det ska nog gå bra är ju expert på multitasking!

Som jag sa igår är sommarlovet nu officiellt slut för min del. Jag ska läsa mitt tredje år på gymnasitet och mycket förändras i min vardag. Några av mina vänner och bekanta har valt att flytta till nya locationer i Sverige. Detta känns lite vemodigt då vi äntligen fått en bra konection i grupppen. Men vad vet jag what dose'nt kill you makes you stronger, vi får se om det gäller här? I donno.

Any ho måste åter gå till dagens tasks. Ovah an out

All good things come to an end

Då börjar sommarlovet lida mot sitt slut. Det här var fasen ett av mina bästa och sämsta sommarlov, detta  är orsaken till bloggtorkan. Jag har hunnit med mycket, seglingsläger,SHOPPING,sjunga,sjukdom,begravning och bli utnämnd till min regions bästa improv-dancehall-stjärna. Säger bara jag är grym och det måste ni alla få se.


Iaf visade jag min moster Bålsta by night, lite små läskigt sådär. När man omges av tystnad och mörker ( finns nämligen inte så mycket att se här på landet ) men det var värt det. Woho.

Any ho ( jag vet hur det stavas), så ska jag titta på film sedan sova sooow ya'll know.

Tooodels peppz

OBS! se till att fånga några ZZz:s ni vill ju inte se sunkiga ut när skolan börjar. Kom ihåg ungdomar utseende är allat.......ALLT
 

RSS 2.0